Ločevanje živil 90. dni - 5. del

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

12. mar 2006 9:46

Dobro jutro vsem! Torej na srečanju je bilo super. Nicki so dobili obraze, hrane je bilo preveč. Super smo se naklepetale, nasmejala... Zagotovo pa to ni bilo naše zadnje srečanje. Res bi se morale bolj pogosto videti. Se mi zdi, da tiste, ki smo štartale 03.01.2006 počasi izgubljamo voljo in grešimo, tako srečanje pa ti vrne tisto pozitivno energijo in voljo, da lahko nadaljuješ, da vztrajaš....vsaj z menoj je tako. No to je moja teorija...moja praksa pa mi je danes pokazala 1 kg več....grozaaaaaaaa! Se vidi, da popuščm..en griz tukaj, malo samo tega poiskusim.... pa še ogromno sem včeraj pojedla. Za kosilo sem imela krompir s stročjim fižolom in ga pojedla res velik krožnik, čez eno uro pa sem bila tako lačna, da sem nonstop hodila po grižljaje, ki so ostali in bili namenjeni za večerjo...jasno, da zvečer ni bilo več krompirja in fižola, zato sem si spekla še 3 krompirje in solato. Ne vem kaj me daje, mogoče je pa to pms. Danes je pa na vrsti pizza in zveler sladica! Joj sem se razpisala. Punce lepo se imejte in veselo naprej!!!! claudia12

tikva  

član od: 5.1.2006

sporočila: 71

12. mar 2006 10:05

Dobro jutro ! Se še jaz malo javim in vas pohvalim,ker vidim da ste pridne.Jaz sem se komaj malo spravila v red,ker sem že par dni grešila.Včeraj sem imela sadni dan in mi je uspelo brez pregreh kljub obilici hrane ki sem jo pripravljala. Lep pozdrav vsem tikva

Neli5  

član od: 9.3.2006

sporočila: 25

12. mar 2006 11:44

najprej HVALA vsem puncam za lepe želje. Se kar hranim s tem, he, he - tako, da mi je RD lepo uspel brez pretiranega papanja, (do večerje eno jabolko - potem pa meso - kar veliko,skutni zeliščni namaz, turška kombinacija popečene zelenjave in jogurta, pa še ena mala baklava in 2 dcl vina in radenska - aja pa mali kos kruha) - zjutraj pa 0,7 kg manj - tko bi se pa dalo težo vzdrževat, ane? -- pa tud od petka je šlo najprej mal gor, pol pa dol. Zadovoljna. --- ne, ne drage punce - imam eno ledvico atrofirano in me nivo vode v telesu velikokrat heca - tako na + kot na - /tudi do 2 kg brez dodatnega delovanja hormonov -- verjetno je blo kaj od tega --- tko, da bom pazila, kot mi svetuje riba-ribica --- a si po horoskopu tudi riba? - imaš simpatičen samoironičen, avtodestruktiven smisel za humor he, he - ne, ne - hecam se - mi je mal ironije ful všeč in pomaga - čeprav bolj prisegam na dobre misli - aha evo una knjiga za filanje pozitivnih misli - men pomaga - verjame pa itak vsak kolikor hoče in mu paše, piše pa velik o tem kaj zmoremo sami Dr. Wayne W. Dyer, RESNIČNO ČARODEJSTVO, založba GANEŠ simonka1 - 1 kg v tednu je kul - če gre hitr dol, gre še hitrj gor - 1000 x preverjeno! - tud jest sem nestrpna včasih - hudo /// RES OBČUDUJEM vse, ki zdržijo brez da se kršijo - jest se mal kršim, pa vseeno gre - včasih moram potolažit svojo psiho, pa nč hudga - gremo dalje pizzo delam tko kot Rožica - ampak brez smetane - mi je dobra Marina 45 - njami recept Lep teden punce Neli5

Neli5  

12. mar 2006 12:01

Da boste imeli kaj od mojega RD še ostali - eno lepo voščilo, ki sem ga dobila od priajteljice Jutro razgrinja ladje svilene... v barvo daljav mehko potoplene... Na ladjah svilenih plujejo sanje - majhne, velike in čisto vsakdanje... ...in za našo "ćisto vsakdanjo skupno željo" želim, da se vsem ureniči! Kdo je pa rekel, da slavljenc ne sme pošiljati voščil, hi, hi Neli5

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

12. mar 2006 12:28

Hojla! Neli5,čeprav sem mal v zamudi,ti tudi jaz želim: Vse naj,naj,naj,naj,naj, pa nobene kile več nazaj! Naj ti vse odvečne kilce izpuhtijo, in samo lepo postavico pustijo! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!

simonka1  

član od: 4.1.2005

sporočila: 39

12. mar 2006 12:32

Ravnokar sem pojedla pico po predlogu Rožice sploh ne morem verjeti da je tako dobra mi jo je še malo ostal tko da jo bom dala zmrznit za drugič, še moj mož ,ki je v glavnem meso je rekel da je še kar dobra ,še boljša pa bi bila s šunko in sirom....pol se pa pejt ha,ha simonka1

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

12. mar 2006 14:07

Me veseli, da ti je bila pizza všeč. Neli, kar drži se tvoje variante, brez kisle smetane, tudi jaz sem že dolgo tega bila tako pridna. Pa je enkrat ena na forumu povedala kako si pripravlja pizzo s smetano, takrat sem bila na vzdrževanju in sem poizkusil, od takrat mi vedno smukne žlička smetane zraven. :) Vsekakor pa se strinjam s to praženo zelenjavo za nadev (čebula, por, paprika,...)... Pa se sprašujem zakaj mi ne gre kaj dol? A ne? Odgovore pa kar nizam sem na forum, le težje si priznam, da je za vse kriva žlička smetane na Oh dan, grižljaj kruha,..... malo mleka,... LP. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

janadr  

član od: 18.12.2002

sporočila: 56

12. mar 2006 14:16

Halo halo halo! Dekleta pozdravljena. Kako ste kaj na nedeljsko popoldne! Ste že opravile sprehod ali samo počivate,ali pa gledate športne oddaje kot moji trije fantje- ala! No s psom sva bila cca 1,5 ure na svežem - svežem in vetrovnem sprehodu - me kar malo ušesa bolijo; veter piha in je mrzlo!!! Skupinske slikice so poslane in Encijan sem prosila, da jih opredalčka, ker jaz nisem vešča tega opravila! Lep dan še naprej in bodite pridne in pridni! Jana janadr

tinec78  

član od: 12.3.2006

sporočila: 1

12. mar 2006 16:29

Hoj, Sem nova tukaj, današnja! Tudi jaz se lotevam istega boja kot vi... čeprav sem v prvih dneh že kar malo grešila, se mi ne pozna veliko in kilogrami lepo padajo iz mene. JUHU! To delno sicer pripisujem dieti, delno pa tudi redni vadbi s katero sem začela pred dieto... vsem nam držim pesti!!! LP Tina tinec78

Neli5  

12. mar 2006 19:23

hojla, na nova Tinec78 / pogumen štart ti želim --- mene je najbolj zezal prvi teden, pol je blo pa boljš. pridna, ker veliko vadiš - jaz malo - včasih se potrudim. Tud jest sem bolj nova - in so me tudi lepo pozdravile ženske. Tako, da imaš tudi ti verjetno boljši občutek. mej se Neli5

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti