Ločevanje živil 90. dni - 5. del

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

10. mar 2006 23:11

Marjetka cvetka, lepo, da se spomniš name. Srečanja v maju so očitno veliko lepša in uspešnejša, kot pa marčevsko-zimska srečanja, ne vem, kako naj jim rečem. Kot očitno že veš, bom tudi jaz jutri ostala doma. Pa tako sem se veselila tega srečanja in pripovedovala prijateljicam, kam grem. Prihodnjič bom raje tiho. Bomo pač samo brali in gledali slikice o srečanjih. Bo že nekoč bolje! Ko bi se vsaj s kilogrami lahko pohvalila! Vredna sem graje in potrebna razgibavanja. To vreme res ni za kolesarjenje, pred dnevi sem govorila, da bom dala oglas, da zamenjam kolo za tekaške smuči, ker bi mi le-te bolj prišle prav v Mariboru. Bo že kako, nikoli se ne smemo predati riba-ribica

janadr  

član od: 18.12.2002

sporočila: 56

11. mar 2006 0:05

Halo dekleta! Sem se ravno pripeljala domov iz Trzina. Prve besede in vtisi: imam vas rada, žal vam je lahko, ampak je že tako, da ste bile nekatere zadržane - nekatere tudi zaradi vremena. Jutri bodo pa še fotkice! LP Jana janadr

korenzu  

član od: 5.11.2005

sporočila: 146

11. mar 2006 0:22

Haj haj dekleta! Pokorno javljam da sem ravno prišla iz srečanja.Bilo je super! Hrane nam je ostalo toliko da bi bile lahko še en dan tam! Popile smo pa itak toliko vode da se nam je natakar samo smejal. Čisto vseeno bi bilo če bi do mize napeljal kar pipo in bi si kar same točile! Res je super ko imena dobijo tudi obraze v živo. Vse po vrsti ste prav dobre bejbe in tistim ki jih ni bilo je lahko kar malo žal! Smo se pa menile da to ni naše zadnje srečanje in se zagotovo še vidimo ko se vreme malo skulira in se bomo dobile v še večjem številu! Lep večer in lahko noč! any

VEROVNIKA  

član od: 28.8.2005

sporočila: 639

11. mar 2006 8:41

Dobro jutro bejbe! Prva poročila so že na forumu in prijetni vtisi, s katerimi smo se obagatile sinoči. Zanimivo, nadvse zanimivo, kot je napisala Korenzu, ko tudi imena dobijo svoj obraz. Vse odsotne, naj vam ne bo preveč žal, ko ste zamudile eno od priložnosti, po dogovoru sodeč jih bo še več. Lep dan! Se beremo! Veronika

darkad  

član od: 3.9.2005

sporočila: 304

11. mar 2006 9:00

Dobro jutro, druščina, o tem, da se boste imele čudovito sploh ni bilo dvoma! Mi je kar žal, da nisem mogla priti toda, kot pravi Veronika - še bodo srečanja, kajne? Pri nas je zelo lepo, sončno jutro in vsem želim, da bil tako lep tudi dan. Danes imam sadje, tako da bom dan poln energije in vitaminov. Imejte se lepo, se beremo! darkad

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

11. mar 2006 9:52

Jutro punce! Pri nas je tako lep sonček. Čakam da se zaključi Ringa raja, potem pa se greva s hčerkico malo potepat. Ravnokar je na sporedu risanka Jagodka išče pomlad. Se mi dozdeva da Jagodka ni edina ki išče pomlad. Me veseli da ste se včeraj imele fino in komaj čakam na slikice v albumu. Kdaj pa je naslednje srečanje? Jaz in dieta... Sploh ne vem kaj naj naredim. Po dveh tednih grešenja niti ne vem s katerim dnem naj nadaljujem. Se odločam da bi s ponedeljkom štartala od začetka. Moram še malo razmisliti o vsem skupaj. Sedaj si grem pa skuhat kavico in se malo relaksirat, dokler je mala še okupirana z risankami. Potem pa gremo na sonček nabirat kilometre. Pozdravček! tejčica

marja  

član od: 10.11.2005

sporočila: 229

11. mar 2006 9:57

Dobro jutro ali pa že dober dan! Še vedno sem dobro razpoložena zaradi včerajšnjega dne v Trzinu. Kar lepo smo se imele, veliko stvari predebatirale, se nasmejale in za veliko tem, nam je zmanjkalo časa. Tako, da bo naslednje srečanje še zelo zanimivo in seveda, da se spoznamo tudi z ostalimi. Lep pozdrav vsem! marja

Marina 45  

član od: 5.1.2006

sporočila: 40

11. mar 2006 10:45

Pozdravljene! Pravkar sem napisala sporočilo, potem pa sem hotela še nekaj pogledati in vse mi je izginilo. Oh jaz pa računalnik. Rožica, bi me morala kdaj v šolo vzet- vsaka ti čast glede naše strani. Sama še sedaj ne vem kje je spravljena vsebina druge knjige. Sicer pa glede na to kako ga sračkam bom tale krog verjetno kar podaljšala. Punce sem zelo vesela, da ste včeraj uživale! Upam, da ste se spomnile tudi kaj na nas in določile že kakšen nov termin za naslednje srečanje. Sem si zaobljubila, da na naslednjič pridem, pa če bo ne vem kaj. Sem se tega očitno preveč veselila in razlagala kam grem- potem pa višja sila v službi. Ko sem včeraj zvečer pozno prišla domov sem napadla hladilnik in se "nažrla". Me je moj vprašal, če je to v sklopu diete in je bil takoj ogenj v hiši. Danes sem si obljubila, da bom zopet pridna. Ampak obljube in želje so pri meni v zadnem času tako -tako. Tanja pozdravljena med nami. Ne oziraj se na moje jokanje, sem že sama jezna nase. Ampak tale tretji mesec mi nekako ne gre. Torej, gremo dalje!!!!!!!!!!! Lp Marina 45

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

11. mar 2006 13:23

Hoj! Vidim da ste uživale, v to sploh nisem dvomila. Marina 45 druga knjga je na našem meilu. Torej na naši strani greš na pošto in vtipkap up. ime in geslo. Potem pa boš najlažje našla knjigo, če klikneš na sporočila označena z zvezdico. Potem pa boš tam videla sporočil, ki je označeno z 2 rinina knjiga, odpri ga in shrani prilogo na računalnik, če želiš seveda. Sem pa tudi jaz včeraj, bila opomnjena s strani partnerja, če vse kar sem večerjala res spada v mojo diato. Groza podlegla sem, kos belega kruha z domačo suho slamao sir in paradižnik, zraven sem pila še navadni ego. Sem se pa tolažila, da sem imela Oh dan, ki je tako namenjen "grešenju", vse ti je bilo namesto sladice, ki si je nisemprivoščila za večerjo. :) Pa me opomnite nasledni teden, zakaj tehtnica ne sodeluje. Nevem spoloh me ne gane to moje grešenje in opomnila drugih,.... Sem pa danes sadna, za enkrat še vse po načrtih. Pojedla sem eno jabolko, za kosilo sem kupila grozdje, vendar še premišljujem, bom verjetno raje pečeme banane. Ker mi bolj odgovarja nekaj toplega. Ste se kaj dogovorile glede 3MD receptov? LP. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

bojanz  

član od: 8.9.2002

sporočila: 42

11. mar 2006 13:30

Zdravo! Spet se Vam oglašam, sam sem končal z nadaljevalnim delom (naslednje 3 mesece), kilogrami se držijo tam kjer sem jih pustil . Opisal vam bom moje razmišljanje, Vas pa bi vas prosil za komentarje, nasvete, razmišljanja,... Sam sem se držal diete v celoti, in sicer prve tri mesece sistemu iz knjige, ki ga vse poznate: (1. BELJAKOVINE, 2. ŠKROB, 3. OGLJIKOVIHIDRATI, 4. SADJE, 29. dan VODA /BE, ŠK, OH, SA, 29.VODA/), naslednje tri mesece (BE, ŠK, ŠK, BE, OH, SA, 29. dan VODA). Sedaj pa imam tako razmišljanje: Želel bi način prehranjevanja, ki bi se sestojil iz 7. dni in sicer: Ponedeljek ŠKROB Torek SADJE Sreda BELJAKOVINE Četrtek ŠKROB Petek OGLJIKOVIHIDRATI Sobota SADJE Nedelja BELJAKOVINE Tudi vodni dan bi imel naprimer enkrat na mesec. Eden ogljikovohidratni dan /PON-TOR/ sem spustil, predvsem pa bi želel, da je v nedeljo beljakovinski dan /družina + dan ki ga preživimo skupaj/. Kaj mislite o tem 7. dnevnem jedilniku? Pošiljam Vam en lep sončen dan iz Dolenjske, Bojan Z.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti