Ločevanje živil 90. dni - 5. del

drejki  

član od: 20.12.2005

sporočila: 99

8. jan 2009 19:20

Dober večer vsem skupaj. Tudi jaz že danes komaj čakam, da grem spat. Ta sadni dan pa je res naporen. Se že veselim jutrišnjega meska!!! Nočko in lepe sanje. drejki

andreja č.  

član od: 3.4.2006

sporočila: 587

8. jan 2009 19:51

Mene že čist pobira, sem tudi jaz utrujena , pa saj vsaj petek je jutri. Zjutraj sem pojedla 2 kivija, dopoldan 2 jabolki, sem planirala za kosilo tudi samo sadje, pa nas je možek peljal v picerijo, tako da sem si tam privoščila solato z kislim zeljem, brokolijem, cvetačo, radičem, vse sem si sama naložila v solatnem bifeju, medtem ko sta se moja moška basala s pizzo. Prejle sem pojedla še dva obroča ananasa iz kompota, še mal počakam da gre mali spat, potem pa tudi jaz v mižule. Sem zelo vesela, ko nam vsem zelo dobro gre. Jaz imam pa jutri lososa po receptu iz knjige, ali pa bodo ribja nabodala(te pa obožuje moj mali)Moram pa povedat, da se kavi z mlekom ne morem odpovedat . Nočko andreja č.

petardica  

član od: 15.9.2008

sporočila: 728

8. jan 2009 20:09

Ojla,do zdalje se nisem imela čas javit in do zdajle nisem imela težav,zdajle pa sem lačnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,tolk velik. Jedla pa sem danes kivi,zelenjavno juho in pomaranče. Za jutri pa bo puranji zrezek,kuhana zelenjava in solata. Sem mislila da sem bolj trdna,no saj sem ker nisem šla jest,bi pa res jedla... uf...spat bo treba. petardica

Kyara  

član od: 24.5.2006

sporočila: 2384

8. jan 2009 20:30

Čudno da ste lačne. Jaz nisem nič lačna. Za kosilo sem pojedla tisto sadno solato, nekaj pustila za zvečer in okoli 19 ure še to pojedla. Nič nisem lačna, sem pa opazila, da sem žejna. Torej, navali na vodo.

Pa nočko vsem, se pišemo jutri.

Kyara

petardica  

član od: 15.9.2008

sporočila: 728

8. jan 2009 20:42

Joj si ti srečna...hvala bogu je mož nehu jest in odpirat hladilnik.. petardica

regica54  

član od: 1.11.2008

sporočila: 291

8. jan 2009 21:55

Pozdravljene! Lepo vas je brati, ko ste tako pridne inv ztrajajte. Tudi meni so bili sadni dnevi večkrat prava muka. Včasih, ko sem bila preveč lačna sem pojedla nekaj suhih sliv pa je bilo bolje. Kavo pa sem tudi ves čas diete pia z malo mleka in brez sladkorja. Kar pogumno naprej, pa prijetno noč regica

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

8. jan 2009 22:21

Tudi jaz sem lačna in tečna. Grem čim prej spat pa bo jutri bolje. Zdržala sem, nič drugega nisem jedla. spila sem veliko čaja, ker mi voda ni preveč pasala, ker me je zeblo. Kako gre vam ostalim? Upam, da vam je uspelo prebrodit dan brez kiksov. Grem spat, noč

gardelin  

član od: 8.1.2009

sporočila: 73

8. jan 2009 22:49

Ojla!Tudi jaz imam danes sadni dan. Bil je že drugi in čudežno brez kiksov.Glava me boli kot nora,bo treba it čimprej spat. gardelin

Margot  

član od: 12.12.2008

sporočila: 260

8. jan 2009 23:23

gaja1, kakšna pa je ta Rinina knjižica? Margot

gaja1  

član od: 13.10.2008

sporočila: 39

9. jan 2009 5:55

Ojla, se oglašam še preden grem v službo. Sadnega sem preživela brez grehov in skušnjav, danes se pa počutim super lahko. Margot to je knjižica z opisom in recepti za vseh 90 dni. Lahko jo kupiš v skoraj vsaki trafiki, naslov pa je 90 dnevna ločevalna dieta, kupi jo, jaz sem brez nje čisto izgubljena, in jo kar naprej berem in uporabljam recepte iz nje. Lp gaja1

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti