Ločevanje živil 90. dni - 5. del

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

21. feb 2006 19:00

No punce,še naš seznam za srečaje * MARJETKA CVETKA * TEJCICA * KORENZU * MARINA45 * TUNA * LUNA12 * MARja (upam, da sem prav popravila, sorry za napako) * ENCIJAN * DARKAD * SARICA * SANITETA * DUŠANKA * JANDAr * lanes ?? * CLAUDIA12 * MATIJAMAKS * BEBA še vedno ste vse vabljene, da pridete!!!!!! Bomo klepetale, jedle in pile! claudia12

darkad  

član od: 3.9.2005

sporočila: 304

21. feb 2006 19:01

Pozdravljene punce in fant, naj vam povem, kaj se mi je danes zgodilo, zaradi česar sem dobila še dodatno motivacijo za hujšanje: s prijateljico sva šli na kavo v lokal, kjer so imeli velike, široke, udobne stole - pred prenovo! - danes pa stopiva noter in groza!! stoli lepi, novi a tako OZKI, z visokimi stranicami!! Slečem plašč, previdno se stlačim noter, ves čas sem, vsa pod stresom razmišljala, kako se bom spravila ven; sicer mi je uspelo, sem se pa morala precej potrudit, da sem stol pustila tam, da ga nisem nesla s sabo! Torej? Danes imam OH, tako sem se veselila krofa, pa vam povem, da me je vse minilo. Marjetka cvetka se bom kar držala tvojih napotkov; naj kar drugi jedo, jaz se bom pa veselila, ko bodo šle kile dol! Tikva, upam, da si prišla iz govorilnih ur dobre volje, pa tudi peka naj ti uspe. Jutri bova na sadju, brez grehov, kajne? Vemves in Matjaž dobrodošla v naši družbi! Veliko uspeha in volje vama želim, imata 100% podporo od nas vseh!!!! Lep večer in lp darkad Sporočilo je spremenil(a) darkad dne 21. feb 2006 19:28:48

vemves  

član od: 19.5.2005

sporočila: 337

21. feb 2006 19:16

darkad,se toplo priporočam za knjigo,samo povej,kako naj pridem do nje.matjaž,sem prav vesela,da štartava skupaj.Zelo bvesela sem podpore vseh.Danes ob sitem želodčku kar težko razumem vse,ki ste "grešile",saj imate tu vso podporo.Jao,kaj bo pa jutri in......,samo,isto imam slabe izkušnje zadnje čase z nakupom oblačil,pa toliko lepih v omari. Moram......-da se še jaz ne zaskočim v kakem stolu;)))) pa še sopotnika imam krasnega..3...2....1....štart,matjaž in saša vemves

darkad  

član od: 3.9.2005

sporočila: 304

21. feb 2006 19:24

Vemves, pošlji mi svoj naslov na zasebno pošto, pa ti bom poslala knjigi, ni problema. Jutri verjetno ne bo šlo, ker sem cel dan na terenu, v četrtek pa zagotovo. Lp P.s. Boljše, da ne vidiš moje "rezervne" omare:((........ darkad

luna1  

član od: 6.11.2005

sporočila: 113

21. feb 2006 20:30

Čao,da se še jaz oglasim.V ponedeljek sem se potepala po Rogaški in nakupila kar nekaj novih oblačil,ker imajo nizke cene,pa še stvari lažje kupujem,ker je manj kg.Ker ga tudi jaz malo kvačkam,sem se odločila,da 28.2. držim luno,1.3. pa je tako vodni dan.O, pa tud orbitrek imam po 1 mesecu popravljen,tako,da je izgovorov konec.V četrtek planiram smučanje na Rogli,upam da bo vreme. luna1

tikva  

član od: 5.1.2006

sporočila: 71

21. feb 2006 21:16

Darkad jaz ti priporočam da poješ tisti krof danes,ker drugače ti bo padel sladkor na kakšen drug dan. Jaz sem iz govorilnih prišla še kar dobre volje,sem pa našla drug razlog da lahko jem.Naredila sem bankirno pecivo in ga pojedla veliko preveč,tako da bi morala jutri na vodni dan ne na sadni. Vemves ti boš pa kmalu vedela o čem s govori na forumu Tako,sedaj grem pa spat da neradim še več neumnosti tikva

teta Fani 58  

član od: 19.1.2006

sporočila: 15

21. feb 2006 21:19

En lep večer vsem skupaj ! O jaz sem še vedno z vami,vas vsak dan prebiram. Trudim se trudim z vami, ampak ta drugi mesec je s to dieto res nekaj na robe.Prvi mesec mi je šlo lepo dol, ta mesec pa vse stoji, no samo 1 kg, pa ga niti ne sračkam, kakšen majhen prekršek je že bil, al pa, kaj vem? Od 10.01. -20.02 skupaj 9 kg. Lotevajo se me pomisleki,če je dieta ta prava, ampak to ste ve tudi ugotavljale pri vaših klepetih. Me pa veseli, dame malo manj zebe in se kar dobro počutim kar se tega tiče. Tudi jaz bi vas rada spoznala, pa sem bolj sramežljiva punca,zato se še nisem prijavila na srečanje, še oklevam ,še malo počakam.O ... ve vse mlade z okr. 60 kg, jez pa "teta" z obupnimi kg-108, če pa čakam, da pridem na okr.80 vas pa še 2 leti ne bom videla, če se bo to sploh zgodilo.Sem čist zares že razmišljala kje je ta ORHIDEJA v Trzinu,čeprav sem blizu v Domžalah,ne vem kje je,sem že na imenik gledala, pa mi samo bistro Orhideja v Kamniku pokaže.Mi boste povedale,če me sramežljivost premaga in se v parih dneh prijavim. En poseben lep pozdrav našima "ta frišnim" -vemveš+našmu fantu,bravo... pogumno z nami naprej! Vsem skupaj pa še lep večer naprej in lahko noč.

jaca  

član od: 9.4.2004

sporočila: 67

21. feb 2006 21:51

Dober večer mlade dame Samo toliko se vam javljam Clavdija 12 dodaj tudi mene na seznam za srečanje.Kje pa bo ste se ža kaj dogovorile pa lep pozdrav vsem hujšarcam . Čao jaca

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

22. feb 2006 2:09

Claudia12, popravljam prijavo - prideva dva, me mora moj pripeljat. Nič bat, ni siten Dušanka

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

22. feb 2006 6:52

Dušanka ga bomo že ukrotile. Teta Fani sploh ne razmišljaj da ne bi prišla. Tu na forumu smo vse enake pa naj imamo 60 ali 150 kg - važna je volja. Marjetka Cvetka hvala. Saj kar gre. Nimam pa trenutno nobene diete samo nekaj prnbližen kombiniram, pa za večerjo jem beljakovine. Ja pa zajtrk sem uvedla - jogurt in polnozrnato štručko. Sadje mi že pri ušesih ven gleda. Lp tuna

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti