9. maj 2006 6:19
Dobro jutro, rožice ! Neverjetno, kako dnevi hitro minevajo. Encijan, v soboto sem šla na Skalo, včeraj pa sem tekla mojih 5 km. Ko me le ne bi koleno tako bolelo. Kako vam je fajn tistim, ki lahko športate brez bolečin. Se sploh ne spomnim več, kadj sem to počela. In potem moram zavestno to početi manj pogosto, ker me koleno res ne uboga. pa kaj hočemo. Še sreča, da laho počnem vsaj to, kar počnem. Marjetka cvetka, ni panike, da bi mi nočno papcanje prišlo v navado. Sem preveč zategla. To se mi je zgodilo po zelo, zelo dolgem času. Zdaj pa novim zmagam naproti ! Robida, dobrodošla nazaj. Smola, tole s tvojo roko, ki se tako počasi spravlja v zdravo stanje.Saj veš, počasi pa sigurno. Riba ribica, plavanje je tudi zame krasno, samo imam zaradi trenutno zelo močnih bolečin v ramenih zaradi artrtisa kar nekaj problemov s plavanjem kateregakoli sloga. Še najlažje mi gre kravl. Je pa res, da sem lena, da bi se med tednom spravila v bazen, med vikendi pa grem raje v naravo, kjer uživam do onemoglosti. Tuna, imam nekaj dogovorjeno za sredo ob 17.uri in če mi bo ratalo urediti drugače, bom prišla. Žal včeraj nisem brala, tako, da nisem vedela in sem se zvečer dogovorila po svoje. Ti javim jutri zjutraj. Zdaj pa na delo veselo ! marjanca45