Ločevanje živil 90. dni - 5. del

mial  

član od: 3.11.2008

sporočila: 81

6. feb 2009 11:41

Tocka ja jem tudi kruh za kosilo in malo za večerjo, vendar ne vedno. lp mial

daby  

član od: 7.2.2008

sporočila: 73

6. feb 2009 11:53

tocka, pozdravljena med nami, ja kruh ješ lahko za kosilo na beljakovinski in škrobni dan. Mial, od srca bi ti ga poslala, pa se je tudi pri nas že počasi začel skrivat za oblaki, samo da še tu pa tam pokuka ven........sicer pa to ni razlog za slabo voljo...............................saj je danes vendar peeeeeeeeeeteeeeeeek, dan za metek bi rekli pri nas ! Vikend pa je pred nami !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Uživajte ga !!!!!!!!!! daby

bremec2  

član od: 22.2.2008

sporočila: 64

6. feb 2009 11:56

Punce in fant! Sem ena čudna deklica, ki bi rada do poletja izgubila kakih 8kg. Že nekajkrat sem začela s to ločevalno dieto. In rezultat - po par dnevih sem obupala. Nikakor ne zmorem prenesti te prehrane. Mi manjka sladko, pa tudi vse ostalo kar rada jem. Pa da ne boste mislili da se prenajdam, ampak tisti košček kruha z nutelo, al pa sirovim namazom je tiste dni neverjetno dober. Grozno! In tisti dan ko začnem z dieto mi mama skuha špagete z golažem - najboljša hrana na svetu! Že samo vonj me omami in se ne morem zadržati! Naj povem še to da pri svojih 164cm vagam 67kg. Tako, da ni glih najbolj hudo, ampak po dveh porodih ti kilogramčki, ki sem jih brez težav nabrala kar nočejo in nočejo dol! Spoštujem vas vse, da ste tolk korajžni in vam želim veliko uspehov! Jutri začnem tudi jaz. Najlažje je tako, da je potem sadni dan, ko sem v službi in lažje mine. Srečno in še enkrat čestitke vsem! lp bremec2

tocka  

član od: 10.6.2004

sporočila: 170

6. feb 2009 12:33

draga bremec2 kar vztrajaj, boš videla, da ti ne bo žal saj bodo kg kar kopneli. Jaz sem tudi dostikrat obupala, ampak ko sem razčistila v glavi mi je potem tudi res uspelo. Predlani sem na ta način shujšala 9 kg, vendar sem jih na žalost kasneje dobila nazaj, ker nisem pazila. Sedaj sem se ponovno odločila, da moram začeti resno. Danes je moj 5.dan in zaenkrat mi gre vse po načrtih. Če je le možno ne jem kruha in na OH dan pazim koliko pojem za večerjo oziroma kakšno sladico si izbiram. Edino kar mi dela težave je, da ne morem spiti toliko tekočine dnevno- uspe mi največ liter vode. Ampak, ko bo bolj toplo obm lahko tudi več spila, saj mi takrt bolj teče;))) Čeprav je minilo komaj 5 dni, se že počutim lažjo in sem dosti boljšega počutja. Enkrat, ko se navadiš na ta način prehranjevanja je super, saj pri sebi opažam, da nisem tako napeto, če ločujem, kot pa da jem npr. beljakovine in škrob skupaj. No, upam, da mi bo tudi tokrat uspelo. Telovadit še nisem začela, imam doma orbitrek in bo treba res začet malo migat. Vsem želim lep vikend in veliko uspehov pri izgubljanju kilogramov. Aja, visoka pa sem 156 cm in moja teža, ko sem ponovno začela z ločevanjem je 67 kg. Cilj je izgubiti 10 kg. lp tocka

daby  

član od: 7.2.2008

sporočila: 73

6. feb 2009 12:49

Bremec2, tudi jaz se pridružujem mnenju Tocke, najprej je treba razčistit v glavi kaj sploh želiš, potem je to hujšanje res uspešno........glede tvoje mame in njenega golaža pa bi ti rekla, če mama skuha oboje ti pač poješ tisti del kosila, ki ga tisti dan lahko, torej če je beljakovinski dan poješ samo golaž, če imaš OH dan pa špagete. Glej tudi ostale imamo družine, pa si jedilnike tako prilagodimo, da osnovno hrano jemo enako, samo kakšen dodatek naredimo še za druge, pa je problem rešen, če je npr, beljakovinski dan meso jemo vsi, samo z to razliko, da midva z možem jeva zraven zelenjavo, otroka pa krompir ali riž. Je pa tudi dobro, da med dieto dosti piješ, ker potem ne čutiš lakote tako hitro, prve dneve pa je tudi dobro, da si najdeš kakšno delo, da se zamotiš in ne misliš toliko na hrano, saj potem ni več tak problem, ker se ti želodec skrči in ne moreš več pojest toliko..sploh po vodnem dnevu se to zelo pozna. Zato le korajžno, saj ni tak bavbav...................če bo pa kaka velika kriza, pa se le oglasi na forumu, tu si vse zelo pomagamo, zato pa smo tudi tako uspešne!!!! daby

cheleste  

član od: 9.8.2007

sporočila: 238

6. feb 2009 14:16

pozdrav vsem skupaj... ugotovila sem,da nisem edina na sadnem dnevu malo prej sem prišla iz daljšega sprehoda-evo,zdaj pa kosilo-stročji fižol z brokolijem,prelit z zelenjavno omako-da bom imela občutek,da jem kosilo za večerjo si bom pa privoščla bananine žličnike s sadno omako-recept tudi iz revije rina. lep pozdrav... cheleste

bremec2  

član od: 22.2.2008

sporočila: 64

6. feb 2009 14:19

Punce, super ste. Mi je dosti lažje, če imam neko spodbudo. Doma mi itak ne verjamejo več, da bom uspela (ker prepogosto obupam). Saj v glavi imam razčiščeno. Naj povem, da sem v zadnjih 3 al 4 mesecih izgubila že 5 kg, ampak na račun bolezni in ne hujšanja. Zdaj pa sem se odločla, da bo šlo še teh (vsaj) 7kg dol. Ampak ko zadiši kaj dobrega, pa se ne morem upret. In skoraj vsak dan sem na tehtnici, da skrbim, da ne bi šli kg nazaj gor in da jih vsaj obdržim. Ah bo že! Jutri se začne nov dan in z njim nov list v mojem življenju. Skupaj z vami! Hvala za vzpodbudo pa se še kaj beremo! Lp bremec2

antaja  

član od: 12.1.2009

sporočila: 111

6. feb 2009 14:51

bremec2,lep pozdrav tudi z moje strani. ja,danes je sadje,mene je pa z vso silo napadel prehlad,če ne še kaj hujšega.in ker se počutim,kot da me je povozilo 100 tovornjakov,pa si tega ne morem privoščiti,sem pojedla juho.jeb.. ga.Bom morala pa kak drug dan za takale grehe plačevati.ko se pozdravim,pa v bližnji prihodnosti še en vodni dan,čeprav mnogo prekmalu. takole to gre pri meni.malce mi manjka moči,da zrihtam vse tri moje bejbe,sploh najmlajšo,ampak bo že.Jutri me je prijateljica povabila v tajsko restavracijo,upam ,da me zdravje ne izda,kajti po dieti se mi super izide,da lahko jem meso in zelenjavo. vsem,ki ste danes na sadje,kar pogumno,sedaj smo že navajene,kajne? antaja

renata69  

član od: 27.3.2007

sporočila: 1108

6. feb 2009 20:03

No pa je spet en sadni dan mimo.Jutri pa skuta in kefir.Ne čutim neke želje po mesu,čudno,a ne. Javite se kaj in napišite kako vam uspeva.Meni ,kar gre brez prekrškov.Sem bila danes na obisku pri starših in so mi ponujali kuhana dimljena rebra.Pa sem brez problemov odklonila,nato so mi pa ponudili sadje.In sem si privoščila ,jabolko in mandarino in je večerja končana.Doma sem malo premišljevala,kako resno jemljem to dieto,da sem se lahko uprla rebrom.Čeprav ne bi bilo nič,če bi se enkrat pregrešila,ampak se nisem.Sem vesela(zelo) renata69 http://renata69.moj-album.com/

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

MOJ vrtmalaga
Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti