26. jan 2006 19:07
Pozdravljene punce! Končno sem dobila nazaj računalnik. Ga je moj že zjutraj nesel na "pucanje" in mi ga je šele sedaj prinesel nazaj. Čez dan sem se parkrat kar vsedla za mizo in želela pokukat malo na forum, pa mi je potem fleš udaril, da ne bo šlo. No, važno da ga imam nazaj. Sadni dan... Spet me daje. Sem prej lubiju na hitro en sendvič naredila za malico, pa je sir skoraj v mojih ustih pristal. Mi vse diši in upam da me kaj ne premami. Nimam želje spet kakšnega kazenskega sadnega dneva imet. Jutri bomo pa spet meseka papal. Sem najprej nameravala jutri jesti mlečne izdelke, pa sem zaradi obiskov spremenila plane. Jutri pride mami v Valdoltro na kontrolo, pripeljeta pa jo moj stric in njegova žena in so pri meni na kosilu. Tako bom naredila zrezke, da bom tudi jaz lahko za mizo. Je pa na dieti tudi mami, ona pa ima jutri Š dan in bom zraven naredila še krompir. Bodo jogurti in sir morali počakati še 4 dni da pridejo na vrsto. Mi pa zelo manjkajo. Pozdravček za sedaj. Če me pa požrtija prime, pa pridem sem gor "jamrat". tejčica