Ločevanje živil 90. dni - 5. del

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

9. maj 2006 6:19

Dobro jutro, rožice ! Neverjetno, kako dnevi hitro minevajo. Encijan, v soboto sem šla na Skalo, včeraj pa sem tekla mojih 5 km. Ko me le ne bi koleno tako bolelo. Kako vam je fajn tistim, ki lahko športate brez bolečin. Se sploh ne spomnim več, kadj sem to počela. In potem moram zavestno to početi manj pogosto, ker me koleno res ne uboga. pa kaj hočemo. Še sreča, da laho počnem vsaj to, kar počnem. Marjetka cvetka, ni panike, da bi mi nočno papcanje prišlo v navado. Sem preveč zategla. To se mi je zgodilo po zelo, zelo dolgem času. Zdaj pa novim zmagam naproti ! Robida, dobrodošla nazaj. Smola, tole s tvojo roko, ki se tako počasi spravlja v zdravo stanje.Saj veš, počasi pa sigurno. Riba ribica, plavanje je tudi zame krasno, samo imam zaradi trenutno zelo močnih bolečin v ramenih zaradi artrtisa kar nekaj problemov s plavanjem kateregakoli sloga. Še najlažje mi gre kravl. Je pa res, da sem lena, da bi se med tednom spravila v bazen, med vikendi pa grem raje v naravo, kjer uživam do onemoglosti. Tuna, imam nekaj dogovorjeno za sredo ob 17.uri in če mi bo ratalo urediti drugače, bom prišla. Žal včeraj nisem brala, tako, da nisem vedela in sem se zvečer dogovorila po svoje. Ti javim jutri zjutraj. Zdaj pa na delo veselo ! marjanca45

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

9. maj 2006 6:55

Marjanca nobena se ni javila, žal pa tudi jaz ne morem ker imam govorilne v šoli. Bomo prestavile na naslednji teden. Madona kako imam jaz natrpan mesec maj, komaj imam kaj časa za dihanje. Čez prvomajske sem bila na morju. v soboto na 30. letnici. V petek grem ponovno v Beograd a tokrat samo na izlet...UŽIVAT... Naslednji vikend grem na poroko...UŽIVAT...saj ne bo moja... 27. imamo s službo športne igre. 3.6. ima moj rojstni dan 10.6. imamo službeno zabavo... pol pa se bo že malo umirilo... No in kako naj človek ob vsem tem naporu še hujša? LP tuna

Encijan  

član od: 11.5.2004

sporočila: 399

9. maj 2006 7:04

Dobro jutro punce! Samo na hitro se vam oglasim, ker bom potem cel dan "zunaj dosega". Tudi jaz sem včeraj odtekla (z vmesno hojo še zanekrat) svojih 5 km in se potem čudovito počutila. Ko sem se vračala domov, je sonce ravno zahajalo in sem imela še malo "romantike" zraven. Sončni vzhodi in zahodi me ponavadi - ne vem zakaj - navdajo s posebno prijetnimi občutki. Teč sem šla torej bolj pozno, ampak sem bila vesela, da sem tek kljub tolikim obveznostim speljala. Marjanca, zdaj pa ni vrag, da se ne bi enkrat srečali na tvoji progi - samo jaz te bom zaenkrat še gledala v hrbet, ampak se ne sekiram, vsak dan gre bolje in zato vztrajam, počasi pa ziher, tako kot pri še veliko drugih stvareh. Punce, v Celju se imejte lepo, jaz ta teden ne morem priti, čeprav bi vas rada videla, imam vse polno obveznosti, pa še tek imam v planu za vsak večer in ker čutim, da počasi postajam odvisna od teka oz. od tistega občutka miru, sporčenosti, izpolnjenosti, ki mu sledi, se mu - če se bo le dalo - ne bom izneverila. No, Tuna si me prehitela z odpovedjo, za naslednji teden pa sem tudi jaz kandidat, upam, da se vidimo! A kaj veste, kaj je s Heleno, pa Marino in Darkod? Lep dan vsem in pogumno v boju s kilami naprej oz. NAVZDOL! Sluga, držimo pesti za tvojo vodico! Encijan Sporočilo je spremenil(a) Encijan dne 09. maj 2006 07:09:51

marjanca45  

9. maj 2006 7:05

Ja Tuna, imaš pa res pestro življenje ! Tudi jaz si vsak teden natrpam dneve, tako, da komaj čakam vikend, ko si pustim dneve zase, ker si moram napolniti batrije, sicer ne zmorem ( saj veš, EMŠO). Ampak ni zime za eskime. Ti kar uživaj v vseh čagah. Pa saj ni tak problem ločevati znotraj obrokov, problem pa je le alko. No, jaz sem ga nazadnje pila za silvestrovo. Ne upam več, ker mi totalno poslabša prebavo. Beograd ti pa kar malo zavidam. Kje so tisti časi...... Poroka pa no........... saj ni važna, čigava je, da je le dobra čaga....mogoče pa ti bo naredila malo lušt :) Skratka, imej se fajn in preživi !!! marjanca45

marjanca45  

9. maj 2006 7:15

Zdaj sem se spomnila - kateri dan je ta mesec luna, ko bomo spet na vodi ? Encijan, saj res s tako lahkoto tečem, samo, ko se "zbudi" moj kolenček, je konec veselja. Mogoče pa se bova res kdaj srečali. Bi bilo fino. Ali pa na gori. Ja, v CE ta teden ne bo nič, bomo poizkusile naslednji teden, če bo kaj več sreče. marjanca45

SMILE28  

član od: 26.9.2005

sporočila: 215

9. maj 2006 7:40

Dobro jutro, Marjanca in vse ostale: polna luna je v soboto 13.05. in se začne ob 8.52 zjutraj. Jaz še ne vem kaj bom - ker je sobota zame dan greha. Korajža velja, SMILE28

naja1  

član od: 26.4.2006

sporočila: 66

9. maj 2006 8:38

Dober dan, Včeraj sem uspešno zaključila drugi sadni dan, vendar z veliko lakote, tako, da se danes že veselim mesa in solate. Jaz na luno verjetno ne bom imela vodnega dne, saj imam v petek sadni dan in mislim, da bo preveč oboje skupaj, saj mi potem zmanjka energije za fizične napore, ker tako kot nekatere druge tukaj rada migam. Meni sicer kolo pomeni več kot tek, saj sem doma v hribih in tek v hrib je preveč naporen.Tudi jaz se počutim enkratno po opravljenem kolesarjenju in imam kar slabo vest, če se ga en dan ne udeležim. Kljub slabemu vremenu si naredite dan kar najlepši naja1

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

9. maj 2006 11:01

Hojla! Kako kaj punce?Vidim,da ste zeeelo pridne pri miganju. V soboto sem se tudi jaz spravila na kolo. Če bi se dobile naslednji teden na kavici,bi meni še najbolj odgovarjalo v četrtek,vse druge dneve pa sem zasedena.Pa še četrtek je pod vprašajem. Res je nor tale mesec maj. Mejte se lepo,grem kuhat. Lep dan vam želi Marjetka cvetka!

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

10. maj 2006 10:45

Kuku,kje pa ste! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

10. maj 2006 10:52

Živio, samo malo se oglasim, da vidite, da še migam in se trudim. Moja zadnja pridobitev je list papirja na vratih (skritih) z mojo vsakodnevno težo z upanjem, da me bo motiviralo, da bom bolj pridna. riba-ribica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti