5. maj 2006 10:47
Zdravo, rožice ! Že navsezgodaj imam tako gužvo v službi, da samo dirkam. Ampak, sedaj iamm malico, kar pomeni, da bom mogoče imela nekaj minut miru. Tejčica, vesela, sem, da je tvoja mami končno spet ta prava bejba. Očitno drži to, da mora človek biti v totalni buli, da potem začne na nekatere stvari drugače gledati in spoznavati, da je mogoče marsikaj spremeniti. Moja hrbtenica me zaenkrat kar uboga, čeprav nisem skoraj nikoli brez bolečin in moram zelo paziti na kakšne nepravilen gibe. takoj me opozori z ostro bolečino. Ampak, dokler bo tako bo v redu. Moki, zelo dobro poznam ta občutek "krčenja". Jaz sem šla tako afnasta iz trgovine, kot da je cel svet moj. In res se splača potruditi ! Smile285, res ni dober občutek po končani dieti, ko človek sam odloča, kako se bo prehranjeval in je pravzaprav vedno prisoten nek podzavesten strah, da ne bo kaj preveč narobe. Jaz ločujem hrano znotraj posameznih obrokov in moja teža niha od tiste, ki sem jo imela po končanem 2. krogu +2-3 kg. Odvisno od tega kaj jem, koliko in kdaj, pa od prebave, pa tudi, kadar jem bolj začinjeno hrano, telo potem kar nekaj časa zadržuje vodo in sem taka kot balon. Z 2. krogom se ne sili, če res ne boš 100% za to, ker ti porazi in prekinjanja diete po moje niso najboljši za samozavest. Človek bi rad, pa ne more in potem ima slabo mnenje o sebi.... saj poznaš to zgodbo. Nobena stvar na silo ni dobra in učinkovita. Če ne bo 7 v tem poletju, bo pač mogoče jeseni ali pa drugo leto. Pazi le, da ti kile ne bodo podivjale, potem je težje. Držim pesti, karkoli in kakorkoli boš počela. Zunaj sije sonce in bila bi kjerkoli drugje, kot za računalnikom. Upam, da mi bo jutri dano, da bom lahko spet šla na kako prelivanje znoja v naravi. lep dan vsem marjanca marjanca45