25. mar 2008 21:15
s00s je napisal/a: |
Blažkaa a ti si iz Celja? s00s |
25. mar 2008 21:15
s00s je napisal/a: |
Blažkaa a ti si iz Celja? s00s |
25. mar 2008 21:32
Blažkaa - tvoja vsakodnevna doživetja se berejo kot pravljica... sem ti kar malo fauš! :) sicer pa ponosno sporočam, da sem vodni dan preživela brez napak... se pravi, da me hrana danes ni tako premamila, da bi se česa dotaknila Zdaj vidim, da če hočem, zmorem vse! Trma, trmasta In, Kristalka - res se je obrestovalo... sem danes z vodo moje velikonočne grehe sprala dol. Lepo se imejte! Marna
26. mar 2008 7:58
Dobro jutro!!! Danes pa sem jaz prva ... hehe Potrjujem svojo včerajšnjo trditev, da sem včeraj z vodo sprala vse pridobljene kg, ki so se nabrali od praznikov - danes sem na istem, kot sem bila pred prazniki. Sicer to ni ravno pohvalno, ker če bi bila tudi med prazniki pridna, bi bilo zdaj pa še manj, ampak... nisem se mogla odrečt velikonočnim dobrotam, ker so zame nekaj posebnega! No, danes pa gremo naprej... sem zelo vesela, ker sem še zmeraj motivirana, da nadaljujem. Vem da pred dvema letoma, ko sem se šla tole dieto nisem bila več.... Lp vsem! Marna
26. mar 2008 8:55
Dobro jutro! No, tudi jaz sem vesela, da, kljub grešenju še imam motivacijo. Včerajšni dan ja minil lepo, danes sem na beljakovinah. Za kosilo bo piščančje meso, pa zelenjavca in solatka. Njami. Sem pa tudi jaz vesela, da se je danes zjutraj kljub grešenju čez praznike vaga prestavila navzdol. Jeeeej. Zanima me punce, tiste ki se držite lunce, kaj tisti dan pijete? Na netu sem prebrala, da lahko piješ vodo, naravne sokove sveže iztisnjene pa zelenjavna juhca je tudi dovoljena? Lep dan! kratkolaska
26. mar 2008 9:33
Prenašam naš seznam - po želji dopolnite Darja: Sevnica Sy: Krško Blažkaa: Velenje Kristalka: Trbovlje Limetka: Maribor Korenzu: Kranj Valči: Ptuj HEMA: Škofja Loka Naeema:Maribor Žabica 21: okolica Krškega-Senovo Točka: Maribor s.marinka4: Tržič Renata: Brežice Dvojčica: Slovenj Gradec Frča: Kranj Sissyp: Šentjernej Lucky day: Šentjernej vas je kar nekaj iz še neznanih krajev, nekatere iz seznama pa so se kar nekako izgubile
26. mar 2008 14:13
Dober dan dečve.. Ste pridne pa jaz tudi sem danes jedla zelenjavno enolončnico,pa mal makarončkov sem dala not,pa mal neoluščenega prosa...se mi zdi da so proso včasih jedli ptiči(saj se hecam),ampak mi tako že cel mesec izpadajo lasje da me bo kar konec. Sem že ful zapravila za ampule,vitamine,kapsule,zdaj pa jem tako kot papige,sam možnar mi manjka... Grem 16.4. na pregled pa bom videla kaj bo.To sem že imela pred leti,ampak takrat so bili hormoni...zdaj pa ne vem... Lep popoldne . Darja - Sporočilo je spremenil(a) darja- dne 26. mar 2008 14:36:04
26. mar 2008 14:34
Darja: Sevnica Sy: Krško Blažkaa: Velenje Kristalka: Trbovlje Limetka: Maribor Korenzu: Kranj Valči: Ptuj HEMA: Škofja Loka Naeema:Maribor Žabica 21: okolica Krškega-Senovo Točka: Maribor s.marinka4: Tržič Renata: Brežice Dvojčica: Slovenj Gradec Frča: Kranj Sissyp: Šentjernej Lucky day: Šentjernej Barbay: okolica Novega mesta Danes sem si pripravila vodni dan. Upam, da mi bo uspel. Sem že kar lačna. barbay Sporočilo je spremenil(a) barbay dne 26. mar 2008 14:35:27
26. mar 2008 14:46
Zdravo punce! Kako ste? Jaz prav odlično, če ne omenjam tega, da sem ful živčna, saj imam v petek zadnji izpit na faksu in me grabi panika. To je izpit, ki ga ne morem narediti, grem ga delat že 3. in upam, da bo šlo, čeprav ful dvomim. Drugače pa sem danes na 3md 24 dan in se brez težav držim. Teden dni sem bila na Krvavcu na smučanju in ni bilo nobene panike in sem hujšala brez težav, tudi velikonočne dobrote me niso niti malo premamile. Stehtam pa se v torek, po prvem vodnem dnevu in vam povem koliko kg sem dala dol. Po mojem ne kaj dosti, saj to dieto zdaj izvajam se mi zdi, da že v četrto in gre iz kroga v krog težje. Mi je pa zelo všeč način hujšanja. Želim vsem lep dan in pazite, da vas ne odpihne, saj pri nas zelo piha. Aja, da se dodam na seznam, jaz pa prihajam iz okolice Rogaške Slatine. PAPA saby
26. mar 2008 16:13
Halo-halo! Tako, ravno sem prišla iz Maribora, sem bila na faxu, iskala sem še neke angleške članke za diplomo. V ponedeljek imam namreč "soočenje" z mentorico. Danes sem si za kosilo privoščila lepinjo s pleskavico in kajmakom. Saj vem, saj vem, ne bi smela. Ampak meso je dovoljeno, kruh tudi, sicer ne tako masten ampak kaj hočemo, sir pa je tudi dovoljen Joj kake kvasim, tak, da še sama sebi verjamem. Pa saj bo večerja samo kak stisnjen sok iz pomaranč. Sinoči sem delala aerobiko, sem se res spotila, danes pa sem zmenjena s kolegico, da grema na pohod. Komaj že čakam, res. Predvsem zaradi tega, ker se pogovarjama (ona tudi hujša, sicer zdravniško) in se mi ne smeji za hrbtom, ko ji razlagam bedarije Res punce, včasih me zgrabi, pa se mi kaj zalušta, pa samo malo povoham hrano, pa se mi zdi, da sem sita in zadovoljna. Joooj, kaka norica, kaj? Drugače pa se še jaz dodajam na seznam: Darja: Sevnica Sy: Krško Blažkaa: Velenje Kristalka: Trbovlje Limetka: Maribor Korenzu: Kranj Valči: Ptuj HEMA: Škofja Loka Naeema:Maribor Žabica 21: okolica Krškega-Senovo Točka: Maribor s.marinka4: Tržič Renata: Brežice Dvojčica: Slovenj Gradec Frča: Kranj Sissyp: Šentjernej Lucky day: Šentjernej Barbay: okolica Novega mesta Saby: okolica Rogaške Slatine Kratkolaska: okolica Ptuja Saby, sem kar tebe še dodala, upam, da ne zamiriš? Kaj pa študiraš, če smem vprašat? Lepo se imejte, pa smejte se! kratkolaska
26. mar 2008 18:43
Zdaj nas je pa res že kar nekaj...jaz sem že bila pod tušem(sem bolj kurji tip..)in grem gledat dnevnik,še prej sem si pa zmasirala lasišče s tistimi dragimi ampulami,ni hudič da ne bi začel kmalu delovat.. Darja -Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Veganski sladoled z navihanci
Cvetačna juha s popečenim kruhom