Ločevanje živil 90. dni - 5. del

andreja č.  

član od: 3.4.2006

sporočila: 587

10. jan 2009 10:07

Evo sem že doma, sem dobila menjavo v službi, tako da sedaj lahko pospravljam. Sem pa spotoma kupila ribo za moža in lignje za sina , zraven bo pa krompirjeva solata zame.Že včeraj zvečer sem namočila suhe fige (8 kom) in jih danes za zajtrk pojedla v službi. Zdele pa še hitro na trg po krompir in malo solate za naslednji teden No, še en dan in en uspešen teden je za nami Lep pozdrav andreja č. p.s. mi je mož dal na zaslon računalnika sliko po zaključen 90dnevni pred leti-je rekel , da za mušter Sporočilo je spremenil(a) andreja č. dne 10. jan 2009 10:09:54

petardica  

član od: 15.9.2008

sporočila: 728

10. jan 2009 10:51

Mojca potem sem jaz narobe razumela.Saj sem prav mislila da na OH dan ja...kako pa si lahko v službi od zjutraj do zvečer 14 ur!!!!Vsaka ti čast...Nisem še videla tako dolg delavnik...s tem se tud hujša a ne? petardica

petardica  

10. jan 2009 13:36

Kje pa ste danes,menda ne da za kakim vogalom jeste prepovedane stvari... Jaz sem se zdalje tolk fino najedla mmmmm,kako je pasalo... petardica

mojcej77  

član od: 5.1.2009

sporočila: 25

10. jan 2009 13:53

Hehe, tudi jaz sem se pravkar najedla - imam vitaminski dan in sem si sčarala špinačno juho, pa pinjole sem gor potresla :D. Če komu pride prav, ponovno dodajam link (zdaj bom zapisala recepte, ki so mi uspeli, da si bom kdaj, ko ne bom imela idej, lahko pomagala): http://kamrca.blogspot.com/2009/01/pinana-juha-s-pinjola Sama vseeno na ta dan ali v juhi ali solati pojem kako žličko olivnega olja. Se vitamini iz zelenjave lahko lažje izločijo, pa tudi lažje mi je, če ne pojem veliko sadja, ker vsebuje veliko sladkorja in sem po njem hitro lačna. Tele juhe sem pa pospravila 2 globoka krožnika in sem zdajle tako prijetno sita, pa kar lička mi žarijo:D. mojcej77

Kyara  

član od: 24.5.2006

sporočila: 2384

10. jan 2009 15:36

Tudi jaz sem fino sita. pripravila sem krompirjevo musako s kislim zelje in korenčkom, namesto mesa pa koruzo noter. našim sem jo še prelila s kislo smetano, meni pa samo malo vode. Njami, kako je bila dobra. Pa tudi moji se niso pritoževali nad svojo, ker jo imajo izredno radi. Pa še jogurt so zraven jedli, jaz pa jih veselo gledala.

Malo mi je še ostalo za zvečer. Kaj bo pa jutri? Še ne vem, nekaj bom že sčarala.

Pa glej jo presneto tehtnico. Danes mi ni dala mira in sem se stehtala. Kaže dobri 2 kg manj. Super! Sem zelo zadovoljna.

Kyara

gaja1  

član od: 13.10.2008

sporočila: 39

10. jan 2009 16:32

Sem ravno prišla iz dveurnega sprehoda s psom-somo moj kuža je vesel, da ga vzamem s seboj, mož in hči sta preveč zmrznjena, da bi šla na zrak, pa kudi kg nimata preveč. Za kosilo sem imela pire krompir in solato, jutri pa bo verjetno polenta in solata, no bom še videla kaj mi bo pasalo. Lp gaja1

petardica  

10. jan 2009 17:54

Gaja1 tudi jaz sem zdajle prišla s sprehoda približno 5 km s psom in kolegico...brado imam čist premrzlo saj je zunaj že -10,pa je vseeno pasalo.Jaz grem vsak dan ven četudi je mrzlo samo ne glih na 5 km in za 2 uri... Jutri pa bom najbrž jedla ajdovo kašo z gobicami in zelenjavo...mislim da bo to. lp petardica

NAJA74  

član od: 5.5.2007

sporočila: 140

10. jan 2009 19:11

Čer punce.....vidim da ste kr pridne....tud jaz...danes sem pojedla: 3 mandarine, krompirjevo solato, kruh in nič druga...bila cel dan v Ikei in se zamotila tako da sem na hrano pozabila...super Zanima pa me nekaj....punce jutri je polna luna začne se ob 4.20 - torej cel dan lahko piješ vodo, čaje...bomo poskusle??? Jaz bom videla kako bo stanje zjutraj, ker me ob polni luni vedno glava boli in ne vem če bo glih ratalo...baje shujšaš lahko tudi do - 2 kg. Probajmo, izgubit nimamo kaj , razen kg V ponedeljek se pa tehtam.... če ni šlo nič dol bom zelooooo razočarana Držte se.... NAJA74

petardica  

11. jan 2009 7:40

DOBRO JUTROOOOOOOOOOOOOOOO,kje ste zaspanke-gremo na sprehod.... petardica

gaja1  

član od: 13.10.2008

sporočila: 39

11. jan 2009 8:02

Dbro jutro! Ja Petardica ti pa maš energije! Zdajle pa res ne morem na sprehod, termometer kaže -14. Trenutno pijem toplo limonada, tako kot vsako jutro in mi je fino toplo. Dolg sprehod bo na vrsti po kosilu, ko bo zunaj fino sonček in bo škripalo pod nogami, to je pa res užitek. Kaj dobrega skuhajte,pa se slišimo še zvečer. Lp gaja1

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti