Ločevanje živil 90. dni - 5. del

sabina69  

član od: 20.12.2008

sporočila: 127

7. feb 2009 21:44

Pozdravljeni vsi skupaj! Pri meni pa je bil danes za večerjo puding. Še nikoli ni bil tako dober, kot danes. Jutri bo na vrsti sadje, zjutraj dve jabolki. Vsi poznamo tisto, eno jabolko na dan prežene zdravnika stran. Ja če pa prvo zgreši ga drugo sigurno zadane. Za kosilo bo kaki, za večerjo hruški, tako lepo vse v paru. Jaz zaenkrat še nisem naredila nobenega večjega prekrška. Razen mogoče to, da na škrobni dan ne jem isto za kosilo in večerjo. Riža ali krompirja imam enkrat na dan več kot dovolj, zato bom verjetno še naprej en obrok nadomeščala s sadjem ali presno zelenjavo. Punce, če slučajno pride kakšen prekršek, se naredimo kot da ni bilo nič in naslednji dan po programu naprej brez slabe vesti. Srečno sabina69

klavdijaB  

član od: 31.3.2004

sporočila: 952

8. feb 2009 8:27

jaz imam danes OH dan, in sedaj v popolni tišini (punci še spita) pečem krofe. klavdija

DEKLINA  

član od: 14.2.2007

sporočila: 24

8. feb 2009 9:08

dober dan punce sabina69 pozdavljena nisem imela časa sem bila v službi. diete se še vedno držim danes imava sadje.jutri bova pa na vodi.upam da bova vzdržali. dopoldan bože šel,strah me je popoldneva in večera da se nebom pregrešila. še to pozdravljene med nami ki ste začele z dieto. pozdravček DEKLINA

tocka  

član od: 10.6.2004

sporočila: 170

8. feb 2009 11:16

Pozdravljene! Danes je zame delovna nedelja in sem že malo lačna. Kosilo pa bom mela komaj po 14 uri. Danes imam OH dan, za kosilo bodo testenine, ki mi jih bo pripravil fant, on pa bo zraven imel še meso. Tako,da mi ne bo treba kuhati, ko pridem domov, ampak samo planem po kosilu;))) Za večerjo pa si bom privoščila pol žemlice z marmelado, tako se mi lušta, da komaj čakam;)) lp tocka

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

8. feb 2009 11:57

Poglejte, na kateri strani smo

cheleste  

član od: 9.8.2007

sporočila: 238

8. feb 2009 12:24

hvala,Deklina... lep pozdrav tudi vsem ostalim cheleste

gardelin  

član od: 8.1.2009

sporočila: 73

8. feb 2009 18:23

OJla! Ali katera ve ali je jutri polna luna in od kdaj do kdaj ne smeš nič jest ? gardelin

bremec2  

član od: 22.2.2008

sporočila: 64

8. feb 2009 22:18

No, danes je moj drugi dan. Naj malo poročam: včeraj sem zdržala brez problema (gov. zrezek, košček kruha in zelena solata, pa gov. juhca), danes pa je že cel dan kriza. Že zjutraj sem vedla, da bom za večerjo pekla pico. No, za kosilo je bil tenstan krompir, pa solatka, za večerjo pa naj bi bila solata s fižolom. In jaz sem za večerjo dodala še košček (2x4cm) pice! Tolk mi je hudo, ampak nisem zdržala. Sem mogla probat. No, jutri bo pa res pica - sem si jo že kar danes usput spekla - s sirom (pa ne vem če lahko, ma mi je vseeno). Se preveč veselim. Bojim se torka, ko bo sadni dan! Sicer pa je najhuje nekje okrog 2-3 popoldan. Takrat se mi že začne mešat, bi kar nekaj iskala po hladilniku. Pa mož si je speku kokice (ki jih mimogrede sploh ne jem), pa so mi tolk dišalae, da bi celo skledo pojedla. Ah, dovolj za zdaj. Mislim, da sem za začetek bla kar pridna, tako da... (sem zadovoljna in verjamem da bo iz dneva v dan lažje)! Zdaj pa nočko vsem skupaj! bremec2

sabina69  

8. feb 2009 22:21

Pozdravljeni vsi skupaj! Ja Deklina jutri bova pa medve trpele. Jaz zase nisem prepričana, da bom zdržala cel dan brez hrane, ko sem pa že zdajle lačna. Samo se izplača malo potruditi, je kar vsem že uspelo. Jutri nam bo pri izgubljanju teže pomagala tudi polna luna v znamenju leva. Mena se začne ob 15.48 uri in traja do naslednjega dne 15.48 ure. Gardelin lahko poizkusiš imeti vodni dan med lunino meno. Sem slišala od tistih, ki so to že preizkusile, da so izgubile tudi 1.5kg ta dan. Veliko, veliko sreče in trdne volje sabina69

sabina69  

8. feb 2009 22:30

Bravo bremec2, važno je, da si se odločila narediti nekaj zase. Vsak začetek je težak, ko se ti bo telo navadilo na ta režim prehrane se boš počutila odlično. Nikar se ne boj sadnega dne bolj, kot se jaz bojim jutrišnjega vodnega sabina69

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtrimljanka
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti