Ločevanje živil 90. dni - 5. del

klavdijaB  

član od: 31.3.2004

sporočila: 952

5. feb 2009 15:01

takole, danes sem pa jaz na vodi. nalivam se s čajem iz jabolčnih lupin. klavdija

renata69  

član od: 27.3.2007

sporočila: 1108

5. feb 2009 18:42

Ali lahko na beljakovinski dan,pijem kefir?Imam ga rada,pa ga pogrešam. Sedaj pa sploh,ker ga delam doma. renata69 http://renata69.moj-album.com/

renata69  

član od: 27.3.2007

sporočila: 1108

5. feb 2009 18:44

KlavdijaB,zdrži,še malo pa bo konec.Jutri bo pa tako veselje, ko se boš stehtala. renata69 http://renata69.moj-album.com/

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

5. feb 2009 22:50

renata69, seveda gre kefir na B dan, saj je iz mleka. Jaz sem malo bolje, še vedno sem na čajčkih. Do zdaj se mi je izplačala neješčnost, saj je zjutraj tehtnica pokazala -1kg. Upam, da vsaj še jutri ne bom pretirano lačna, ker imamo sadni dan pa sem ponavad kar precej lačna. LP, sY

gardelin  

član od: 8.1.2009

sporočila: 73

5. feb 2009 22:56

Ojla! tudi jaz sem imela danes oh dan in za večerjo 2 maxi kinga.Njami!! Sem pa tudi prehodila vsaj 5 km.Jutri pa spet sadni dan in upam da tudi malo miganja. Daby čestitke za lepo število izgubljenih kg! gardelin

sabina69  

član od: 20.12.2008

sporočila: 127

6. feb 2009 0:14

Pozdravljene punce in fant! Najprej čestitke Daby za lepo število izgubljenih kilogramčkov. Upam, da se bo posrečilo tudi tebi klavdijaB. Gardelin, tudi jaz sem danes prehodila 5km. Ja se kar splača malo miganja. Sem danes oblekla hlače, ki so mi bile že eno leto preozke, tokrat pa so mi bile kot ulite. Danes bo pa na sporedu krompir ali riž, pa mi ne diši ravno preveč. To bo že četrti škrobni dan. Drugače je tale dieta res super, nad mojimi pričakovanji. Zaenkrat mi gre dobro in se po eni strani veselim vodnega dne po drugi strani se ga pa bojim. Renata69, sem si ogledala tvoj album in rečem lahko samo vsa čast, si prava mojstrica sabina69

klavdijaB  

član od: 31.3.2004

sporočila: 952

6. feb 2009 7:22

sabina69, sem brez problemov šla skozi vodni dan. res je, da je moja izguba teže manjša, kot pri vas ostalih. sicer sem to tudi pričakovala, saj ni bilo nič telovadbe zraven in še kar grehi... ker pa se vreme izboljšuje bom tudi jaz počasi lahko prilezkla na plano za redne pohode (sedaj so se mi kar vnetja sinusov ipd. ponavljala) in potem ne samo, da nisem telovadila ampak zaradi tablet še kdaj grešila pri hrani. tako da - moj cilj je končati na 62 kg, danes mi je tehtnica pokazala 66,6 - tako da, zdaj pa veselo naprej. klavdija

daby  

član od: 7.2.2008

sporočila: 73

6. feb 2009 7:33

Klavdija, čestitam tudi tebi..................seveda je tvoj minus kg manjši od našega, samo poglej, ti si začela hujšat pri 69 kg, me pa vse tam okoli 85 kg-95 kg, kar je velika razlika..tvoj ITM je bil kar precej nižji, kot naš........ne vem katera je pred nekaj časa rekla, da je pri tej dieti najbolj fajn to, da telo samo shujša, koliko misli, da ima preveč kg................in mislim, da je to hudičevo res !!!!!! Tako, zdaj pa mislim, da smo vse končale z vodnimi dnevi, pa lahko pade kavica........ Mariborčanke in tudi vse ostale, ki vam je za akcijo, ste za to ? Ali poznate Benkota na Glavnem trgu, kjer smo nekoč kot otroci jedli hrenovke ? Tam je zdaj ena prav luštna kavarnica, kjer kuhajo dobro kavo. Lahko bi se dobile tam, da malo poklepetamo. Če ste za akcijo, napišite, kdaj bi kateri ustrezalo, pa se bomo uskladile. Velja ? Velja !!!!! Torej, punce, gremo v akcijo !!!!!!!!!! Aja, še to , Petardica, hvala lepa, da si me dala na lestvico, mi je srce kar zapelo, ko sem videla moj minus !!!!!!!!!!!!! Drugače bo danes pri nas sonček, izkoristite ga 100 %....................... Se tipkamo, čao daby

mial  

član od: 3.11.2008

sporočila: 81

6. feb 2009 10:22

Dober dan vsem skupaj! Danes je na vrsti sadje za tiste, ki ste začela 05.01.. Daby daj nam pošlji kakšen žarek sonca, pri nas je sama megla in turobno vreme. Klavdija čestitke za izgubo kg počasi se daleč pride. Zdržite ta dan. Jutri je mesek. Lp mial

tocka  

član od: 10.6.2004

sporočila: 170

6. feb 2009 11:05

Zdravo! Mene pa zanima ali jeste med hujšanjem tudi kruh? lp tocka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

MOJ vrtmalaga
Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti