9. nov 2005 16:46
No, takole, še lep pozdrav od mene, ki sem začela teči tretji krog. Danes sem jedla testenine in solato( za ostale polivka, se ve)in to sploh ni bilo problem brez mesa pojesti, včeraj sem pa naredila riž in peso in slastne in mastne rebrce in sem mogla čisto malo probat.Drugače sem pa kar pridna, dopoldan se filam z jabolki, ampak ne morem se navadit še na večjo količino vode, mi gre bolj gor kot dol. V prejšnjih rundah je to šlo lažje. Zdaj pa ni nobene vročine več in kar nekako ne morem piti, čeprav vem, da bi mogla.Komaj čakam na večer, ko bom lahko pojedla nekaj sladkega.Grem k sestri na roj.dan in bo verjetno kaj padlo. Upam, da ne bo preveč vsega. Sem ji dala hčero v varstvo, da ja ne bo kaj veliko pripravljala(naša, pa še njena dva- džungla). Moram povedati še to, da sem se v ponedeljek, ko sem začela, imela natanko 108 kg. Boj bo hud in dolgotrajen, jaz pa sem človek, ki mu kmalu zmanjka volje in energije.Zato bom res rabila vas punce, ki trosite toliko pozitivne energije in bo res zelo zanimivo vas spoznati tudi v živo. Se že veselim. Tudi telovadbe se bom morala prijeti, pa hodit bo treba malo več pa še marsikaj.Naše gibanje verjetni ni enako kot prava telovadba, čeprav se mi včasih zdi, da bi kar dol padla, tako me noge bolijo, ko pridem iz službe.No, danes se pa vidi, da ni tamale doma, ker sem se kar malo začvekala. Skratka, vesela sem, da gre Dušanki na bolje, da z Marjanco ni tako hudo, kot sem mislila in da vse kolikor toliko uspešno hujšate.Držite pesti, da se zvečer preveč ne pregrešim. Bom mislila na vas in bom raje pila vodo. Imejte se skrajno lepo in uživajte v jesenskem večeru. LP Rmeli PS: Imam še en problem - drugi teden grem na neko slovesnost in je obvezna večerna toaleta. In seveda nimam kaj obleči. Svetujte mi, kje se da lepo in po zmernih cenah obleči (LJ ali CE). Hvala Sporočilo je spremenil(a) Rmeli dne 09. nov 2005 16:50:10