Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Rmeli  

član od: 5.2.2004

sporočila: 344

9. nov 2005 16:46

No, takole, še lep pozdrav od mene, ki sem začela teči tretji krog. Danes sem jedla testenine in solato( za ostale polivka, se ve)in to sploh ni bilo problem brez mesa pojesti, včeraj sem pa naredila riž in peso in slastne in mastne rebrce in sem mogla čisto malo probat.Drugače sem pa kar pridna, dopoldan se filam z jabolki, ampak ne morem se navadit še na večjo količino vode, mi gre bolj gor kot dol. V prejšnjih rundah je to šlo lažje. Zdaj pa ni nobene vročine več in kar nekako ne morem piti, čeprav vem, da bi mogla.Komaj čakam na večer, ko bom lahko pojedla nekaj sladkega.Grem k sestri na roj.dan in bo verjetno kaj padlo. Upam, da ne bo preveč vsega. Sem ji dala hčero v varstvo, da ja ne bo kaj veliko pripravljala(naša, pa še njena dva- džungla). Moram povedati še to, da sem se v ponedeljek, ko sem začela, imela natanko 108 kg. Boj bo hud in dolgotrajen, jaz pa sem človek, ki mu kmalu zmanjka volje in energije.Zato bom res rabila vas punce, ki trosite toliko pozitivne energije in bo res zelo zanimivo vas spoznati tudi v živo. Se že veselim. Tudi telovadbe se bom morala prijeti, pa hodit bo treba malo več pa še marsikaj.Naše gibanje verjetni ni enako kot prava telovadba, čeprav se mi včasih zdi, da bi kar dol padla, tako me noge bolijo, ko pridem iz službe.No, danes se pa vidi, da ni tamale doma, ker sem se kar malo začvekala. Skratka, vesela sem, da gre Dušanki na bolje, da z Marjanco ni tako hudo, kot sem mislila in da vse kolikor toliko uspešno hujšate.Držite pesti, da se zvečer preveč ne pregrešim. Bom mislila na vas in bom raje pila vodo. Imejte se skrajno lepo in uživajte v jesenskem večeru. LP Rmeli PS: Imam še en problem - drugi teden grem na neko slovesnost in je obvezna večerna toaleta. In seveda nimam kaj obleči. Svetujte mi, kje se da lepo in po zmernih cenah obleči (LJ ali CE). Hvala Sporočilo je spremenil(a) Rmeli dne 09. nov 2005 16:50:10

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

9. nov 2005 17:12

Lepo pozdravljene, moja dekleta!! Oglaša se vaša pogrešanka!! Zjutraj mi ni delal internet! Saj sploh ne vem zakaj ne???? Ko sem prišla iz službe je pa normalno delal!!Tudi jaz sem vas pogrešila, kako sem že odvisna od tega foruma.Tudi tek me je potegnil notri, da zjutraj nimam nobenih problemov, da ne bi šla.V začetku je bilo krize, bi šla ne bi šla.Sedaj,če dvomim, sem že na cesti in tečem.Tema me sploh ne moti!! Lanes, ti se pa že dosti razgibavaš, tako, da ti tek trenutno ni potreba!!Tudi jaz mislim med tekom, vse na forumu!!Kako je lepo, da sem vas spoznala!! Moram povedat, da včeraj nisem bila pridna.Med sadjem so se pomešali rogljiči, pa sem jih prepozno opazila, šele, ko sem zadnjega pojedla!!Ha,ha,ha!! Dušanka, tudi jaz sem imela in bom imela lososa, kako je bil dober za kosilo.Za večerjo se pa trenutno peče!!Dober tek ti želim enaki današnji hrani!!Tudi drugim želim dober tek, če nisem že prepozna!! Marjetka Cvetka, tebi se tudi zameša med sadjem, kar se ne bi smelo!!Ti bo jutrišnji dan boljši, ko je mesek.Obužujem meso!!Tako sem se ga najedla, da ga tri dni ne bom smela videti!! Ha,ha ha!!! Vemves seveda si dobrodošla med nami,vsakega smo veseli!!! Hema, me zanima, kako kondicijo neguješ sedaj, ko je premrzlo na kolesu??? Migla en pozdrav ti pošiljam v tvoje tople kraje, in ti želim čim lepše preživetje v tuji deželi!! Končujem in vam želim lep večer in lepo noč!! Uživajte življenje!!! Čao,čao! helena45

kača  

član od: 11.1.2004

sporočila: 829

9. nov 2005 19:46

Ja, Tuna, sem že malo gledala, katera slika bi bila dobra za album, mislim, da ne bo zraven drugih oseb, da ne bi bilo slučajno kaj narobe. Skoraj na nobeni sliki namreč nisem sama, če pa že, je slikana zelo od daleč in se slabo vidi. Sicer pa, a si je že katera ogledala posebno Anjino izdajo - Vitke... Kot pravi ena izmeda skujšanih žensk, da je shujšala za 40 kg, potem pa pove, da jih je v času ločitve izgubila 30 kg, potem pa še 10 kg. Ima pa raje še kar nekaj časa višek kilogramov, pa takšnega moža, kot ga imam in tako skladen zakon. Sicer pa nikoli ne veš. Poznam pa še tri osebe, ki jim je ločitveni postopek (ali pa partnerjevo varanje) odnesel precej kg. Ena je še zdaj, po treh letih, pravi okostnjak, oblečen v kožo. Tega si pa tudi ne želim. LP nada

HEMA  

član od: 2.3.2004

sporočila: 505

9. nov 2005 20:12

Dober večer! Moj vodni dan je do sedaj še čisto 100%(če ne štejem kave) pa sem še vedno živa. Je bilo dobro, da sem se spomnila šele včeraj zvečer čene bi paničarila že ene par dni prej potem pa spet nebi bilo nič z vodo. Glede tistih ubogih žensk, ki so shujšale zaradi ločitve(resnično se mi smilijo in z njimi sočustvujem) bi pa rekla tole. Odločila sem se da bom shujšala, mož me pri tem 100% podpira, In me velikokrat "po prstih udari" ko hočem kaj dat v usta ko ni treba.Hočem reči, da sem se sama in zavestno odločila shujšat. Verjamem pa da bi take raje imele urejen zakon in kile, kot pa ločitev in -40kg. Sicer pa nisem brala Anje in ne morem soditi. Nada, ti ka daj kakšno slikco gor tudi če je bolj od daleč. bomo pa lupo vzele,ha,ha Helena sem mislila da te je tema pojedla. Nisem tako pridna kot ti.Grem pa če se le da peš na en hrib tu blizu, Približno 1,5h hoje in 400m višinskih. Tok, da se prešvicam. Grem v povprečju 3krat na teden, čez vikend pa kam višje, če je dež pa na orbitrek za 45 minut. Zdej pa bom šla prav po hitrem postopku spat, ker če ne, moj vodni dan ne bo več vodni. Encijan, a si že kupila orbitrek? Lahko noč hema Sporočilo je spremenil(a) HEMA dne 09. nov 2005 20:21:22

saby  

član od: 13.11.2004

sporočila: 140

9. nov 2005 21:53

Dober večer punce! Kako ste? Dolgo se nisem javila, vas pa berem redno, le pisati se mi nekako ne da. Pa časa imam tudi bolj malo. Saj veste, študij in ostale obveznosti...danes sem začela delati čestitke za novoletne praznike, ki jih potem prodam, da zaslužim nekaj denarja. Vidim, da ste vse pridne in da lepo hujšate. Jaz pa sem bila zdaj 2 dni malo poredna. Sem malo grešila, ker dolgo nisem. Jutri pa nazaj lepo po naslednjih 90 dni. Jutri grem spet tečt in komaj čakam, ker vem,da se bom spet fajn počutila, upam le,da me ne bo hrbtenica spet izdala. Lep večer! Nočko saby

saby  

član od: 13.11.2004

sporočila: 140

9. nov 2005 22:05

Pa še nekaj. Tudi sama sem dodala svojo slikco v album. Slikana sem bila 1.oktobra letos. Drugače pa bom dodala svojo slikco, ko bom imela še kako da sem cela na njej. saby

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

10. nov 2005 4:31

Dobro jutro vsem na forumu!!!!! Danes nobenih problemov z internetom!! Kakšna megla, da je res zoprno teč.Popolnoma nič ne vidiš, same obrise!! Komaj čakam meseca, da mi bo svetil zjutraj, razen, če ne bo spet megla.Včeraj je bilo preveč mesa in se danes slabo počutim.Kar je preveč, je preveč!! Bonaca, držim pesti, da ni kaj resnega z glavobolom.Jaz sem imela včasih takšne glavobole, da mi je prav razbijal po glavi.Sedaj tega že en lep čas ni!! Rmeli zate držim pesti, da ti uspe!!Samo brez gibanja, bo zelo težko!!Ko večkrat greš ven, ti pride v kri in ne moreš več brez tega!!Vsak začetek je težak, tudi pri gibanju!! Dušanka, Goga in še gdo, smo na škrobu!!Jaz bom krompir in solato!! Lep dan želim vsem!!! Preživite ga čim bolj pestro in uspešno!! čao,čao helena45

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

10. nov 2005 5:05

Dobro jutro! Tudi pri nas je megla, da se nič ven ne vidi. Je pač jesen in boljše ne more biti. So pa vsaj popoldnevi lepi, obljubljano sonce še za teden dni v naprej - a ni to fino? Ja Helena, tudi jaz bom krompir in solato, je še najbolje za Š dan, a ne? Goga, pa ti? Saby za slikico Hema za vodni dan - tako se dela, punce!!! Kljub megli lep dan Dušanka Sporočilo je spremenil(a) DUŠANKA dne 10. nov 2005 05:06:55

HEMA  

član od: 2.3.2004

sporočila: 505

10. nov 2005 5:17

Dobro jutro, Helena, Dušanka in vse ostale. Hvala za čestitke za vodni dan, to mi da motivacijo, pa še-2.6kg super. Saby, sem že premišljevala kje si, da se nič ne oglasiš, lepo, kar vstrajaj, se splača. hema

Rmeli  

član od: 5.2.2004

sporočila: 344

10. nov 2005 5:37

Dobro jutro še od mene. Ste pa res zgodnje. Jaz bi pa še spala, pa moram v službo , pa še tamalo v varstvo peljati. Danes imam sadnega in sem že zbasala eno banano vase.Upam, da mi rata. Včeraj na roj.dnevu sem mogla malo mesa pojest in sem se vzdržala peciva ampak to ni to. Moram iti, se beremo. Lep dan, Rmeli

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti