Ločevanje živil 90. dni - 5. del

LANES  

član od: 22.8.2005

sporočila: 159

10. jan 2006 16:38

Berem vas in berem samo od strani 211 pa še nisem končala. Sin me že preganja, ker sva se dogovorila, da greva na daljši sprehod oz. hitro hojo. Me že preganja, zato vas berem naprej, ko pridem nazaj in se še slišimo. LANES

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

10. jan 2006 17:24

Pozdravljene punce! Marjetka cvetka, kako lepo je videti to statistiko. Ni kaj punce, smo bile pa pridne ta teden Naj bo tako še naprej. Jaz sem danes pojedla za zajtrk 4 mandarine, za malico 2 banane (komaj) in za kosilo 6 suhih sliv (nisem vedla koliko jih lahko). Sedaj si bom skuhala malo zelenjave in to bo najbrž za danes vse. Jaz se na sadni dan raje ne lotim oreščkov, saj se bojim da se ne bi ustavila dokler jih ne zmanjka. Ziher je ziher. Pozdravček za sedaj! tejčica

marja  

član od: 10.11.2005

sporočila: 229

10. jan 2006 18:09

Nada, napisala si da ti je solata pusta. Poskusi solato okisati z balzamičnim kisom. Meni ta okus zelo ustreza in se mi zdi , da je tudi solata boljša. Upam, da je ta kis dovoljen. Lep pozdrav! marja Sporočilo je spremenil(a) marja dne 10. jan 2006 18:10:12

LANES  

član od: 22.8.2005

sporočila: 159

10. jan 2006 18:36

Pozdravljene, res ste se potrudile, kar 30 kg ste skupaj sklatile. Čestitke vsem. Tudi jaz sem se danes stehtala, ker sem bila včeraj na sadju in imam spet malo manj dag kot včeraj. tehtnica mi je pokazala 61,6 kg. Res pa je, da mi niha teža za 1 do največ 2 kg. Zato moram imeti najmanj na 6 dni sadni dan. S sinom sem šla po kosilu (po dolgem času sem si privoščila hrenovke z veliko skledo zelene solate) ven. Jaz sem hodila on pa je tekal na smučeh. Je od vraga. V četrtek je dal dol gips, zdaj pa že teče na smučeh. GA nič ne boli. V čevljih pa ima mezinec tako ali tako zavarovan. Takole, deklice, grem skuhat mojemu večerjo, ker je pravkar prišel lačen domov. Potem pa na jogo. Lepo se imejte še naprej in zdržite še malo na sadju potem pa hitro spat, da ne bo greha. Lepo se imejte. LANES

korenzu  

član od: 5.11.2005

sporočila: 146

10. jan 2006 19:20

Hojla dekleta! Vse čestitke za izgubljene kilograme. Vidim da nisem edina ki me ubijajo večeri. Tako kot ti Tuna tudi meni ni problem čez dan stalno paziti kaj jem, a ko pride večer, uf takrat je pa včasih pri meni VELIKA kriza. Za enkrat mi še uspeva da se teža ni spremenila a se po pravici povedano kar malo bojim kaj se bo zgodilo če mi popusti motivacija. K sreči me zadnje čase na vsakem koraku opozarjajo da sem sedaj čisto drugačna in naj takšna ostanem. Clavdija srečanje 10.3. v LJ bi bilo pa res super. Malo nostalgije nikoli ne škodi. Pa še dan mučenikov je ha ha ha. Bomo enkrat za spremembo mučenike pustile doma in odšle na žur ženske. Lep večer in obilo užitkov jutri, ko imate meso! any

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

10. jan 2006 20:05

Korenzu..tale 10.03. je tudi meni všeč in če sem prav zračunala imamo takrat na jedilniku beljakovine. Torej punce a bi šlo, da se dobimo 10.03.? Jaz sem ravno po večerji, sem pojedla eno pečeno jabolko. Za jutri pa si ravno pečem zrezke na žaru in solato njammmmm! Sedaj grem pa še malo moj orbitrek pogledat! Se bermo!!! claudia12

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

10. jan 2006 20:12

Glede datuma moramo še Miglo vprašat, če je takrat v Sloveniji. Kje pa se skriva zadnje čase? tejčica

luna1  

član od: 6.11.2005

sporočila: 113

11. jan 2006 4:42

Jutro.Moja statistika 3.1.-90kg 11.1.-88.5kg. luna1

pika  

član od: 30.9.2003

sporočila: 72

11. jan 2006 5:39

Dobor jutro, drage moje!! Meso, meso in še enkrat meso!! Hvala bogu. Se mi zdi, da se samo z mesom najem. Saj drugače se mi sploh ni zdelo, da sem taka mesojedka, toda pri tej dieti, ko pride na vrsto le vsak 4. dan, mi pa res zadiši. Drugače mi je pa všeč, ker jemo tudi več zelenjave. Za danes sem se pa odločila, da začnem z rekreacijo. Hitra hoja popoldne. Upam, da ne bo kaj vmes prišlo. Povejte, kako in kam moram poslati sliko, da lahko pridem do razpredelnice. To imate pa zahteven sistem. Lep dan vsm skupaj!! Pika

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

11. jan 2006 6:14

Dobro jutro v mrzli dan! Naj se tudi jaz pohvalim da sem že dva dni brez greha.V ponedeljek in včeraj sem preživela sadni dan danes pa šibam z vami naprej, res me je streznil pogled na moje kg. Pika saj ni zahtevni sistem, samo predstavljaj si kako bi bilo, če bi dale čisto vsaki geslo ki zaluta na naš forum, potem bi bilo brez smisla da imamo zasebni album. Sliko pa pošlji Marjetki Cvetki po mailu ona pa ti bo poslala geslo in navodila. Marjetka ali lahko? Muci ali je naša statistika samo v albumu ali tudi na našem meilu? Kako se pride do tja? Prosim za navodila!Hvala! Mene se pa prehlad loteva....grrr...pa sem hotela iti v soboto smučat...no bom počakala da vidim kako bo! Imejte se pa smejte se! Lp tuna

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti