Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Marna  

član od: 13.11.2006

sporočila: 494

26. mar 2008 20:02

Pa še seznam z mano: Darja: Sevnica Sy: Krško Blažkaa: Velenje Kristalka: Trbovlje Limetka: Maribor Korenzu: Kranj Valči: Ptuj HEMA: Škofja Loka Naeema:Maribor Žabica 21: okolica Krškega-Senovo Točka: Maribor s.marinka4: Tržič Renata: Brežice Dvojčica: Slovenj Gradec Frča: Kranj Sissyp: Šentjernej Lucky day: Šentjernej Barbay: okolica Novega mesta Saby: okolica Rogaške Slatine Kratkolaska: okolica Ptuja Marna: Pesnica pri Mariboru Kratkolaska - kaj pa ti študiraš? Marna

kratkolaska  

član od: 13.3.2008

sporočila: 64

27. mar 2008 7:13

Jutro! Danes pa se jaz prva prifočkam Jooj ne morem verjet, da sem danes utrujena. Sinoči sem bila na pohodu, danes me pa noge bolijo Sicer ne vem kako to, ampak upam, da bom lahko danes zvečer tudi šla, sma se zmenili, da grema. Za zajtrk bodo danes jagode včeraj sem jih nabavila. Kosilo pa krompir mladi v pečici in solatka. Njami! Večerja enako, mogoče pa bo zimska solata s krompirjem No tako, Marna študiram ekonomijo (smer računovodstvo in revizija), manjka mi še samo diploma. Komaj že čakam, ker imam vsega že vrh glave. Lepo se imejte! kratkolaska

tocka  

član od: 10.6.2004

sporočila: 170

27. mar 2008 8:39

Kratkolaska kaj si slučajno na EPF-u v Mariboru? Jaz tud študiram ekonomijo, ampak smer marketing tocka

kratkolaska  

27. mar 2008 8:55

Ja tocka, res je EPF v Mariboru. Tudi moja taboljša kolegica je smer marketing, ravno tako ji manjka še diploma. Koliko pa še tebi manjka oz. kateri letnik si? Midve (jaz in kolegica) sma uni program. Kaj še imaš voljo do faxa? Pridna bodi! kratkolaska

saby  

član od: 13.11.2004

sporočila: 140

27. mar 2008 14:36

Zdravo! Kratkolaska, ni panike, da si me dodala, nimam za kaj biti jezna, sem vesela, da sem tudi sama na seznamu. Študiram pa ekonomijo na privat šoli v Celju na Visoki komercialni šoli in sicer se nismo odločali za posebno smer, ampak imam bolj na splošno. Sem absolventka, jutri pa imam še zadnji izpit a dvomim, da bo šel skozi. Kakor se profesorju sprdne, če mu je, te spusti, tudi, če nimaš prav, lahko pa imaš vse prav in padeš, tudi taki očitno morajo obstajati. Vsem Vam želim lep dan in obilico energije in volje za hujšanje. LP saby

darja-  

član od: 11.8.2007

sporočila: 567

27. mar 2008 15:34

LP Hitim možu v delavnico neki naredit(mi je naročil...)pa se kasneje oglasim,lahko pa povem da nisem jedla po dieti......................................................................................................spet ga serjem...............................................................jao meni........................................čao Darja -

darja-  

član od: 11.8.2007

sporočila: 567

27. mar 2008 16:58

Sem že nazaj prosim za idejo za kosilo pa ne zame jaz imam sadje. Res več ne vem kaj naj kuham,najbolj zoprno je ker kuham za naslednji dan,pa eden ne bi zelje drugi ne bi fižol,prvi ne bi makarone drugi ne bi omake prvi ne bi polente drugi ne bi riž....kot da nas je pri hiši 16 ne pa trije... Kaj pa naj potem kuham???????????"Ja pozabila sem zelenjavo te tud ne bi jedla,bi pa šnicle.....ja pa ne bosta ...........!!!! Darja -

xurskax  

član od: 23.3.2008

sporočila: 2

27. mar 2008 18:04

cau!! jaz sem pa nova na tem forumu.Zadnjic sem nekaj brskala in sem nasla to vaso temo. Moram priznat da sem sedaj dobila malo upanja, da bi mogoce res shujsala. se trudim ze 10 let:S. In ni pravega uspeha. Nekaj grem dol in veliko gor. Najbolj je bila uspesna dijeta z zelnato juho ampak tega nikoli vec ne smem zavohat. Bljak. In mogoce bi mi pa z vami uspelo. Lepo prosim ce mi lahko daste prve napotke kako to pri vas deluje. Poznam pa to dijeto zelo dobro. No ja se kar dobro. Mislim da sem po tej dijeti zacela hujsat ze sigurno 20 x. :)...Ampak sedaj pa sem se res odlocila, da je potrebno nekaj storit za sebe. Upam, da mi boste dale kako vzpodbudno besedo. papa, Urška xurskax

mesni  

član od: 1.2.2008

sporočila: 196

27. mar 2008 19:37

Urška jas sem danes na 3. dnevu,ločevalne pa me kar skrbi.dej ti mene opogumljaj,jaz bom pa tebe,velja. mesni

kratkolaska  

27. mar 2008 20:52

Čer punce! Saby jutri veliko sreče na izpitu! Glede na to, da je zadnji, držim pesti! Urška in mesni dobrodošli! Vsak dan napišita na forum kako vama kaj gre, pa dobiš voljo in zalet za naprej,ko vidiš da nisi sam. Nas je več!! Ravno sem prišla iz pohoda, sem kar zmatrana. Jutri me čaka ful opravkov, pa še dispozicijo moram poslat mentorici, pa pakiranje me čaka, grem v Lj k dragemu čez vikend. Se že veselim. Pa neko stanovanje grema gledat, upam, da ne bo tako kot do sedaj. Da bo boljše! Darja- problem s kuhanjem je povsod, tudi pri nas. Tudi mi običajno doma ne jemo istih jedi, starši drugo, midve s sestro pa spet drugo. Se pozna greneracijska razlika, midve piščančje na žaru ali dušeno, starši pohano, pa rebre,.... V glavnem bolj kalorična in mastna hrana, meni pa tako ne paše, pa si skuham za sebe. Res je težko vsem ugodit. Upam, da se boš znajdla. Predlagam mesno lazanjo, pa krvavice z zeljem+slanina je ful dobro ali pa krompir v oblicah zraven, koščki piščančjega mesa v smetanovi omaki in pire krompir, makaromi z omako, ki jo imate vsi radi,.... Se tipkamo! Lepo spite! kratkolaska

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti