20. jan 2006 11:58
bessybori je napisal/a: |
Pa sem potem na enem portalu, kjer je forum v zvezi z vrtnarjenjem zasledila, da je kar precej ljudi, ki so imeli "smolo" s tem dobaviteljem. |
20. jan 2006 11:58
bessybori je napisal/a: |
Pa sem potem na enem portalu, kjer je forum v zvezi z vrtnarjenjem zasledila, da je kar precej ljudi, ki so imeli "smolo" s tem dobaviteljem. |
20. jan 2006 12:00
Meni se zdi, ko gledam njihov katalog, da so cene zelo navite. Enake in podobne stvari se dobi v naših vrtnarijah za pol cene ali pa še manj. Sama sem naročila , vsaj tako je pisalo "potonikasto vrtnico", pa se mi je takoj pri dobavi zdelo malo sumljivo, saj po tolikih letih že vem, kako naj bi vrtnica izgledala. Ko je odgnala, mi je bilo takoj jasno, da je to navadna potonika. Slike so v katalogu vedno prelepe, v naravi niso rastline nikdar take, kot na teh retuširanih fotografijah. Naročila bom samo še kakšno malenkost, če bo kaj takega, da se res ne da dobiti pri nas. Malo odtehtajo tista dodana vedra s čebulicami, ampak samo, če jih res potrebuješ in imaš kam posaditi. LP Sporočilo je spremenil(a) LIJANA dne 20. jan 2006 17:47:01
20. jan 2006 12:01
Tudi sama sem ta katalog prejela, čeprav nisem nič naročala (ker ga ne potrebujem ga lahko pošljem,če kdo želi,naj sporoči svoj naslov). Moje sodelavke,ki so lansko leto naročale,pa so bile zadovoljne z prelepim cvetjem in obilnim cvetenjem(vse so rekle,da bodo še naročile). S tem ne mislim delati reklame(vsak naj se sam odloči).Seveda se pa tisti,ki ni bil z dobljenim zadovoljen težko odloči za ponovno naročilo. Vsem,ki boste naročali želim veliko lepega cvetja! l.p. nevica nevica
20. jan 2006 13:03
tudi jaz sem zelo razočarna nad kupljenim.vse je bilo zelo majhno in tudi uspelo ni dobro,tako da jaz sigurno ne kupim nič več.pa tudi poceni ni.se mi zdi da dobiš v naših trgovinah lepše in bolj zdrave rožice. NIA
20. jan 2006 13:05
Če že vse pišete, naj napišem še o svojih izkušnjah - lani sem naročila fuksije (po cca 1900sit za 3 komade) in dobila sadike običajne velikosti, ki so bile v vrtnariji po 350sit, od tega je bila ena zgnita. OK, lahko bi reklamirala, ampak.... Preostali dve sta zrasli v povsem običajno velikost in nista bili nič lepši od slovenskih. Sosed je naročil drevo, ki se mu je kmalu posušilo (no, on je reklamiral in vrnili so mu denar) Mislim, da je bistvo kataloške prodaje v tem, da prodajalca ne bremenijo zaloge, ni potrebno imeti kvalificiranih prodajalcev....in cene naj bi bile nižje, ali vsaj le enake kot v trgovini. Razumem, da so kakšne posebne, uvožene rožice lahko tudi dražje, ampak za en razumen procent. Tako pa dobiš običajno sadiko, za katero plačaš 3x več kot za domačo. Malo sem "nora" na rože in dopuščam možnost, da bom še kaj naročila - kaj posebnega. Po vsej verjetnosti pa glede na izkušnje kakšen dober kupec ne bom. Lisa
20. jan 2006 15:46
Jaz se pridružujem mnenju vseh razočaranih strank podjetja Bakker. Od rastlin v vrednosti 30.000 SIT jih je preživelo bore malo, čeprav jih je mami negovala z veliko ljubezni. Obdržala se je Hortenzija, ki pa lani ni uspela cveteti in pa še nekaj malenkosti. Veliko rastlin je bilo že pri dostavi popolnoma uničenih,... Popolna polomija! Odsvetujem! ladybug
21. jan 2006 14:32
Pozdrav vsem! Tudi jaz sem ena tistih,ki sem kupla rože pri njih. O uspehu vam še ne morem poročat, ker bo viden šele spomladi-poleti! Vam takrat napišem kaj več, saj imam zasajeno celo gredo (staro mi je uničil voluhar - vse požrl, sigurno je potreben dobre diete). Ima kdo kak "recept" za odganjane voluharjev! LP gordana
21. jan 2006 15:23
Gordana, za odganjanje voluharjev se odlično obnese nek tulipan. Je neobičajen tulipan, podoben kronci ali zvočnku, samo da je večji in oranžne barve. Tudi v katalogu omenjene firme sem jih videla.
21. jan 2006 16:27
gordana, med tulipane posadi narcise! Jaz letos posadila okrog 100 čebulčkov tulipanov(znamke Valentin) in nakaj hiacint in narcis! Se že veselim začetka cvetenja . Ta tulipan o katerem piše mimika pa je cesarska logarica, cesarski tulipan(voluharji ga ne marajo)! P.S. so že stari ljudje okrog sadnega drevja zasajali narcise, da ni voluhar pojedel korenin! Sporočilo je spremenil(a) pinka dne 21. jan 2006 16:35:20
21. jan 2006 17:45
Gordana, posadi čebulice v take plastične okrogle mrežaste posode. Dobila sem jih v Merkurju in jeseni prvič posadila vanje. Mojim tulipanom da volihar sicer mir, me pa moti zgodaj poleti tisto grdo uvelo listje. Baje je potrebno tulipane, če hočeš, da čebulice ne oslabijo, tako ali tako dati ven do jeseni. Kmalu po cvetenju jih bom dala ven in kam v senčnat del vrta, da ne bojo kvarili izgleda cvetlične grede. LPKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Sladki rogljiči
Špageti s paradižnikovo omako in baziliko