Ločevanje živil 90. dni - 5. del

simonka1  

član od: 4.1.2005

sporočila: 39

7. mar 2006 11:14

Dober dan vsem !Po dolgem času se spet oglašam ker vidim da tele moje kile nikamor ne peljejo pa pred časom sem bila že tako pridna seveda z vašimi nasveti in podporo...potem pa je padlo vse v vodo zdej sem pa na istem kot prej.Ravnokar sem začela z dieto tko da mi bo kakšna beseda dobro dela od ljudi ki to prestajajo LEP POZDRAV VSEM SKUPAJ!!!! simonka1

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

7. mar 2006 11:30

DOBRODOŠLA simonka1! Zdaj pa se večkrat javi sem v našo družbo. Boš videla, da ti bo lažje. Encijan, saj vem da sem pusta. Poglej pošto! In oprosti sem šele zdaj videla, da imaš ti kar wordovo datoteko, ki jo pošiljaš novinkam. Jaz sem dodala pod osnutek, tako da bo lahko zdaj katera koli izmed nas dodala slikce, ki bodo prispele na naš naslov, v album in da bomo pošiljale vsem enak meil z gesli. Torej vsaki kar osnutek, ki je označen tudi z zvezdico, da ga bomo lažje našle. Sem zadnjič iskala kakšen meil, kjer bi bila gesla in nisem našla, zato sem naredila tako. Danes pa vidim da imaš ti prav tako lepo napisano. Le da prej ni bilo te datoteke na našem meilu. Poglejte in dopišite, če vam kaj ni všeč. LP. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

7. mar 2006 17:14

Hojla! Hm,če bo pa res preveč snežilo,potem bo pa kriza.Po takšnih cestah,kot so bile to nedeljo se pa res ne bi rada dričala! Encijan,tudi jaz se mal spogledujem z Montijem,sem ga tale vikend mal poskusno probala.Pa zgleda,da sem tako navajena jest dopoldan samo sadje,da mi nekam ni pasal kruh,boljš mi je bilo sadje pa jogurt. Z dieto sem pravzaprav kar končala.Hja,to sem ti jaz,na začetku ful zagnana,potem pa vse pade v vodo. Punce,pa ne se bat,sploh tiste ki ste na začetku!Jaz sem že skoraj leto in pol na ločevanju in verjemite,da sem se že vsega naveličala,sploh,ker bolj kot ne samo vzdržujem težo.Veste,kako zelo pridna sem bila v čisto prvem krogu,lahko rečem,skoraj brez pregreh.Vsak naslednji krog je težji in vedno bolj si naveličan vsega.Meni so postali najbolj zoprni sadni dnevi,medtem ko vodnega preživim brez najmanjšega problema. Kakorkoli,jaz sem še vedno z vami,še vedno na ločevanju,kajti zredit se ne mislim več.Ja,saj veste kako je,vsak naslednji krog je težji,zato le pazite na svojo novopridobljeno težo. Tuna,ti se pa nam čimprej pozdravi in upam da se se še kdaj srečamo v Santani! Bonaca,tudi zate velja,Santana še stoji! Aja,pa jaz sem danes malo živčna,ker ena moja prijateljica rojeva prvega otročička in komaj čakam na veselo novico.Se mi je ob dvanajstih začelo kolcat in sem bolj v hecu rekla,da ima punca popadke,deset minut pozneje pa že izvem,da je na poti v porodnišnico. Mejte se lepo in držte pesti,da ne bi v petek snežilo! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

7. mar 2006 18:38

Marjetka Cvetka! Tako pa to ne gre! Punca tokrat ti bom jaz zagrozila, da te bom dala čez kolena, glej da se mi spraviš v red! Če ne !? Pridem tja čez ta hrib .... tako pa ne boš metala puške v koruzo. Zdaj ti do konca res ne manjka več veliko. Izpelji to dieto tako kot se spodobi. Saj ti verjamem, da smo naveličane. Sama se navsezadnje prehranjujem v okviru ločevanja že vač kot dve leti. Pomisli raje kako ponosni bosta nate hčerki, ki te tako vspodbujata. Vsekakor si jima za vzgled pri prehrani. Naj tako tudi ostane. Zdaj je pred tabo mesec, ko boš spet žela uspehe. Izdrži še ta mesec, saj je najhujše že za tabo. Marjetka daj skupaj nam bo uspelo. Pridruži se nama z Encijan in gremo skupaj vsak dan znova novemu dnevu na proti. Boš videla kmalu bo mesec na okoli. LP. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

simonka1  

član od: 4.1.2005

sporočila: 39

7. mar 2006 19:28

Ojla! Joj kako ste vsi pridni sploh pa vstrajni jaz sem šele na začetku pa sem že lačna kot volk no ne lačna tako bi nekaj sladkega ne pa da cel dan riž otepam upajmo da bom zdržala....korak po korak nekateri to držite že na leta.. vsa čast!!!!! LP vsem!! simonka1

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

7. mar 2006 20:41

Marjetka Cvetka, ne morem biti tiho...daj punca zberi se!!! Kaj je zdaj to! Vse si nas ves čas pokonci držala, sedaj pa res rabiš eno brco! Končaj še ta krog z nami in vztrajaj!!!!Potem bomo pa vse skupaj študirale montija, moram priznati, da se tudi jaz malo spogledujem z nijm. claudia12

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

7. mar 2006 21:47

Ho,ho,ho,sej mate prav!Mal bomo še zdržale.Saj včeraj sem bila čisto pridna na b dnevu in danes sem bila tudi čisto pridna na b dnevu in jutri bom še videla kateri dan bo z mano. Eh no,res sem mal u zosu.Pa kar skregajte me ,prav! Mejte se lepo in ne mi ga sračkat,ker ga že jaz zadost,ha,ha. Lep dan vam želi Marjetka cvetka!

tipkas01  

član od: 8.3.2006

sporočila: 8

8. mar 2006 1:21

PUNCE ČAO! ŠE ENA NOVA,... Kar zavidam vam da ste že tako daleč,... jaz pa šele 2 dan,... ampak za začetek dovolj,... še kaj lepega mi povejte da mi bo lažje,...AMPAK 2 LETI ,... kar slabo mi je ratal k sem to prebrala punce zdršte in čao tipkas01 Sporočilo je spremenil(a) tipkas01 dne 08. mar 2006 01:23:43

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

8. mar 2006 7:14

Dobro jutro stare in nove forumke! Montija sem tudi jaz preštudirala..sicer je način zelo podoben kot pri ločevanju, vendar meni ne potegne...preveč svobode daje in jaz se kaj hitro spozabim. Zame je idealna 3md, ker imam točno napisano kaj lahko in kaj ne. Pri montiju pa se mi kaj hitro zgodi, da imam 3 dni zapored samo OH...kar pa tudi ni vredu... Danes zjutraj sem oblekla nove hlače in ugotovila, da mi je zelo rit zrasla...pa me je sodelovka potolažila da ima tudi Jenifer Lopez veliko rit in da se vsi slinijo za njo...pa še zelo seksi je...ampak to je zame slaba tolažba... Danes imam 3 dan novega kroga...torej OH...No da vidimo kako dolgo bom tokrat zdržala...Mislim da še ni prišel tisti tapravi KLIK... Zvečer me moj dragi pelje na koncert za 8. marec, Mambo Kingsi igrajo v Celju...sicer ne vem kako bom z mojimi ledvicami uživala...ampak bom poskusila...Pa kakšen pir si bom privoščila... Imejte se lepo v tem mrzlem jutru..Čao.. tuna

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

8. mar 2006 8:33

Pozdravljene punce! Kakšen lep sonček je zunaj! Pogled na vremensko napoved mi pa ni preveč všeč. Kot ste nekatere že ugotovile, ravno za petek napovedujejo sneženje! Upam da se motijo, ker sem jaz brez zimskih gum in v snegu sigurno ne pridem gor. Drugače pa že komaj čakam da vas vidim. Tuna, ti se pa hitro pozdravi. Dobrodošlico vsem novim med nami. Pa tudi kar nekaj novih slikic se je nabralo v našem albumu. Bravo punce! Sedaj bi šla najraje ven na sončka, ampak delo kliče. :( Pozdravček! tejčica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti