Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

15. apr 2006 15:13

Hojla! Tudi jaz sem do sedaj utegnila pojesti samo juho. Počutje je malo boljše, slabost me je minila, imam pa še močan glavobol. Zdaj pa hitro še okrasim košaro in nesem k žegnu. By.

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

15. apr 2006 15:31

Zgleda da ste vse v cerkvi, mi imamo rojstno dnevno slavje na višku. Lepo preživite praznike in ne ga preveč srat. Lp tuna

*Etka  

član od: 19.2.2004

sporočila: 744

15. apr 2006 15:56

Jaz sem pravkar s Šmarne gore prišla. Super je blo. Sem kr eno novo motivacijo dobila. Marjetica

luna1  

član od: 6.11.2005

sporočila: 113

15. apr 2006 20:09

KJE pa ste?Jaz sem bila na hitrem sprehodu v hrib,pa me je dobil dež in sem šla kot raketa,sem postavla nov rekord.Naredila sem si piling telesa,si noge in trebuh namazala s kremo proti celulitu in zdaj sem vsa rdeča in me žge.Menda je to vredu,ker je to reakcija .Ima še katera to toploto po kremi za celulit? luna1

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

15. apr 2006 20:09

Hojla! Se še jaz malo javim.Torej lunca je uspela,le tako naprej.Zdaj si malo privoščite,drugi teden pa spet jovo na novo v večni boj z kilami in hrano! Vesele praznike vam želim! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!

VEROVNIKA  

član od: 28.8.2005

sporočila: 639

15. apr 2006 21:29

VESELE PRAZNIKE VSEM SKUPAJ! Veronika

jankica  

član od: 12.10.2005

sporočila: 856

16. apr 2006 11:40

Hojla! Bravo Štajerke - ker ste kofetkanje v Santani prestavile, ste bile toliko bolj aktivne na forumu. Smo na en prav poseben način povezane med seboj in veliko mislimo ena na drugo, kajne. Helena, čestitam ti za vztrajnost pri teku. Praviš, da je bilo lepo teči ob polni luni. Ti prav verjamem. Tokratna luna mi ne delala težav, pa tudi domačih ni nič nosila. Je bil pa zjutraj, ko sem peljala hčero na avtobus, prav poseben pogled skozi raztegnjene oblake in je zgledalo, kot da bi bila luna zadaj za žaluzijami. Rožica, upam, da si šla v šoping in z novimi hlačami k žegnu ter da si že zdrava. Sluga, danes bomo pa mi delali dren na Šmarni gori. Upam, da nas ne doleti kakšna ploha. Zgleda, da je Darkad doma še vedno brez računalnika, zato bom v album dodala kulinarični predlog od Aki. Vesele praznike vsem skupaj tudi od mene! jankica

tuna  

16. apr 2006 14:13

Pozdravljene, vidim da ste vse zaposlene s hrano in sploh nimate časa pokukati sem gor. Dober tek! Jaz sem tako sita, sem kršila seveda...saj nisem mož beseda... Lep dan še naprej! tuna

Yenoh  

član od: 12.4.2006

sporočila: 3

16. apr 2006 17:15

En lep praznicen pozdrav vsem! Upam, da ste prezivele tele praznike...Men je blo ful tezko gledat, kako se drugi basejo s potico in pirhi.Zal sem mela glih zamik s proteinskim dnevom, tk da nisem prisla na svoj racun. Nujno rabim en nasvetek:Kam ve uvrscate krompirjeve njoke?Med skrobni al OH dan?Nikjer ne najdem tega dela foruma(ceprav je zihr ze blo kej o tem...)Bii bla ful hvalezna, ce bi mi katera povedala, ce je kje zasledila ta podatek... Danes sem jih namrec imela za kosilo (imam OH dan), zdj pa ne vem, ce lahko imam za vecerjo tortico:)Ce sem se slucajno zmotla, pol raje ne bom vecerjala... hvala vam in LP

tuna  

16. apr 2006 19:48

So nekakšna grešna hrana zato bi jih jaz uvrstila na OH, si jih pa privošči čimmanjkrat. Lp tuna

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti