11. mar 2006 15:50
Neli5 ima danes rojstni dan! Vse najboljše!
Ja, včeraj v Trzinu je bilo prav luštno, mi je bilo kar žal, ker sem vas prva zapustila, a je bil zadnji čas, sem v avtu res bolj spala kot bedela, dobro, da sem imela šoferja.
Prav fejst punce ste vse, res smo bile prijetna druščina! Upam, da bo kakšna kaj bolj podrobno poročala... Rožica, jaz sem malo spraševala glede imena, pa so rekle, da je dobro kar tako kot je, ali pa če bi uporabili 3mdforum, važno pa je, da je notri 3md. Sem prosila, naj katera kaj napiše na to temo, pa se še ni nobena skorajžila. Najbolje, da kar ti izbereš, počakaj še do naslednjega tedna, da se vse javijo, potem pa kar udari eno, pa bo. Mimogrede, kljub slabemu vremenu se naj je zbralo 11 bejb!
Do mojega odhoda o receptih in slikcah nismo nič govorile, a kaj, ko ni bilo časa za take resne teme. Nasmejala sem se toliko kot že dolgo ne, in začelo se je kmalu po prihodu.
Lep konec tedna vsem in upam, da se spomladi spet kje dobimo, pa na kakšen pohod tudi računajte, ali pa na en krog okoli Ljubljane. Sem se nasmejala Vemves, ki je povedala, da se je dolgo spraševala, kje mi delamo te naše kroge, al tečemo, al kolesarimo ali kaj. No, zdaj že ve, a ne, Saška!
Za vas navija Encijan