6. feb 2009 22:16
Sadni dan je mimo. Jutri si pa privoščim puranjo kračo. Mljask. sonic
6. feb 2009 22:16
Sadni dan je mimo. Jutri si pa privoščim puranjo kračo. Mljask. sonic
6. feb 2009 22:46
cheleste, nočem pokvariti veselja, stročji fižol sodi med Š stvari... Joan
6. feb 2009 23:03
ja,vem,ampak mladi stročji fižol,pravijo,da je dovoljen-sicer ga je bilo pa tako malo zraven,da menda ne bo hudega. pozdravček cheleste
6. feb 2009 23:35
Lepo pozdravljeni vsi, še posebaj pa novi članici. Želim vama veliko trdne volje in pametnih odločitev vsaj kar se tiče hrane Tebi KlavdijaB pa vse čestitke za izgubljene kilogramčke, še malo pa boš dosegla željeno težo. Za mano pa je škrobni dan, ki je minil v znamenju riža. Pravzaprav sem imela riž samo za večerjo, ker sem bila cel dan odsotna, sem za kosilo pojedla dva kakija. Zdajle sem kar malo lačna. Jutri pa bodo na vrsti špageti z orehi in puding. Mislim, da je puding na OH dan dovoljen. Drugače pa pogrešam tudi sadne jogurte z žitaricami. Ja pa Deklino tudi pogrešam sabina69
6. feb 2009 23:46
tudi jaz zelo pogrešam jogurt,ki sem ga prej jedla skoraj vsak dan. no,jutri imam beljakovinski dan,pa si ga privoščim... cheleste
7. feb 2009 0:43
Ojla! še en sadni dan je za mano,ki sem ga s težavo zdržala,Jupi jutri oz. danes pa mesek!! Sem pravkar iz službe ,lačna kot hudič.Še enega prižgem in grem spat. Nočko!! gardelin
7. feb 2009 9:04
no, tudi jaz sem preživela sadni dan, z rahlim prekrškom - pol sirove štručke. je pa res, da je z vsakim dnem lažje držat ta način prehranjevanja, ne matrajo me več tako zelo sadni dnevi. Presenetljivo pa tudi meni današnji mesek ne diši najbolj in se raje osredotočam na jutrišnji tenstan krompir pri mami. kot sem že zadnjič napisala, je po končanem vodnem dnevu kilaža šla gor za kilo. Torej, izgubila sem skoraj dve kili in nato spet pridobila skoraj eno, ki pa je tekom teh dni poniknila. Torej se lahko sedaj res "uradno" poroča o šestici na vagi. kar pa se tiče moje rekreacije - zaenkrat le orbitrek, tisti profesionalni, vsak dan povečujem minute, naštimano pa imam na programu random, torej naključno, hrib pa dolinca pa hrib pa dolinca na neki srednji zahtevnosti - včeraj sem "gonila" 35 minut. neika
7. feb 2009 19:51
Ker sem za kosilo pojedel celo puranjo kračo, sem kr z strahom zdejle stopil na vago. Juhu. Še vseeno je malo padlo. Super za mojo motivacijo. sonic
7. feb 2009 19:54
Danes je bil mesek, zraven pa kislo zelje. Prej sem ga malo oprala in prekuhala, da ni bilo tako kislo.Pa kar nekaj me meče, sem naredila kar nekaj prekrškov. Moram se zopet disciplinirat Pozdravljeni novi člani(ci). Lepo da se nam še kdo pridruži. Me pa nekaj zanima glede tistega recepta iz Rine, se mi malo čudno zdi, ko zmiksaš kar celo pomarančo, tista, ki je torto delala, naj poroča kako je izpadlo. Sem pa danes prepisala recept(isto za čokoladno-pomarančno)iz revije Dober tek, mislim da mora biti tudi zelo okusna. Za sladico sem že jedla jabolčni zavitek, vanilijev puding-ker čokoladnega ni bilo doma, bananino torto, čokoladni maffin, palačinke s marmelado in čokolado... Na masažo še nisem šla, trenutno sem vse dneve v službi, možek pa tako pozno hodi iz Ljubljane, da se mu ne da potem še enkrat nazaj, premišljujem, da bi kar mami podarila, seveda če se bodo v salonu strinjali. Sem danes možeka vprašala če se mi že kaj opazi, pa me je hitro potolažil, da iz aviona še nič, ha ha. Sicer pa so mi hlače kar fino ohlapne andreja č.
7. feb 2009 20:21
Jaz sem pa danes imela skuto z kefirjem in rozinami.Sem se pa prekršila danes,pojedla tri palačinke z nutello za malico.Ne morete verjet,kako je vame letelo.Nato pa takoj 4 dcl vode,za tolažbo.Da se čimprej vse razredči in izloči. Jutri bo pa pečen krompir z janežem in veliko solate.Tega se pa res ne morem prenajest,pa čeprav že celo dieto vedno na ta dan to jem. Držte se! renata69 http://renata69.moj-album.com/Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | malaga |
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Široki rezanci z grahovim pestom
Ploščati špageti s pestom iz bazilike in feferonov, šparglji in lososom