10. mar 2006 14:00
Tejčica, hitro v kontakt z Bebo, ima še eno mesto prosto iz Jesenic mimo Kranja v Trzin. Poglej zs jankica
10. mar 2006 14:00
Tejčica, hitro v kontakt z Bebo, ima še eno mesto prosto iz Jesenic mimo Kranja v Trzin. Poglej zs jankica
10. mar 2006 14:07
HELOW Res je napeto za današnje srečanje. Sneg pada kot še nikoli upam ,da bo nehalo in vam želim prijetno srečanje. LP
10. mar 2006 14:38
Pozdravljene! Po dolgem času se oglašam, bolj površno vas spremljam, vem pa, za kaj gre. Danes pridem v Trzin - ne mislite, da nisem prijavljena - SEM in to ilegalno preko organizatorke. V središču Slovenije prav nič ne sneži, čeprav imam direktne informacije o drugačnem stanju tam proti Ljubljani. Bodite korajžne, saj ste dokazale da so to vaše veščine! Ne da se samo beremo, SE TUDI VIDIMO. Veronika
10. mar 2006 14:44
Punce nikar ne obupajte! Tudi v Ljubljani je počasi nehalo snežiti!!!!! Torej sneg nas ne bo ustavil!!!!! Vse ki ste se prijavile imate mojo tel. številko za vsak slučaj v beležki! Tudi tiste ki se niste prijavile lahko pridete! Več nas bo bolj veselo bo! claudia12
10. mar 2006 14:45
VEMVES, pišem ZS preberi glede prevoza Tejča Sporočilo je spremenil(a) tejča dne 10. mar 2006 14:45:50
10. mar 2006 14:46
Ampak, tale zima pa res ni od muh. Claudija, upam, da nas v gostilni ne bodo nagnali, ko nas bo tako malo. Se pustimo presenetiti in upamo, da nas bo čim več. Jaz pridem, ker sem tako v Ljubljani in upam, da bo vsaj do takrat nehalo snežiti, ko se bomo odpravljale domov. Jaz prav pozno sicer ne bom mogla iti, ker greva domov (via Štajerska) skupaj z možem (ki bo šel zvečer v kino!), upam, da si je izbral kakšno bolj pozno predstavo... Rožica se je pa potrudila z našo spletno stranjo, kajne? A bomo danes rekle kakšno na to temo? Se mi zdi, da bo lažje, ko nas bo več na kupu in bomo hitro izbrale ime in si se še kaj pametnega zmenile, kar nam bo olajšalo dieto in morda še koga pritegnilo... Samo škoda, da tebe, Rožice ne bo tam! No, punce, a ste kaj razmišljele o naslovu. Meni je 1. sicer najbolj všeč <www.3mdforum.gajba.net>, nič pa ne bi imela niti proti www.3MDbejbe.gajba.net ali www.3MDjevke.gajba.net. Claudija, a je v "dnevnem redu" še kaj lufta za kakšno tako temo? Z Rožico sva pred otvoritvijo beta vezije naše spletne strani malo "podebatirale" in sem ji omenila mojo staro idejo, ki pa je nikoli nisem obelodanjila tukaj na forumu. Namreč, lepo bi bilo, če bi imele na polici z albumi tudi 4 albume slik obrokov 3md, posebej za B, Š, OH in S dan. Če bi bil zraven še recept, toliko bolje, zato Rožica, podpiram tudi idejo, da se z vprašanjem obrnemo na Jerneja, morda pa bi imel posluh za naše želje in uvede kategorijo 3md ali ločevalna dieta ali kaj podobnega. Če pa ne, nam pa še vedno ostane album. Videti bi bilo treba, če ste/smo za to? Se pravi, da bi tiste (in tisti, da ne pozabimo nate, Matjaž), ki imamo digitalne fotoaparate pred kosilom ali večejo poslikale svoj krožnik oz. pogrinjek in sliko poslale v ustrezen album. Druge bi dobile kakšno idejo, pa še "svetu" bi lahko pokazali, da zna biti naš jedilnik prav pester. Kaj pravite, Marjetka cvetka, danes pa ne bo časa za pedikerja, pa frizerja, pa maserja, kajne? Pa srečno pot! Encijan
10. mar 2006 14:57
Pozdravljene punce! Jaz sem še vedno v Kopru in na žalost tu tudi ostajam. V takih razmerah kot so na cesti od Kopra proti Ljubljani si ne upam vozit brez zimskih gum. Jankica, hvala za pomoč, ampak mi ne bo uspelo priti do Gorenjske, da bi se potem pridružila Bebi proti Trzinu. Se vam opravičujem, predvsem tebi Claudia, ampak res ne gre drugače. Upam da se boste imele enkratno, jaz pa bom počakala na drugo priložnost. Pozdravček! tejčica
10. mar 2006 15:07
Encijan zagotovo bomo tudi temo o naši spletni strani obdelale. Tejcica želo mi je žal, da ti ne bo uspelo priti! claudia12
10. mar 2006 15:18
Hojla! Glede na razmere na cesti(pri nas je šele začelo snežiti)bom raje ostala lepo na toplem,ker nimam živcev za vožnjo v takem vremenu in mislila na dolgo vroče poletje,pa seveda na vas. Se opravičujem! Vsem želim,da bi preživele čim lepši večer,pa nikar ne jokajte za mano. Saj se bomo pa ja še srečale,kajne! Presneta zima,ali je že misli bit konc al kaj! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
10. mar 2006 15:26
No, v Ljubljani je nehalo snežiti, sedaj samo še dežuje. Bravo Clavdija ! Zelo si bila optimistična in verjela si vremenski napovedi. Upam, da se tudi drugje že stabilizira. Pozdrav! marjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Hrustljav rogljiček s sladoledom
Široki rezanci z grahovim pestom