12. maj 2006 11:03
Hojla!
Jaz imam danes sadni dan,za jutri pa še ne vem kako bo.Še nisem čisto trdno prepričana,da bi bila na vodi.
Hja,punce drage,ko sem prebrala sestavek od Fresh,sem se morala zasmejati.
Ja normalno,da grejo kile nazaj gor,če spet jemo po starem.Saj smo prej tudi preveč jedli in če preveč ješ gredo kile seveda gor.Torej,ko končaš neko dieto,nikakor ne moreš jest več po starem,torej tako kot prej.Niti pod slučajno ne,ko spremeniš način prehranjevanja ga moraš za vedno,do konca življenja in to bi moralo biti jasno vsem.Prehranjevanja po starem ni več,ni ga,odpade!!!!!!
To prehranjevanje je bilo slabo,zato smo bili debeli in zato se več ne moremo vrniti na stara pota,ker potem bomo spet debeli.
Če vam torej ni jasno,da se bomo morali paziti pri prehrani vso življenje,potem brez veze,da se lotite kakršne koli diete,kajti samo brez veze se boste matrali,ker potem,ko se boste vrnili na svoj star način prehranjevanja se boste itak spet zredili in boste SPET DEBELI!!!
Saj ni važno kakšno dieto uberete,na kakšen način spremenite svoje prehranjevalne navade,vedeti morate,da to ni začasno ampak nas bo ta način prehranjevanja moral spremljati za vedno.
Tako,zdaj pa se odločite,al se boste matrali vso življenje,al pa boste debeli.Odločitev je vaša!
Jaz vam lahko povem samo to,da se raje matram vso življenje,kot pa da bi bila še enkrat težka stodvajset kil.Ker lažje se je paziti pri hrani,kot pa za sabo po svetu vlačit stodvajset kil.Če pa kdo trdi drugače,se laže,tako nam,kot sam sebi.
Biti težak stodvajset kil je grozno,strašno,nepredstavljivo in nikomur ne privoščim te grozne izkušnje.
Zato se le potrudite zase,kajti zadovoljstvo ob tem,da bo svetu hodiš za veliko kil lažji je tako čudovito,kot sončen pomladni dan.
Punce imejte se lepo in uživajte v lepih pomladnih dneh in bodite ponosne nase,da ste nekaj storile zase.
Kajti punce drage moje,me smo prva liga!
Lep dan vam želi Marjetka cvetka!