Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

20. jan 2006 8:42

Hojla! Tejčica,no zdaj pa nehaj s temi slaščičarskimi poizkusi,ker se ti lahko zgodi,da ti bo slina pošla! Vsa čast ti,da lahko zdržiš ! Gogy,zabeleženo!No vidiš,pa se je le nekaj premaknilo.Samo vztrajen je treba biti,pa gre. Nestrečka,le tako naprej,pa boš kmalu Srečka.Korak za korakom,pa ni vrag,da nam ne bi uspelo! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

20. jan 2006 9:00

Dobro jutro punce! Nesrečka dobrodošla med nami! Kje pa ste res vse ta jutranje? Se mi zdi, da je kar malo zatišja danes. Pa Marjanco pogrešam! Upam, da je vse v redu z njo in da se nam kaj javi, isto velja za Majdad, za katero upam, da nas bo kmalu lahko brala in nam pisala. Pri meni vse po starem, pridno se dežim diete, samo malo premalo se gibam, mislim, da za gibanje rabim en klik..ali pa pošteno brco v rit! claudia12

Nena-morje  

član od: 21.12.2005

sporočila: 1110

20. jan 2006 9:21

Dobro jutro! Danes pa je moj dan (pa jutrisnji tudi)!Privoscila si bom pecen krompir z motovilcem za kosilo, za vecerjo pa prazen krompir z vlozenimi paprikami! Bo katera vpisala nove podatke v tabelo? Lep pozdrav vsem od Nene Nena-morje

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

20. jan 2006 9:23

Do sedaj smo shujšale: Kristina:-2kg Sarajka:-1,9kg Nena-morje:-1,6kg Marjetka cvetka:-7kg Pika:-2kg Janadr:-2,8kg Irena19:-2,9kg Marcipan:-4,6kg Tejčica:-7kg Memmy:-2,2kg Ursula:-1,6kg Marina45:-2,9kg Marja:-3,2kg Claudia12:-1,6kg Encijan:-3kg Varja:-3kg Gogy:-1,5kg Nesrečka:-3kg Jesen:-4kg -------------------------- Skupaj:57,8kg Povprečno:3,04kg Lep dan vam želi Marjetka cvetka! Sporočilo je spremenil(a) Marjetka cvetka dne 20. jan 2006 10:03:55

jesen  

član od: 5.10.2004

sporočila: 410

20. jan 2006 9:35

Merjetka piši:Jesen -4 kg.Na juriš! jesen

janadr  

član od: 18.12.2002

sporočila: 56

20. jan 2006 10:30

Halo dekleta! Statistika zelo ok. Vse pohvaljene. Posebno pa še tiste katere imate napisano 7 kg. ČESTITKE! Vse pa vemo, da za vsak kg - ne celo vsak dag je potrebno odrekanje. Ampak gremo dalje. Danes je lep sončen dan. Potrebno ga je izkoristiti in nujno - nujno na sprehod. Ker sem brala, da tudi mraz topi maščobo v telesu - no ne dobesedno ampak kri hitreje kroži itd... Na srečo imam strogega trenerja - psa, da sprehod opravim vsak dan. Kaj več pa skoraj ne. Moram spet malo tibetanskih vaj vpeljati v jutranji ritual, ker imam zelo ohlapni *šlauf okoli žvota*. Bodite v sončnem mrazu lepo pozdravljene! Jana janadr

-pika  

član od: 25.2.2005

sporočila: 399

20. jan 2006 10:55

haj Zelo je lepo pogledat to razpredelnico ,ki jo Marjetka cvetka piše Vse si pa lahko kar čestitamo za te lepe dosežke,kar tako naprej. Zanima me kako pišemo naslednje ponedeljkovo tehtanje ali kile seštevamo ali jih pišemo tedensko. Bilo bi fino,če jih kar seštevamo, tako bomo vsaj vedele koliko smo jih izgubile ali pa tudi pridobile. Naprimer: takrat ko se tehtaš,ker nekatere se ne tehtate vedno v ponedeljkih napišemo datum začetka diete in potem tisti datum ko se tedensko tehtaš in napišeš ozirma seštevaš odvečne kilograme. Se opravičujem,če sem preveč zakomplicirala,zato lahko še druge svetujete LP kristina

MEMMY  

član od: 25.12.2005

sporočila: 37

20. jan 2006 11:57

Pozdravljene! Ja, tudi jaz nas moram pohvaliti. Res smo vztrajne in pridne. Mogoče se bo še katera, ki samo prebira naš forum odločila in se nam pridružila. Sem pa včeraj grešila na polni črti, ker sem imela rojstni dan. Pa še okroglo obletnico. Seveda vage danes nisem niti pogledala in je še nekaj dni ne bom. Bom pa dalje pridna. Obljubim. AKNIRAD

Encijan  

član od: 11.5.2004

20. jan 2006 13:27

Memmy, vse najboljše! Okrogle obletnice je pa res treba praznovat, tako kot se za gre, a ne!? Za najlepše darilo pa si tako poskrbela sama, kajne? Dobrega počutja in samozavesti zaradi kakšne kile manj ti ne more nihče podariti. Jaz se še vedno trudim spravit skupaj prvo četvorko negrešnih dni, tako da se ne bom nič hvalila, čeprav sem po tistem nagradnem sadnem dnevu in našem prijetnem srečanju v Santani do zdaj še pridna. Jutri grem na en pohod, pa mislim, da ne bo tak problem, ker je OH dan in je tudi kruh (z zelenjavo npr.) dovoljen - kot nadomestek pizze, recimo - tako da bo vse v okvirih 3md. Zvečer pa še ena mala sladica, mogoče si bom po dolgem času upala speči mufine... Imejte se lepo! Encijan

-pika  

član od: 25.2.2005

20. jan 2006 19:40

čao Danes ste pa vse ušle ven a vas je sonček privabil na plano. Tudi jaz sem bila na spehodu in mi je prav svežo,upam da bo vikend tudi sončen. kristina

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtrimljanka
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti