Ločevanje živil 90. dni - 5. del

luna12  

član od: 7.12.2005

sporočila: 7

27. jan 2006 21:14

halooo ! Jaz še mal pa konec diete,pol pa pride tisto najbolj glavno ta rezultat obdržat! Sem tik pred tretjim vodnim dnevom,z dieto pa zaključim 7 februarja,res se mi zdi,da sploh čas hitro beži in si mimo grede na koncu. Z malo grehi mi je uspelo sklatit 14 kg mislim,da je to fenomenalen uspeh,naj vam bo to v spodbudo,saj gre!! Veliko uspeha pri klestenju kg še naprej!! luna12

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

27. jan 2006 21:53

Luna12, čestitke za izgubljene kg! 14 kg minusa je res enkraten rezultat in dobra spodbuda za vse, ki se še trudimo za cilj. Je pa tu na forumu kar nekaj takih, ki so že dokazale, da se težo da vzdrževat tudi naprej. Bravo!!! tejčica

korenzu  

član od: 5.11.2005

sporočila: 146

27. jan 2006 22:47

Hojla dekleta! vas redno berem samo za pisanje mi nekako zmanjka časa. Zelo ste pridne pri izgubljanju kilogramov. Vse si zaslužite pohvale in spodbude za naprej. Marjetka cvetka in Luna 12 vama moram pa še posebej čestitat. Sta res zelo pridni. Se vidi da skoraj ne grešita. Pri meni je šlo dol takole lepo prvo rundo. Samo tako naprej!Bravo!!! Jaz zadnje dni spet grešim na veliko tako da se vam pridružujem v ponedeljek na sadju v torek pa imate prvi vodni dan če se ne motim. Bi se vam kar pridružila ker se moram malo prečistiti predno se mi začnejo kopičiti kilogrami. Bom lažje zdržala ker bom vedela da nas je toliko in se bomo lahko spodbujale med seboj. Kaj pa je sedaj z srečanjem v Lj.? Ste se že odločile kaj bolj konkretno a je v igri še vedno 10.3. Lep vikend! any

tejčica  

27. jan 2006 22:59

Korenzu, za srečanje še kar velja 10.marec. Je Claudia napisala, da bo v februarju začela akcijo s pobiranjem prijav. tejčica

pika  

član od: 30.9.2003

sporočila: 72

28. jan 2006 6:20

Dobro jutro!! kako ste kaj? Luna 12, nam lahko poveš, če si ti tudi kaj grešila med to dieto in koliko. Da vemo ali imamo me grešnice kaj možnosti za take številke. Lepo se imejte!! Pika

tejčica  

28. jan 2006 9:31

Jutro punce! S čim boste danes razvajale svoje želodčke? Jaz bom uživala ob tenstanem krompirju in radiču s fižolom. Če ne bi že imela izkušenj s to dieto, ne bi verjela da ob taki hrani lahko shujšaš. Pri vseh drugih dietah (s katerimi imam jaz izkušnje) stradaš da si komaj na nogah, tukaj so pa same dobrote na jedilniku. Pika, a iščeš izgovore za nove grehe? Seveda tudi z grehi lahko toliko shujšaš, ne pa s prevelikimi in prepogostimi. Je pa seveda največ odvisno od tega, koliko sploh imaš za izgubit. Je pa seveda bolje razmišljati koliko več shujšaš če ne grešiš. Razlika sigurno je. A imate kje kaj sončka, da ga malo na Obalo pošljete? Pri nas je zunaj tako kislo, da te vse mine. Se bom poskusila spravit k likanju, seveda če mi bo mala dovolila. Se bom pustila hitro v kaj drugega prepričat. Pozdravček! tejčica

MEMMY  

član od: 25.12.2005

sporočila: 37

28. jan 2006 10:36

Jutro! Tejčica, tudi pri nas na Štajerskem je kislo vreme, tako da ti res ne morem pomagati s kakšno pošiljko sončka. Jaz bom pa danes zavestno grešila, ker bom imela spet B dan. Imamo namreč koline in vem da se ne bom mogla upreti svežim jetrcem. Jutri pa bom ob 15.15 uri začela držati luno (prazno, ki najbolj pomaga), v ponedeljek bom popoldan na sadju, v torek pa bom še videla kako in kaj. Mogoče sadje, mogoče voda. Pozdravček! AKNIRAD

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

28. jan 2006 10:40

Hojla! Luna12,čestitam!Zdaj pa le pazi in če bodo se začele kile vračat,hitro kakšen sadni dan ali pa vodni. Tejčica,uživaj ob krompirju!Jaz bom danes krompirjev golaž.Likanje čaka tuid mene.Sončka pa ni,tako da ti ne morem pomagati. Korenzu,ti se nam kar pridruži.Bolje preprečevati kot zdraviti! Pika,ha,ha,ja grehi,grehi.Veš kaj,saj včasih se je zdravo pregrešiti,recimo enkrat na dva meseca,drugače pa ne vem,kako boste shujšale,če se boste zraven kr neki basale.Fajn jest,pa zraven fajn hujšat,to pa ne gre. Jana,ja takšni so ti naši otroci,vse kaj drugega se jim po glavi motovili,učenje jim pa ne diši.Šola je brezvezna,učiteji so mutavi mi starši pa na koncu z živci.Najhuje pa je,da se niti malo ne sekirajo,češ,saj bo že! V glavnem,punce,upam da vsaj ve ne zamahujete z roko in pravite,sej bo že,ker mislim,da se moramo vse prav pošteno trudit,da sklatimo te kile,ki nas se tako trdno oklepajo. Tako,zdaj grem kuhat kosilo! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!

Nena-morje  

član od: 21.12.2005

sporočila: 1110

28. jan 2006 11:04

Jaz vam posljem sonce iz Amsterdama, sije namrec tako mocno, da moras imeti soncna ocala!Je pa mrzlo, pa se piha! Sem se vedno bolna, malo je sicer ze bolje, a vsaj prepecenca ne potrebujem vec.... Zdaj me bo dva dni dragi cartal, mi kuhal caje iz zajblja, pa z naso psicko hodil na sprehode. Zjutraj sem se stehtala, sem mislila, da sem grozno shujsala, ko dva dni nisem skoraj nic jedla!Pa se kaj, kile so ostale!!! Imejte lep vikend! Nena Nena-morje

-pika  

član od: 25.2.2005

sporočila: 399

28. jan 2006 11:53

HAJ Tudi jaz se vam javljam ob dobri opoldanski kavici. Potem pa pride na vrsto kuhanje kosila.Danes bo pri nas rižotka z veliko zelenjave in solato. Popoldanski sprehod in tako naprej da sobota mine. LP

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

MOJ vrtmalaga
Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti