Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Kyara  

član od: 24.5.2006

sporočila: 2384

12. jan 2009 6:04

Strinjam se, da se po koncu diete dobimo na kavici in se spoznamo  ter malo poklepetamo. Jaz sem iz MS, da boste vedeli kje organizirati srečanje. Pa koliko nas pride, nas pač pride.

No, danes pa veselo po vitaminih, da nas ne ulovi kakšen prehlad. Ne vem, kako je drugje, tu na našem koncu so vsi prehlajeni in smrkajo. Mene še ni ulovil! Se ne dam!

Kyara

gaja1  

član od: 13.10.2008

sporočila: 39

12. jan 2009 7:40

Ojla, včeraj sem spet malo zabluzila, danes pa nadaljujem s sadjem, upam da ne bo nobenega problema. Mene lakota zvije popoldan in zvečer, ta teden pa sem popoldan v službi, tako da hrana ne bo dosegljiva in če ni nič pri roki, potem pač ne jem. Kaj bo danes za kosilo še ne vem, mogoče spet pečena jabolka, ampak nekaj toplega sigurno, ker je pri nas res hudo mraz, zdajle termometer spet kaže -12. Kar se pa tiče prehlada, tudi okrog mene je vse prehlajeno in tudi mene se ni še nič prijelo, vitamini res pomagajo in naša dieta jih je res polna. Opazila pa sem še nekaj in sicer, da sem po dolgem času spet večkrat žejna, pred to dieto sploh žeje nisem čutila, mogoče sem celo pomešala občutek žeje in lakote, pa sem namesto da bi pila, kar jedla, kile pa so šle lepo gor. A je to opazila še katera? Lp gaja1

-pika  

član od: 25.2.2005

sporočila: 399

12. jan 2009 9:44

OJLA PUNCE

Sem si mogla prav čas vzet da sem vse prebrala tok ste pridne s pisanjem,saj me dva dni ni blo nič na forumu no vidim da ste kar pridne.Jaz pa sem majčkeno grešila tko da danes pospešeno začnem s telovadbo in seveda brez greha naprej.

Imam škrobni dan in si bim privoščila riž z zelenjavo ter radiček v solati mmmmmmmmmmmm komaj čakam,seveda veliko čaja in telovadba.

Vidim da ste nekatere za stvar ,da se po končani diete spoznamo in se tudi jaz veselim srečanja. 

Zdaj pa veselo na delo in se lepo imejte

papa

-pika

NAJA74  

član od: 5.5.2007

sporočila: 140

12. jan 2009 12:10

OJLA VSEM! NOVICAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA DANES SE STEHTALAAAAAAAAAAAA 85,40 KG!!!ju hu hu Presrečna sem, da vztrajam -3,5 kg sem shujšala Gaja 1 - tud jaz postajam bolj žejna al pa sem končno začela ločevat žejo od lakote Se je katera že stehtalaaaaaaaa??? kolk minusa vam kaže...??? Moram pa vam priznati nekaj...do danes še nisem nič storila s telovadbo.ne telovadim :( ni mi Danes pa sadjeeeeeeeeee njami....pojedla sem že 8 suhih sliv namočenih od včeraj....pol imam 2 grenivki....mandarine...grozdje črno dijo NAJA74

NAJA74  

12. jan 2009 12:24

joj še nekaj....................je katera od nas, ki smo začele 5.1. izračunala, kdaj končamo z dieto - datum??? Če katera ve, naj napiše NAJA74

mial  

član od: 3.11.2008

sporočila: 81

12. jan 2009 12:34

Ojla! Koliko ste napisale od kar se nisem javila. V petek sem malo grešila,- roj. dan. V soboto sem jedla krompirček in solato. Včeraj pa je ,,vlekla,, polna luna. Bilo je kar fajn le malo me je zeblo. Pa veliko tekočine sem spila. Danes pa imam sadni dan (čeprav sem zjutraj pojedla dva koščka štrudla, ne preveč sladkega, ki naj bi mi pripadal že včeraj, hi, hi,...). Pojedla sem že dva jabolka in eno pomaračno. Za kosilo bo zelenjavna juhica zvečer pa pečene banane. Njami. Tehtam se drugi ponedeljek. NAJA74 mislim, da naj bi bilo konec naše diete nekje 04.04.2009, če se ne motim. Imejte se. mial

Kyara  

član od: 24.5.2006

sporočila: 2384

12. jan 2009 12:53

Če se nisem uštela, je konec 2.4. pravkar sem štela....

pojedla banano, čez 2 uri malo belega grozdja, sedaj pijem kavico in pišem....okoli 13 pa jabolko.

Doma malo jabolčne čežane s cimetom, popoldan pa po potrebi pomaranča in kivi na koncu.

Jaz sem se zjutraj stehtala, -2,5kg. Super! sem zadovoljna, ker sem sinoči naredila mali prekršek....malo suhega mesa in pol žemljice, zraven pa paprika.

No ja, sem zadovoljna ob nič telovadbe in miganja. Moram popoldne iti vsaj na kratki sprehod. joj, pa tako je mrzlo. Ampak, ......bom šla in pika!

Punce, vztrajajte! Koliko pač gre!

Ob malem grehu pa ja ne bomo obupale! Saj ne bomo grešile vsak dan!

Kyara

NAJA74  

12. jan 2009 13:40

Kyara - čestitam za - 2,5 kg ob nič telovadbi je to pohvale vredno (tud jaz ne migam nič) Veste kaj bi bilo dobro nardit eno preglednico ime, kg na začetku, in pol na koncu, da vidimo kako bo kateri šlo....Kaj pravite? Mene tud non stop zebe, nikakor da se ogrejem Vztrajajte punce... NAJA74

gardelin  

član od: 8.1.2009

sporočila: 73

12. jan 2009 14:30

Živjo punce! Naja74 bravo!!! Jaz imam od 1.1. 3 kg manj. Je pa res,da še nič ne telovadim,ker sem ful prehlajena. Sedaj imam 85 kg,do poletja bi rada prišla na 67. Danes imam sadni dan in upam da bo jutri na vagi kaj spremembe. gardelin

NAJA74  

12. jan 2009 14:50

gardelin....zdaj sva na istem tud jaz zdaj 85 , do konca diete pa bi rada imela 67 - brez telovadbe NAJA74

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti