Ločevanje živil 90. dni - 5. del

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

10. mar 2006 15:39

Marja saj sem že zjutraj povedala, da sem se z unim zgoraj zmenila, da nas ne bo zafrknil, samo malo nas je hotel prestrašiti.! Tejcica še informacija zate..ravnokar sem govorila z gospodom, ki je šel iz LJ v Portotož, pravi, da na cesti ni grozno in da je malo zasneženo le okoli Postojne. Tako, da če se premisliš si še vedno dobrodošla v naši družbi! Tako punce sedaj grem pa jaz domov, ker moram še otroke zrihtati, pa sebe seveda in se vidimo od 18 ure dalje! claudia12

HEMA  

član od: 2.3.2004

sporočila: 505

10. mar 2006 16:10

Želim vam, da bi se imele čimbolj lepo! Tudi vreme je malo boljše kot je sprva kazalo, Mi je žal, ker me ne bo zraven. Grem zdajle v šolo-- večerna, pa imamo zdajle polno enih izpitov. Bo že!! Imejte se lepo!

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

10. mar 2006 16:21

Punce pri nas je sneženje prenehalo... Mislim da se bo tudi stanje na cestah izboljšalo in da se vas bo navkljub vremenskih nevšečnostih zbralo čimveč. Marjeka, jaz sem se pa že veslila tvoje jutrijšnje pesmice, ki bi mi strnila vzdušle in potek dogodkov. Tudi jaz bi z veseljem prišla, če bi bilo srečanje kje bližje. Pa drugič. Imejte se lepo! LP. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

t@nj@  

član od: 10.3.2006

sporočila: 3

10. mar 2006 17:00

lep pozdrav vsem.. sem nova tukaj :) že pred časom sem se odločila, da pa bi le poskusila z ločevalno dieto in sem si tudi kupila knjigo Rina, ki mi je sicer zelo všeč, vendar sem že prvi dan naletela na kup vprašanj in sem zato pričela iskati odgovore nanje na netu. Vidim da ste tule v tem že pravi profiči in bi vas prosila, dami pomagate.. danes sem začela s proteinskim dnevom, vendar ne povsem tako kot pa je pravi recept za ta dan. Zanima me, če si lahko živila izbiraš sam, seveda glede na to, kaj smeš tisti dan jesti. Po kosilu sem spila kavo z mlekom.. Je bila to napaka, če sem pa za kosilo jedla dušeno svinjino in zeleno solato? Ker sem še povsem na začetku, me je približno dve uri po kosilu popadla strašna lakota in sem pojedla hruško. Je to dovoljeno? Lahko čez dan pijem vodo z dodatki npr. harmony, ali morem piti izključno samo navadno vodo? Lahko pijem vodo med obrokom? Kolikokrat lahko dopoldan jem sadje? npr. danes sem pojedla zjutraj (6-ih) eno pomarančo, potem pa še eno ob 11-ih? no to je za prvič vse.. hvala za odgovore t@nj@

Rožica  

10. mar 2006 18:17

Tanja dobrodošla! Seveda lahko menjaš jedilnike, pač v okviru dovoljenga za ta dan. Poglej si veliko idej za kosila je tudi tu! http://users.volja.net/kulinarika/ kava z mlekom na B dan lahko, ostale dni pa brez mleka. glede popoldanske malice je tako, ni dovoljena. Ampak tudi sama sem na začetku, pojedla kakšen sadež za malico, da potešiš lakoto. Boš pač kasneje, ko lakota ne bo več tako huda in se bo želodec že skrčil ukinila malico. Oponim naj te le na časovni razmik med obroki. Tudi zjutraj ni velike napake če tako zgodaj vstajaš da poješ dva sadeža. Voda z dodatki, vsebuje navadno tudi Oh,... veliko bolje je če piješ navadno vodo ali ne sladkan čaj, ki sta brez kalorij. Moje mišljenje je takšno, da raje nekja kaloričneda pojem, kot popijem, če lahko grizem imam tudi občutek, da sem jedla. Ti kar vprašaj če bo še kaj. In veliko uspeha. LP. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

Rožica  

10. mar 2006 19:05

Uganite kdo misli na vas? A se vam kaj kolca? Upam, da preživljate prijeten večer. LP. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

10. mar 2006 19:14

Tukaj še ena, ki misli samo na dogajanje v Trzinu. Naklepetajte in nasmejte se še za nas, ki smo ostale doma - prisilno. Od žalosti sem se spet v hrano vrgla - super, spet imam izgovor! Mislim da bom morala začeti kar od začetka, ker to sploh ni več nobena dieta. tejčica

simonka1  

član od: 4.1.2005

sporočila: 39

10. mar 2006 20:11

Pozdravljene! No kot sem prebrala se vam bo pa danes kar nekaj dogajalo upam da boste uživale mogoče se naslednjič pridružim zaenkrat pa moram vstrajati pri 3md da bo kaj rezultatov potem bo pa že!! Tanja dobrodošla med nami!! Kaj se oglasi pa malo podebatiramo pa bo vsem lažje kar vstrajaj se splača!! LP simonka1

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

10. mar 2006 20:56

Tejčica,no,pa sej zdaj ni hrana nič kriva,če nisi mogla v Trzin.Če bi bila mal bližje,bi se puncam sigurno pridružila,ker pa sem bolj lokalni voznik,nevajena dolgih voženj,sem raje v tem vremenu ostala doma. Riba-ribica,ampak enkrat maja bova pa šli spet na sladoled tja pod Pohorje,a si zato?Tokrat jaz častim!Mogoče se nama še katera pridruži. Pa poleti enkrat bom šla na sladoled še v Piran,mogoče se mi tudi tam pridruži kakšna formurašica. Ja,ja,sam da bo lepo vreme,pol bom pa jaz zacvetela,ha,ha! Tejčica,velja,ne bit žalostna! Lep dan vam želi Marjetka cvetka! Sporočilo je spremenil(a) Marjetka cvetka dne 10. mar 2006 20:58:18

darkad  

član od: 3.9.2005

sporočila: 304

10. mar 2006 21:25

Pozdravljene vse, ki ste ostale doma! Tale naša Slovenija je tako majhna, ko nam jo pa zagode vreme ali kakšna druga višja sila (beri:služba) je pa čisto prevelika, kajne!? Tudi jaz sem se veselila srečanja..., na, pa kdaj drugič. Tejčica, Marjetka cvetka je lepo napisala, nič bit žalostna, še bodo priložnosti, pa bomo takrat bolj uživali. Marjetka cvetka, brskala sem nazaj po forumu in sem ugotovila, da sva doma iz istega konca. Če boš kdaj pri volji za kakšno kavico... Tanja dobrodošla in veliko uspeha!! Rožica, malo sem pokukala na spletno stran - si pa res mojstrica, mi je zelo všeč. Seveda sem videla samo "naslovno" stran, ker še nisem poslala svoje slike še nimam gesla, bom ta vikend tudi to nadoknadila. Takole, lep večer, uživajte, pa se beremo. Lp darkad

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti