10. maj 2006 19:34
Hoj, hoj moje zlate punce,pridne, vse športne! Migate,migate s polno paro- pohvalno! Ampak nekam se izgubljate, a ste vse opazovalke iz ozadja zadne 2 dni, ne me posnemat,vam rečem, tko to ne gre, potem pa taki kot jaz in meni podobni nimamo kaj brat. Še dva 2 dni mi delajte veselje, potrm pa jaz odhajam za kar nekaj časa na morje in vas ne bom mogla spremljat niti iz ozadja, ej, ej kako bom jaz to brez vas? Da povem še to meni se je teža čisto zabetonirala , že kar od marca meseca imam 105 kg, pa ne gre ne gor ne dol.Glede na to, da je to zdaj vzdrževanje , bi rekla,da je to super, ampak jaz bi rada vidla že dvomestno številko, pa ni nič s tem.Morda sem pa neučakana, no enkrat že bo, morda pa zdaj ko pride morje na vrsto, se bom trudila veliko plavat, pa vsak dan kratek sprehod, če me bodo noge ubogale, upam da se bo nabralo kaj kondicije.Ha, ha riba-ribica, tak skriti seznam moje teže imam jaz na notranjih vratih moje omare v spalnici že od novega leta naprej in si vsak teden,ko opravim tehtanje vpišem težo, vendar pa za ta listek od domačih noben ne ve, bo kar vse leto tam, da vidim kaj se bo izcimilo iz moje vstrajnosti in volje. Tko jaz se vam bom oglasila spet, kadar za kakšnih par dni pridem z morja na dopust domov, da se operem in zamenjam kakšne cunje. Zelo vas bom pogrešala, najbolje bi bilo, da bi si nabavla prenosnik, ampak internet bi bil pa še vedno problem. Bodite pridne, NE GA LOMIT, v mislih bom z vami in skupaj gremo dalje. !!!!! teta Fani 58