Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Neli5  

član od: 9.3.2006

sporočila: 25

11. mar 2006 14:29

lep pozdrav vsem od včeraj za lepe misli De Mello Žabja pesem al pa Žabja molitev --- ne spomnim se točno naslova knjige uno drugo vam pa natančno sporočim, ko jo vzamem s seboj ---- tukej je sedajle nimam Z mojo prijateljico sva bili obe zeloooooooooo zadovljni, da sva prišli na srečanje -- vse ste nama ble zlo prijetne in vsaka na svoj način zelo zanimive ok -- jest se bom danes mal kršla - sem povedla zakaj ampak pol pa s polno paro kar en cmok vam vsem pošiljam Neli5

Encijan  

član od: 11.5.2004

sporočila: 399

11. mar 2006 15:50

Neli5 ima danes rojstni dan! Vse najboljše! Ja, včeraj v Trzinu je bilo prav luštno, mi je bilo kar žal, ker sem vas prva zapustila, a je bil zadnji čas, sem v avtu res bolj spala kot bedela, dobro, da sem imela šoferja. Prav fejst punce ste vse, res smo bile prijetna druščina! Upam, da bo kakšna kaj bolj podrobno poročala... Rožica, jaz sem malo spraševala glede imena, pa so rekle, da je dobro kar tako kot je, ali pa če bi uporabili 3mdforum, važno pa je, da je notri 3md. Sem prosila, naj katera kaj napiše na to temo, pa se še ni nobena skorajžila. Najbolje, da kar ti izbereš, počakaj še do naslednjega tedna, da se vse javijo, potem pa kar udari eno, pa bo. Mimogrede, kljub slabemu vremenu se naj je zbralo 11 bejb! Do mojega odhoda o receptih in slikcah nismo nič govorile, a kaj, ko ni bilo časa za take resne teme. Nasmejala sem se toliko kot že dolgo ne, in začelo se je kmalu po prihodu. Lep konec tedna vsem in upam, da se spomladi spet kje dobimo, pa na kakšen pohod tudi računajte, ali pa na en krog okoli Ljubljane. Sem se nasmejala Vemves, ki je povedala, da se je dolgo spraševala, kje mi delamo te naše kroge, al tečemo, al kolesarimo ali kaj. No, zdaj že ve, a ne, Saška! Za vas navija Encijan

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

11. mar 2006 16:06

Neli5, vse najboljše, čim več let in čim manj kilogramov, samo ne pretiravat Sem se pa nasmejala tistemu o krogih, tako je, če še ne poznaš dovolj dobro tematike. Tudi takšne smešne stvari se nam dogajajo. Lepo se imejte! riba-ribica

vemves  

član od: 19.5.2005

sporočila: 337

11. mar 2006 16:27

Najprej vse najlepše,za tvoj rojstni dan Neli5.Danes je tvoj dan,naj bo tak,kot ga želiš.Sice ni dvoma,da ga ne bi.Samo brez grehov,za te ni izgovorov. Za sinoči pa hvala vsem,za prijetno druženje,sicer ne morem rečt,da je blo ravno kratko,ampak res premalo časa je bilo.Jaz sem tudi za,da se res dobimo bol pogosto,če ne drugače,Encijan,daj,da se mi uresniči moja želja,za te kroge. Skratka bilo je lepo z vami,dajmo to bolj pogosto ponavljat;))) Pa punce nehite že tolk grešit,a je to kaka modna muha ali kaj.?Če je na dnevnem obroku to,kar piše,se tega držat,pa konec.Brez tistih trapastih izgovorov;sem naletela,pa sem navonjala,pa je mel un roj.dan,pa so mi nastavli čips,pa saj bom jutr vodo...halo,dost je tega. Lepo se imejte Saša vemves

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

11. mar 2006 18:10

Saša, res smo potrebne graje. Sama sedaj ravno ne tečem v nobenem krogu, naj bi samo stopicala na mestu, a se nekako premikam navzgor. Ravno te dni bom pa morala vreči stran zadnje hlače na gumico in mi bodo potem ostale samo še ozke. In potem se bo pojavilo vprašanje: biti samo doma, hoditi okoli v pižami, za nudizem je še premrzlo ali uvesti pri prehrani zelo strog red. Skušajte uganiti, za katero varianto se bom odločila. Ali so že katero držali in ji šopali hrano v usta? Verjetno ne Lepe pozdrave od preveč pametne (da ji že kar škodi) riba-ribica Sporočilo je spremenil(a) riba-ribica dne 11. mar 2006 18:12:06 Sporočilo je spremenil(a) riba-ribica dne 11. mar 2006 23:12:03

simonka1  

član od: 4.1.2005

sporočila: 39

11. mar 2006 20:28

Živjo vsem skupaj po celodnevnem delavniku se vam oglašam lačna kot pes tko se mi že sanja od jutrišnje pice , če ima katera ali kdo kakšen dober recept naj mi ga prosim napiše , aja še to po celem tednu odrekanja sem morala danes stopiti na vago grooooza -1 kg ....ali gre res to tako počasi ???? LP simonka1

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

11. mar 2006 20:29

Neli5 Happy birthday!!! You are the best! Lepo praznuj! Poročilo srečanja vas čaka, ko se vrnem domov. Res smo uživale!!!!!!!! claudia12

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

11. mar 2006 20:47

Sara ti bodi kar huda. Da bo le zaleglo kateri! Ha, ha, haaa,..jaz tečem tretji krog... sem šele blizu 1/3, odločena da pridem na cilj. Sem še vedno brez greha, ravnokar popila en čaj, bom še enega, da me slučajno kaj ne premami. Pripravit moram še večerjo, vendar bom skušala ne razmišljati o okusu pršuta in ementalerja,.... Simonka jaz sem včeraj po dolgem času jedla pizzo. Ker nisem imela kaj zelenjave doma sem uporabila kar je bilo. Za nadev sem spražila čebulo, strok česna in sveže šampione, pustila da so spustili sok in malo pokuhala, začinila (sol, malo vegete, origano, petršilj). Temu sem dodala žličko kisle smetane in namazala na testo, ki sem ga prej na tanko premazala z paradižnikom. Bilo je odlično, čeprav je na pogled izgledalo drugače. Jaz si za pizzo vedno pripravim nadev tako, da prej zelenjavo spražim, da jo lahko po celem testu lepo razmažem in da je pizza potem sočna in ni sam kruh. Drugače pa na pizzo dodam še por, papriko, tudi zelje se je že našlo, čeprav se čudno sliši. Grem zdaj na čaj! Nazdravje! Lp. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

Marina 45  

član od: 5.1.2006

sporočila: 40

11. mar 2006 23:31

Pozdrvljene! Neli5 ob tvojem osebnem prazniku ti želim vse naj-naj in čim več uspeha pri tvojem klestenju kilogramov. Simonka jaz si velikokrat naredim pizzo iz polnozrnate moke. Premažem jo z kečapom in obložim s prepraženo zelenjavo (paprika, bučke, gobice). Še bolj všeč pa mi je zelenjava pečena v voku. Popečem malo korenčka, rdeče in malo zelene paprike. Vse narežem na rezance. Dodam 1 namočeno črno gobo, začimbe od Kotany za kitajsko in na koncu še 8 dag rezancev (pol riževih in pol rumenih, ki jih namočim v krop za nekaj minut). Tega se zelo najem in je zelo nasitno. Rožica res si pridna, da zdržiš brez pregreh. Sem si obljubila, da se ti pridružim. Punce lepo se imejte. Moram v mižule ker sem jutri cel dan v službi. Lp Marina 45

simonka1  

član od: 4.1.2005

sporočila: 39

12. mar 2006 8:19

Dobro jutro! RAvnokar pijem kavico in mislim na vas punce ...ste vse tako dobre volje prav ponosna sem nase da sem zdržala ta teden,mogoče bo pa drug lažji prav paše tkole mal poklepatat! Pa še kakšno dobro idejo preberem. lepo nedeljo želim vsem simonka1

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti