Ločevanje živil 90. dni - 5. del

petardica  

član od: 15.9.2008

sporočila: 728

11. jan 2009 9:09

Kuhano imam že ajdovo kašo,potem pa samo še prepražim gobice un zraven bom jedla solato iz kislega zelja s čebulo in česnom.Za zajtrk pa je bila pomaranča... lp Gaja1,popoldan pa sledi še en daljši sprehod,ja... petardica

Issi  

član od: 5.9.2007

sporočila: 703

11. jan 2009 11:18

Prazniki so mimo in kot sem obljubila, sem spet z vami. Nadaljujem, kjer sem ostala pred prazniki - v drugem mesecu vzdrževanja. Ta teden je šel brez problemov in brez grehov. Danes imam B dan in za kosilo bo segedin. Komaj čakam! Se mi pa zdi, da ne bom speljala do konca vseh treh mesecev vzdrževanja, ampak bom konec tega meseca že začela z drugim krogom. Ne boste verjele, ampak res kar komaj čakam. Človek se kar navadi. Lepo bodite in držim pesti za vse! Issi

andreja č.  

član od: 3.4.2006

sporočila: 587

11. jan 2009 12:23

Kosilo je pripravljeno, danes bom jedla čapatije s paradižnikovo omako. Sem mislila zjutraj peš v trgovino, pa sem si premislila. Tudi jaz sem bolj zmrznene sorte in komaj čakam poletja. Trenutno odpadejo tudi vsi sprehodi s psom. Že ko odpremo vhodna vrata, da gre lulat se trese. Mojcej77 ,tole juhico bom pa tudi jaz poskusila Sem pa mislila, da bi danes imela luno (samo na vodi in čajih ), samo sem si premislila. Mogoče naslednji krajec. Sprehod sledi popoldan petardica, koliko časa kuhaš kašo lp andreja č.

petardica  

11. jan 2009 12:52

Andreja kaša je bila kuhana 10 minut razmerje 1:5.Bilo je super tole moje kosilo,pa še zelje kislo sem jedla. Zdajle pa grem 5 km turo da pokurim kar sem pojedla,za večerjo pa borovničev zavitek(kupljen),ker se mi ne da nič pečt,ker potem bom pa celo popoldne v hiši to pa ne gre... se oglasim kasneje.. petardica

andreja č.  

član od: 3.4.2006

sporočila: 587

11. jan 2009 12:54

Res si pridna, jaz pa ravno pečem štefani pečenko za moja fanta zame pa čapatiji in parad. omaka pa še malo solate si bom privoščila lp andreja č.

NAJA74  

član od: 5.5.2007

sporočila: 140

11. jan 2009 13:46

Zdravo punce! Zdajle sem imela kosilo..........njoki v drobtinah.......njami in zelena solata..........Nisem se držala polne lune, ker se težko uprem današnjim dobrotam in še peciva Vidim, da kr vztrajamo........super smo.......uspelo nam bo. lp NAJA74

petardica  

11. jan 2009 14:19

Naja74,a niso njoki iz krompirjevega testa....a ni to potem na škrobni dan? Zdajle sem prišla iz pohoda,sem se ful zlaufala,zdaj pa še mal v hribe na vikendico. lepo popoldne petardica

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

11. jan 2009 14:53

Jaz se grem pa zdej na ribnik drsat :D haha V bistvu bom spremljala sina, greva pa peš, tako da bo še sprehod zraven, da se mal razmigam. Za zvečer pa še ne vem, kaj bomo jedli. Mogoče čokolino (?) haha Imam vsesorte sladkarije še od novega leta, ki sem jih dobila za darila, tako da bom mogoče kar nekaj od tega pojedla pa bo dovolj. Zdaj pa grem, LP

NAJA74  

član od: 5.5.2007

sporočila: 140

11. jan 2009 18:48

MATRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR mislim da sem se danes zaj...... danes bi morala jest testenineeeeeeeeeeeeeeeeeeee Jutri se prvič tehtam..... NAJA74

petardica  

11. jan 2009 19:09

naja nič hudega jutri imej sadje tako kot moraš... jaz se tehtam na B dan... petardica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti