Steklokeramika - plin

ligojna  

član od: 22.12.2003

sporočila: 1501

10. jan 2006 16:16

Dragička,za karkoli se boš odločila,poglej malo na odprodajo rastavljenih eksponatov.Cenovno se zelo splača. l.p. Vesna Leben

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15832

10. jan 2006 20:11

Dragička,naj te v sredo že čaka moja torkova večerna pošta...karkoli boš kupila, neizmerno uživaj v kuhi. In zaupaj, s kom si bila na kavici? Gotovo s kom, ki ga poznam, ali pa je tudi mene vabil??? Sem že radovedna, in solze - , ker me ni bilo zraven, pa , ker sta se gotovo lepo imeli. Mamamia mamamia

terlikar 1  

član od: 10.3.2005

sporočila: 994

10. jan 2006 21:02

Dragička,a mi lahko zaupaš kje si našla ploščo z plinom.Na našem koncu se trgovcem niti sanja ne kaj jaz iščem.V trgovini me namreč gledajo kot tele nova vrata. Bernarda

santina  

član od: 30.7.2003

sporočila: 227

10. jan 2006 21:49

Tudi jaz sem kuhala 30 let na plin. Sedaj sem se odločila za steklokeramično ploščo. Moje mnenje: nikoli ne zamenjam več za plin. Plošča zmaga pri porabi (kuham za 6 ljudi) in pri čiščenju. Odločitev pa je tvoja....

VilmaS  

član od: 10.10.2003

sporočila: 1067

10. jan 2006 22:28

Dragička, še moje mnenje- lani sem menjala kuhinjo, dala vprašanje (enako kot ti) na forum in večina mi je svetovala steklokeramiko. Nikakor se nisem mogla ogreti zanjo, tako da sem, starokopitnica, pristala zopet na plinu. Danes mi je tako žal, da bi se najraje zgrizla . Najbolj takrat, ko mi kaj skipi in potem drgnem tiste rinke od plina, da imam prste popolnoma razjedene . Ko bo prvi cvenk viška, bom menjala, pa če me mož ugrizne zaradi razsipnosti. kakorkoli se boš že odločila, uživaj za šporhetom V.

lenca58  

član od: 16.7.2002

sporočila: 131

11. jan 2006 8:50

Jaz imam že štiri leta sk ploščo in sem zelo zadovoljna. Res imam v kleti še rezervo na plin, ampak sk je zakon. Priporočam tako z dvignjenim robom, za vsak slučaj, če ti bo šlo kaj čez. Veliko užitkov pri kuhanju želim! lenča

Dragička  

član od: 9.12.2003

sporočila: 8891

11. jan 2006 9:16

Terlikar 1 - ja, saj jih imaš povsod - Merkur, Big Beng, Gorenje... Steklokeramik 2 plin + 2 el.; ali 3 plin + 1 el. Odločitev glede SK še ni padla, ampak po vašem odzivu in priporočilom kaže, da se bom le odločila. Možu bom pa rekla, da ste me ve nagovorile - Pozdravček!

Dragička  

član od: 9.12.2003

sporočila: 8891

11. jan 2006 9:18

Ja, pa še to - Mamamia, na kavici sva bile s Tjas. Kako je z okrevanjem Pozdravček! Sporočilo je spremenil(a) dragička dne 11. jan 2006 09:19:16

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15832

11. jan 2006 9:45

Se mi je zdelo, da si bila v dobri družbi... Okrevanje pa gre - okoli poldneva me bo sin peljal k zdravniku, da še ta kakšno reče, potem pa upam, da bom v petek šla delat. Gre šefica na doust in ji res ne morem narediti tega, da bi morala odpovedovati smučanje, je preveč fejst ženska in prevečkrat gre ona vsem nam na roko...Mamamia mamamia

Lijana  

član od: 6.12.2002

sporočila: 1603

11. jan 2006 10:16

Dragička, mamamia ti je dala dober nasvet - poizkusi pri kom, ki jo ima, da vidiš, kako izgleda kuhanje na SK. Čeprav rabiš določen čas, da se privadiš na elektriko. Zamenjala sem jo pred kakimi osmimi leti, prej sem imela el. - plin in sem v glavnem kuhala na plin. Na morju tudi vedno kuham na plin in mi prehod ni ne vem kako hud. Če bi zdajle kupovala novo, oz. ko bom menjala, bom vzela kombinirano 2x elektrika, 2x indukcija. Z indukcijo se vsi pohvalijo, hitri pokrovki od AMC pa se ne mislim odrečti, ta, ki jo imam, pa na indukciji ni uporabna, ker je še iz prejšne serije. Baje so ta nove tudi za indukcijo. Upam, da te nisem zmedla, samo tako je, da je treba s časom naprej in se "oborožiti" s stvarmi, ki nam olajšajo delo. LP

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

MOJ vrtmalaga
Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti