26. jan 2006 13:48
Še vedno sem tukaj. Malo poklapana, ker sem preveč hvalila in kmalu ugotovila, da ni tako enostavno kot se mi je sprva zdelo. Nimam veliko preveč kil a sem se zaradi nekaj nazaj pridobljenih (5) kilogramov, odločila za II. krog.
Z dieto sem začela 3.1. , do danes pa shujšala le za 1 kg.
Ugotavljam, da je večja kilaža tu zaradi dokaj aktivne rekreacije, ki sem jo lansko leto zaradi pomanjkanja energije, kar malo zanemarjala. Pred začetkom diete sem namreč tedensko (3-4x)pretekla od 5 do 8 km, 2x tedensko obiskovala aerobiko, veliko kolesarila, skratka rekreacija
NON-STOP in seveda, veliko veliko jedla. Vse - od A do Ž!
Očitno sedaj dogajam isto - razen prehranjevanja. Vsaj tu sem naredila veliko spremembo. Po zaslugi diete in prebiranja vašega pisanja, ki me je izredno motiviralo.
Med prvo dieto so mi mišice zelo uplahnele. V 6-ih mesecih sem jih sicer spet malo osvežila in tako seveda spet pridobila nekaj kilogramov. Začaran krog - veliko rekreacije (ki je sicer že od nekdaj moj
način življenja) - večja potreba po hrani in tako posledično več kilogramov.
Zato v poduk iz dragocenih lastnih izkušenj: več rekreacije in manj hrane, vsaj v času hujšanja.
No tako, malo sem se olajšala - malo mi že kruli v želodcu - grem na vitaminčke.
Hvala vsem za vsakodnevne prijetne vzpodbude in lep pozdravček do naslednjič!
AURA