Ločevanje živil 90. dni - 5. del

jankica  

član od: 12.10.2005

sporočila: 856

13. jan 2006 11:49

SMILE28, pozdravljena. Tudi jaz sem decembra končala 1. krog in moram priznati, da se sploh ne obremenjujem z drugimi dietami. Ta je bila zame prva in sem zadovoljna. Sem pa prebrala pogovor v Jani z Vido Petrovčič - zapomnila sem si tisto o treh belih smrtih: bela moka, sladkor, sol. Rade se imejte in veliko se smejte jankica

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

13. jan 2006 12:38

Hojla, deklice! Naj najprej povem Marjetki: ti si pa res čisto noter padla. Punca, kapo dol. Alya, verjemi ji do zadnje črke. Vedno moramo imeti eno tako, da nam malo slabo vest nabija in nas v roke vzame, ko smo na razpašoju. Danes sem planirala imet za kosilo zelenjavno pizo, pa ste me tako s temi rezanci zmešale, da bodo kar rezanci. Verjetno bodo zraven gobice in radič. Imam res veliko gužvo, zato naj bo to zaenkrat dovolj. Lepo se imejte. Čauči! Gobica

tatjanca  

član od: 12.1.2005

sporočila: 62

13. jan 2006 12:45

Najprej bi se vsem najlepše zahvalila za spodbudo in za odgovore glede ljubega kruhka! Sem se odločila da se sploh ne bom obremenjevala glede tega - če piše da zraven paše kruh, super, bom pa zraven jedla kruh. Danes že od ranega jutra berem prejšnje štiri teme pa sem komaj na polovici prve - res super da ste se toliko razpisali na to temo . Marja, jaz bi z veseljem začela z vami dieto že v nedeljo pa naši niso za to, ker bi potm dva rojstna dneva prišla ravno na vodni dan. Se vam bom pač malo prilagodila. Drugače pa imam doma knjigo od Rine in bom delela jedi kar po teh receptih, ker mi delujejo super!! Edino glede ene zadeve si nisem ravno na jasnem - sem namreč vegetarijanka in me zanima, če lahko na proteinski dan pijem zelenjavno juho a mora biti ravno mesna. Če ne - imate kakšen nasvet kaj naj pijem namesto mesne. Pa še nekaj - sicer je dokaj butasto vprašanje pa vseeno - vodo lahko piješ 24 ur na dan, a bo držalo.

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

13. jan 2006 13:26

Hojla! Pravkar sem se najedla testeninc,mmmmmm!Po tisti včerajšnji oplahnjeni župi je moj želodček danes prijetno poln.Za zvečer me pa čakajo štiri palačinke in seveda čokoladica,ki jo obožujem. Ja,Tatjanca,lahko piješ tudi zelenjavno juho,ali pa juho iz kocke,ali pa juhe sploh ne piješ.Vodo lahko piješ 24 ur na dan,ampak ponoči jaz raje spim. Lep dan vam želi Marjetka cvetka!

bonaca  

član od: 1.3.2005

sporočila: 215

13. jan 2006 14:25

Živijo punce moje! Marjetka Cvetka, ti si pa danes takoooooo nabrita. Se moram skrivati za računalnikom, ko se smejim tvojim besedam, da ne bi mislili, da sem malo čez les. Smile 28, ti se nam kar pridruži. Že hodijo za mojim hrbtom in buljijo kaj delam. Moram nehat. Vse dobro vam želim pri prehranjevanju - vam starim in vam novim. bonaca

pika  

član od: 30.9.2003

sporočila: 72

13. jan 2006 15:12

Zdravo, drage moje!! Končno sem dobila računalnik nazaj s popravila in takoj sem odprla našo stran. je bilo kar nekaj strani za prebrati. Zahvalila bi se Encianu ter marjetki cvetki, ki sta vnesli mojo sliko in mi dali geslo. veloko bolj prijetno se je pogovarjati, če imaš obraz pred seboj. Se še kaj slišimo, lep dan vsem skupaj!! Pika

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

13. jan 2006 15:55

Tatjanca, če boš vse prebrala, boš shujšala že zaradi tega, saj za hrano ne bo ostalo nič časa. Dieta res deluje, čeprav ne vem koliko pripomore ločevanje in koliko red pri prehrani. Verjetno oboje Že kakšnega pol leta vzdržujem težo, vedno se poskusim najesti zelenjave, tako da za druge stvari ne ostane veliko prostora. Precej je pripomoglo tudi redno prebiranje foruma, saj, če zmorejo ostale, zmorem tudi jaz. Saj veste, kako lepo se je pohvaliti, izgubila sem ... kg. Pripomogel je tudi nasvet Marjetke Cvetke o gledanju receptov s slikicami in če je knjiga še v angleščini je korist dvojna. Velilko vam želim! riba-ribica

HEMA  

član od: 2.3.2004

sporočila: 505

13. jan 2006 17:39

Jankica, Helena, Claudia,Smile hvala vam za čestitke. Zdaj bo treba kile obdržat. Pa pomoje ne bo težko, če bojo dnevi taki kot je bil današnji. Sva šla na Viševnik, vam povem, da je to zame kot bi dobila mešanico energije, dobre volje in veselja direktno v žilo. Prava pravljica. Bom dala eno slikco v album, samo jo bom potem kmalu ven vzela, da ne bo komu napoti. (Se zavedam,da vsi pač nimamo istega okusa--meni pa gore pomenijo......ogromno) Porabila sem pa 2200 kalorij. Dobro a ne?! LP Hema

luna1  

član od: 6.11.2005

sporočila: 113

13. jan 2006 19:16

OJLA.Jaz pa sem imela danes za kosilo 2 slanika-zelo tanka- in kumarice.Z a sladico pa 2 mufina-velika,sedajle bom še mal čokolade,nato pa hop na trebušnjake.Bom pa si kasnej privoščila še solno kopel,sem prebrala,da to pomaga topiti maščobo.UPAM. luna1

Robida  

član od: 4.7.2004

sporočila: 780

13. jan 2006 19:30

Zdravo, malo sem prekinila z dieto (prisilno), ker sem bila v bolnici nekaj dni. Žal mi verjetno ne bo uspelo priti v Celje 18.1., ker kake tri mesece ne bom mogla voziti avta. Trenutno sem bolj Enoroki Jack. Pa bo že bolje. Brla vas bom še naprej. Pa kdaj kaj napisla. Držim z vsemi, ki ste tako dosledne in vztrajne. Kapo dol! Korajžno, lp, Robida

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti