Ločevanje živil 90. dni - 5. del

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

13. feb 2006 9:26

Evo še ena grešnica se javlja!!!! Tile vikendi so pa res groza. V soboto lepo za kosilo špinačini rezanci s šesnom (Tejčica super so), potem pa na rojstni dan, pa tortica, pa bandidos, za zaključek pa piščančja solata. V nedeljo zjutraj vsa skesana sklenem, da ne bom grešila..pa sem zdržala do kosila, potem smo šli pa k mojim staršem na obisk, pa potem še k njunim sosedom in se zopet nisem mogra upreti koščku oz. dvema pite, sem pa tudi jaz kot Tejčica in ko enkrat začnem grešiti ne morem nehati. No v glavnem na tehtnico že od vodnega dne dalje ne upam stopiti. Za danes se bom potrudila, da bom tudi jaz na vodi, upam da bo šlo. Samo mal sem zmedena, ker ne vem kaj naj potem jutri jem B ali OH???? claudia12

Nena-morje  

član od: 21.12.2005

sporočila: 1110

13. feb 2006 9:31

Dobro jutro! Najprej vas lepo pozdravljam iz meglenega Maribora...da dobro berete, sem namreč DOMA že od petka!Prišla sem presenetiti bratranca, ki je v soboto praznoval Abrahama in nisem, razen hčerki, nobenemu povedala, da prihajam.Seveda mi je presenečenje popolnoma uspelo!Na žalost se jutri zjutraj ze vračam! Moja dieta je seveda sla v soboto po gobe.....nisem se držala nazaj ne pri jedeh, ne pri sladkarijah!Raje vam ne govorim, kaj vse je bilo od peciva....pa eno boljse od drugega...vse sem morala sprobati !Njegovi prijatelji iz Zagreba so prinesli cele pladnje drobnega pecive, ki se je kar topilo v ustih...joj, joj...res nisem karakter....na tehtnico pa tako ali tako ne stopim ta teden, ker si ne upam Opoldan se odpravljam v Ljubljano k hčerki, da pri njej prespim, ker imam letalo že zelo zgodaj.Poskušala bom danes vzdržati na vodi, upam, da mi bo uspelo! Jutri pa se ponovno beremo iz Amsterdama! Lep, domač, pozdrav iz rodnega mesta vam pošilja Nena Nena-morje

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

13. feb 2006 9:33

SREČANJE 10.MARCA..V OKOLICI LJUBLJANE Še malo pa bo marec in naše tako dolgo pričakovano srečanje!!!! Torej kot sem vam obljubila, začenjam pobirati prijave, za naše tradicionalno 2. srečanje foruma 3MD!!!!!! Bi lepo prosila, da se malo pofočkate, tako da vem glede rezervacije lokala! Ta prevoz, jedilnik in ostalo se bomo pa sproti zmenile!!!!!! claudia12 Sporočilo je spremenil(a) claudia12 dne 13. feb 2006 09:34:06

jankica  

član od: 12.10.2005

sporočila: 856

13. feb 2006 9:39

Hojla, drage moje sotrpinke! No, kar nekaj se nas je prijavilo na vodo oziroma luno: Maja Zoja (ki se ji lepo poklapa redni vodni dan z luno), Marina 45 in Tejčica (zakaj že?), Lanes, Smile28 in jaz (na vzdrževanju). Verjetno je na vodi tudi še katera, ki se nam že dalj časa ni javila. Je tako Janadr, le kakšno vago si si pa ti "obavla"? A špeh posebej vaga? Pa še spomin ima verjetno, da te malo zbada, kajne? Pa brez zamere, saj brez vage pri hujšanju pa res ne gre Halo Dušanka, kje si - tudi ti si med pogrešanimi Pozdravljene vse nove, še posebej sem vesela vseh "penzijonerk", ki se pridno učijo uporabe računalnika in se ga ne bojijo kot hudič križa. Beba, imaš še kako prav, da se ne splača pisat, kako bomo (pridne) za naprej, ker hitro podležemo kakšni skušnjavi. Ampak, saj smo ja ljudje in krvavi pod kožo. Tole s sliko na hladilniku je pa dobra ideja, le da bi jaz morala nalepiti tvoji dve za vzpodbudo, kaj se s trdno voljo da doseči. Bravo in čestitaj si tudi sama. Imej se rada takoj zdaj!!! jankica

cukrck  

član od: 11.7.2005

sporočila: 9

13. feb 2006 9:44

Pozdravljene! Tudi jaz bi vikende črtala. Petek odlično, zvečer še aerobika. V soboto pa me je zgrabil tak prehlad, da sem bila kot cunja. Sicer sem do 16.00 zdržala beljakovinski dan, šla hodit po snegcu, nato pa se mi je v glavi premaknilo in sem jedla vse kar mi je prišlo pod roke - pršut, kumarice, nutelo, piškotke...Včeraj je bilo podobno. Danes sem zaenkrat še na čajčku in tabletah, sem pa čisto fuč, ker sem ponoči tako kašljala in smrkala, da sem se zbujala vsake pol ure. Očitno sem imunsko total na dnu, ker mi je tudi herpes ven udaril. Bom provala zdržat do zvečer brez hrane, za aerobiko pa zagotovo ne bom zbrala dovolj energije. Pa še to - kaj boste vašim dragim podarile za Valentinovo? LP cukrck

jankica  

član od: 12.10.2005

sporočila: 856

13. feb 2006 9:57

Hojla, še enkrat! Tolk časa sem coprala prejšnje sporočilo, da so se k vodi prijavile še Janadr, Claudija12 in Nena-morje. Nena-morje, čestitam ti za uspešno izpeljano presenečenje, za sladkarije pa se ne sekiraj preveč. Kako bi se šele, če ne bi nič poskusila, samo sline bi se ti cedile in bi lahko ob kaki drugi priliki nabasala za nazaj! Cukrcek, tebi pa želim čimprejšnje okrevanje. Za Valentinovo pa ne vem.... Če ne bi hujšale, potem bi bilo to definitivno nekaj sladkega, tako pa??? jankica

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

13. feb 2006 11:38

Hojla! Kaj je zdaj grešnice,a ve zdaj nč več ne hujšate al kaj,al ste se odločile,da je boljš jest in se nažirat. Ha,ha,pa saj tudi jaz nisem bila ta vikend tudi nč bolj pridna,sem grešila na dolgo in široko. Ampak za ta teden sem si sveto obljubila,da ne bo nč grehov in grehcev,ker me je danes zjutraj vaga postavla na realna tla,saj je pokazala kar dve kili več,kot pa po prvem vodnem dnevu. Zdaj pa konc heca,saj smo že takorekoč na polovici,ne mi zdaj obupat. Claudija,ti pa mene kar piši na seznam! Glede Santane pa je tako,da sem ta teden res popoldan,toda tudi vse torke in srede sem zasedena,tako da lahko jaz pridem le v ponedeljek,četrtek ali petek. Sicer se pa ne ozirat name,saj se ne bo svet podru,če me enkrat ne bo zraven. Punce,držim pesti za vas,da vam vodica lepo in obilo teče! Mejte se lepo in brez grešnih misli prosim!!!! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!

beba  

član od: 1.2.2005

sporočila: 91

13. feb 2006 11:47

Jankica, boš pa dobila kakšen sladek poljubček od tvojega dragega in še zredila se ne boš po njem,ker boš imela zaprta usta in ne boš mogla nič jesti. LP beba

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

13. feb 2006 12:17

Za Valentinovo podarite svojim najbljižnjim veliko ljubezni,za vse ostale je pa mogoče še od Novega leta kje skrit kakšen piškotek! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

13. feb 2006 12:50

Pozdravljene punce! Zaenkrat voda lepo teče in se želodček še nič ne pritožuje (po vsem kar sem čez vikend pojedla naj se niti ne upa!). Imam pa danes še to srečo, da kosilo kuha tašča in mi tako niti za mojega ni potrebno nič coprat. Mam da zdržim danes, saj drugače zaradi vseh pregreh ta vikend jutri niti na vago ne bom stopila. Claudia12, tudi mene piši za 10. marca. Imam na koledarju že toliko časa označeno in upam da nič ne pride vmes. Nena-morje, ti si pa faca. Kakšno presenečenje si pripravila bratrancu, pa to ni za verjet. Verjamem da so vsi skoraj dol padli ko so te zagledali. Saj mi tudi kdaj presenetimo moje in se kar prikažemo, ampak mi pridemo iz Kopra na Gorenjsko. Ti pa kar iz Amsterdama V Slovenijo. Glede pregreh čez vikend se pa nikar ne sekiraj, saj nas je ta vikend 3/4 hujšaric grešilo. Ma smo karakter! Pa seveda smo, saj nismo obupale in pridno nadaljujemo in popravljamo grehe!!! Jutri pa Valentinovo, ja. Najprej sem mislila SPET peči, pa sem se zaklela da do aprila ne bom nič več pacala, če nameravam še kaj shujšat. Bo moral biti moj kar z mano zadovoljen. No ja, saj kakšne čokolatine mu bom pa že privoščila. Pozdravček! tejčica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti