Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

13. maj 2006 8:20

Hojla! Meni je pa včeraj sadni dan uspel.Že od februarja,ko sem prekinila z dieto nisem spravla skup enga sadnega dne,včeraj mi je pa končno ratalo. Vodna pa danes ne bom,ker nekako nisem pripravljena,saj me čaka naporen dan in ne bi rada kje skup zlezla. Mejte se lepo! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!

11111  

član od: 11.11.2004

sporočila: 29

13. maj 2006 8:25

Ojla! Mene pa nekaj zanima! V ponedeljek bom začela z dieto ločevanje živil. Imam pa tako navado, da sem zjutraj navajena precej zajtrkovat, zvečer pa mi ne paše jest. Tale dieta pa je ravno obratna. Zanima me kako naj to izvedem. Ker sem dopoldan v službi, doma kuham kosilo - to pa je šele med 4 in 5 uro. Ali lahko v službi jem ob 12. uri kot za večerjo (seveda kar paše za določen dan), potem imam kosilo - večerjam pa ne. Ali je imela še katera podobne težave in kako jih je rešila? Hvala lepa in sevede čestitam vsem, ki ste uspele in se še trudite. Sem videla, da vas ima danes precej vodni dan - bom držala pesti. 11111

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

13. maj 2006 9:43

Jutro! Še ena zaspanka se javlja. Tudi jaz se ne počutim najbolj pripravljena za vodni dan, vendar se bom potrudila. 11111 mislim da z kosilom ob 12 uri, seveda s predhodnim sadnim zajtrkom ni nič narobe, le zaporedja dnevov se drži in časovnih zamikov. Kar se pa tiče zamenjave kosila in večerje pa se nebi strinjala, saj naj bi za večerjo pojedli enak obrok le pol maj kot za kosilo in glede na to, da imaš ti tako pozno kosilo in potem ne boš več jedla, kot praviš...? Proti večeru ne potrebuješ več toliko energije, zato jaz nebi obračala obrokov, če pa bo kriza zvečer pa lahko poješ še kakšen sadež. LP.

luna1  

član od: 6.11.2005

sporočila: 113

13. maj 2006 17:17

Čao,moja rekreacija še laufa,sem ravno s Sv.Primoža.Sem si pa prislužila eno črno piko za torek in sredo,ker sem dobila napad lakote.Ampak sem se spet unesla-imam ženske težave in takrat bi pojedla vse.Si bom zdajle privoščila jagode,ker imam sadni dan. luna1

jankica  

član od: 12.10.2005

sporočila: 856

13. maj 2006 19:11

Živ! Zaenkrat sem še vodna, toda skušnjave pa so, skušnjave! Ko sem že mislila, da mi danes ne bo treba kuhati kosila, me je doletelo tudi to. In vmes sem imela čas, da sem spekla še eno pecivo. Zdaj ga gledam tako, da bi ga z očmi pojedla!!! Toda ne - ne smem. Ko mi je v želodcu krulilo, sem se prepričevala, saj nisi lačna, saj veš, da je vse v glavi. Nehaj misliti na hrano! Kaj pa druge vodenkae vam gre? jankica

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

13. maj 2006 19:22

Pozdravljene drage moje!!! Meni še teče vodica!!! Pridna Jankica, samo še malo in bo konec vodnega dne!!!!Smo zmagal punce!!!! Marjetka super za včerajšnji zmagovit sadni dan!!!!!! Lep večer še naprej!! Nočko!! Helena helena45

jasna1  

član od: 24.9.2005

sporočila: 1986

13. maj 2006 19:57

11111, super navada, da zjutraj ješ veliko in zvečer malo!! Ne si je pokvarit zaradi diete, saj ti lahko uspe tudi po tvoje!! Zajtrkuj po programu (obilno, kot ti paše). Imej kosilo ob 12 (če imaš res možnost jest kosilo), ko pa doma kuhaš ob 4 - 5, pojej količino, ki ti pripada za večerjo. In potem nič več. To bi bilo nekako po tvojih željah, definitivno zelo zdravo (zvečer ni dobro jest, paše pa najbolj , vsaj meni) in popolnoma po pravilih te diete. Veliko uspeha ti želim!!! jasna

11111  

član od: 11.11.2004

sporočila: 29

13. maj 2006 20:05

ojla! hvala za odgovore, vendar nisem mislila vprašati, če lahko jem ob 12 kosilo pa ob 4-5 večerjo. Mislisla sem npr. če zjutraj pojem dva sadja - ob dvanajstih pa sadje ali zelenjavo ali nekaj takega kar paše k tistemu dnevu. ob 4-5 pa bi jedla kosilo seveda po jedilniku. upam, da nisem preveč zakomplicirala - sem si mislila, ker ste že zelo izkušene v tem, sigurno katera ne more zdržati do kosila, če je to bolj pozno - kako se lahko v tem primeru to reši. hvala lepa 11111

jankica  

član od: 12.10.2005

sporočila: 856

14. maj 2006 1:23

11111, podobno vprašanje je postavila naja1 na strani 395. Naja1, javi se in malo poročaj, kako si si organizirala obroke. jankica

jasna1  

član od: 24.9.2005

sporočila: 1986

14. maj 2006 10:09

11111, mislim, da je to potem druga dieta... Sicer pa vsako omejevanje hrane pomaga pri izgubi kilogramiov...odvisno pač od tega, koliko moraš izgubiti. Če je to par kil, po moje ni problema. Če pa bi rada izgubila veliko, bi pa jaz poskusila tako kot je treba. Itak se potem pojavijo razna odstopanja in grehi. Da bi pa že v štartu začela drugače, ne vem, no. jasna

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti