Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

3. feb 2009 22:25

Živjo, gripa me je zagrabila, zato sem danes bolj na čajčkih. Morala bi imeti B dan, pa sem lahko pojedla le polovico od tega, kar je predpisano. Sej se ne pritožujem hehe Očitno da bom v prihodnjih dneh bolj na čaju in sadju. LP, Sy

daby  

član od: 7.2.2008

sporočila: 73

4. feb 2009 7:28

Jutro punce, sama groza, komaj se je začel vodni dan, sem že tako laaaaaaaaaaaaačna ! V vsah teh dneh diete nisem bila zjutraj lačna, danes pa je tako, kot bi me kdo po glavi udaril.....se zjutraj zbudim, pomislim danes je vodni dan in v tistem trenutku želodec zahteva hraaaaaaaaaaano! Saj vem, da je to samo psiha...........ampak jaz se ne dam, ni vrag , da bom zdržala......... Peterdica, jaz ti bom podatke o moji teži napisala jutri zjutraj, če bom še živa, hahahahahahaha............................. Sonic, vse čestitke................ Sy, tebi pa hitro prebolevanje gripe.......pa saj ne bo škode, imamo vse zadosti zaloge, da jo sklajbamo, a ne ? Čao, se tipkamo, ko bo kriza................. daby

antaja  

član od: 12.1.2009

sporočila: 111

4. feb 2009 11:40

daby,saj bo.Drugič si zjutraj jedla sadje,danes ne,se pozna.ampak vem,da boš zdržala.pomisli na jutri zjutraj ,pa bo lažje.srečno antaja

mial  

član od: 3.11.2008

sporočila: 81

4. feb 2009 12:47

Pozdrav vsem! Danes pa Š dan. Bo na krožniku prebranac brez mesa. Mnjam, zvečer pa fižol na solati. Moje hlače so že kar fajn ohlapne. Super. Bravo Sonic ti si pa faca. Kar tako naprej. Sy želim ti čimprejšnjo ozdravitev. Imejte se. mial

andreja č.  

član od: 3.4.2006

sporočila: 587

4. feb 2009 20:37

Bravo Sonic, kar tako s polno paro naprej Danes sem si skuhala rižoto z papriko in malo goveje juhe, za jutri pa še nimam ideje. Danes sem precej utrujena zato grem kar kmalu spat. Ugotovila sem danes tudi, da me kar malo zebe.Upam, da ne bom kaj zbolela v času gripe in prehladov. Daby, tvoj vodni dan se približuje koncu, upam da ti je uspelo andreja č.

sabina69  

član od: 20.12.2008

sporočila: 127

4. feb 2009 23:14

Daby, upam da ti je uspelo! Danes sem imela sadni dan, pa me je kar malo utrudil. Sem drugače navajena, da grem zelo pozno spat. Pa žulje na petah sem staknila. Nove adidaske so krive! Jutri pa že četrti dan z beljakovinami, bo malo meska na jedilniku. Ja lotko je bil pa izžreban v Mariboru. Je katera kaj zadela mogoče? Mirno noč, jutri pa veselo novim uspehom naproti! sabina69

Kyara  

član od: 24.5.2006

sporočila: 2384

5. feb 2009 6:18

A res? Mogoče pa je imela katera s kulinarike srečo?

Evo spet je nov dan in gremo novim dogodivščinam naproti. Prehlad se mi je polegel in mi je boljše. Sem ga kar intenzivno napadla in po 3 dneh  je rekel adijo.

Zeblo me ni, samo malo sem utrujena. Včeraj sem se za kosilo najedla fižolove solate s čebulo in ponozrnato žemljico. Tako mi je pasalo, da sem vse pojedla. Pol pa zvečer nisem mogla nič in sem kar 1 kivi pojedla.

No, danes pa je za kosilo pečena kri z dosti česna, da me spet kaj ne napade. Bom kar jaz napadla. Saj napad je najboljša obramba, a ne?

Punse in fant, dežte se!

Jaz sem opazila, da mi je po vodnem dnevu nekako lažje držati ta prehrambeni ritem. Izgleda, da se je telo navadilo. Kaj pravite ve?

Kyara

daby  

član od: 7.2.2008

sporočila: 73

5. feb 2009 7:20

USPELO JE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tehnica je zjutraj pokazala 85.7 kg, torej kar 6.3 kg manj, jupi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pa imam spet motivacijo za naprej, gremo k novim zmagam naproti....................... Petardica, a me boš dala na seznam, prosim ? Se tipkamo......by,by daby

mial  

član od: 3.11.2008

sporočila: 81

5. feb 2009 11:26

Bravo daby, res velik minus pri kilah. Super kar tako naprej. Danes pa OH za nas. Bodo na mizi zopet testenine z omako- še ne vem kakšno. Zvečer pa jabolčni zavitek. Jutri pa zopet sadje. Bay mial

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

MOJ vrtmalaga
Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti