10. jan 2006 13:47
Jaz sem še kar na sadju, za kosilo pa sem si naročila praženo zelje. Pa saj čez dan mi ni problem, ampak zvečer me zagrabi lakota.... LP tuna
10. jan 2006 13:47
Jaz sem še kar na sadju, za kosilo pa sem si naročila praženo zelje. Pa saj čez dan mi ni problem, ampak zvečer me zagrabi lakota.... LP tuna
10. jan 2006 13:55
Jaz imam sadje sicer strašno rada pa vendar ne morem reči, da je to moj najljubši dan. Sem pa ugotovila, da če je zvečer kriza, potem je najbolje iti čim prej v flikce. Tuna poskusi morda ti bo pomagalo. Zdaj pa odhajam domov. Se beremo in pišemo jutri. Pozdravček; varja
10. jan 2006 14:02
Ja, Marjanca, tole s tehtnico bo težka, jaz bi najraje možu rekla, naj mi jo nekam skrije in mi jo prinese samo vsak 4.dan ali pa še to ne, samo se predobro poznam, bi ga kmalu prepričala, naj mi jo prej prinese, zato se bom vseeno poskusila kar sama kontrolirati in se res tehtati samo po sadnih dneh. Sicer bo borba, ampak morda pa mi enkrat uspe. Vse za mir v duši... Glede Š in OH pa se ne preveč sekirat, se mi zdi, da je v glavnem vsem uspela dieta, pa naj je uporabljal eno ali drugo metodo ločevanja, sicer pa ta problematične zadeve ne jemo ravno vsake 4 dni, ampak le tu in tam, tudi se mi zdi, da je ta dva dneva najmanj problematično zamenjat, kar bi mi potrdila tudi Masenka, ki je kljub takšnemu zamenjevanji lepo shujšala. Dan je pa res lep, uživajte tiste, ki morete in niste od doma do sončnega zahoda. Encijan
10. jan 2006 14:04
Ja Rožica, pa še kako. Kako sem bila kar dolgo pridna s temi arašidi, potem pa sem jih jedla vedno bolj pogosto, dopoldan med sadjem. Pistacije sem včasih oboževala, sedaj pa jih ne jem, ker so preveč slane in potem ostane preveč vode v meni. Tuna, lačna sem kot šus in še vsaj 2 uri ne bom nič dala v usta. Sedaj pa domov. marjanca45
10. jan 2006 14:08
Kje pa lahko najdemo razpredelnico, ki jo je naredila muci? Mogoče sem spregledala, pa je že kje napisano. Vseeno hvala za odgovor. AKNIRAD
10. jan 2006 14:10
Hudo je, hudo...danasnji dan...vsaj za mene.... Rozica, svetlo sojino omako uporabljam namesto soli....saj sem je dala v juho cisto malo.... Pojedla sem ze en kroznik juhice, nekaj sem si je pustila za malico...potem pa ponovno na sadje, sadje, sadje.... lp Nena Nena-morje
10. jan 2006 14:17
Hvala punce za nasvet..bom popoldan malo pistacij dala v usta, ker vem, da do večera ne bom zdržala brez hrane. Sem jedla sadno solato malo prej, pa že razmišljam kaj bi spet jedla...dolg dan bo danes. Kar je pa najhuje, da si je sodelavka naročila pizzo in po celi firmi tako diši...... claudia12 Sporočilo je spremenil(a) claudia12 dne 10. jan 2006 14:22:53
10. jan 2006 15:26
Jaz sem si danes za kosilo namesto sadja privoščila 10 vrst kuhane, nezabeljene zelenjave, saj imam občutek, da me bolj zasiti kot sadje.Pa še mož, ki se trudi jesti podobno kot jaz pravi, da mu po sadju "kruli" po trebuhu. Včeraj sem se močno trudila, da nisem jedla sladke večerke, saj sva imela kosilo šele ob 17. uri. Se mi pa jutrišnje kosilo že marinira lep kos pečenke divjega prašička. Ugotavljam pa, da še nikoli nisem jedla tako "puste" solate kot letos (samo nekaj kapljic oljčnega olja in kisa). Če bo šlo tako naprej, bom kmalu jedla nezabeljeno...Moja jutranja teža pa je bila 88,5 kg, upam pa, da ne za dolgo. LP nada
10. jan 2006 15:50
Hojla! 1.Memmy:-1,3 kg 2.Tejčica:-5kg 3.Marjetka cvetka:-4kg 4.Ivonja:-1,5 kg 5.Marja:-2kg 6.Gogy:-0kg 7.Pika:-2kg 8.Nena-morje:-1,3kg 9.Sarajka:-2,1kg 10.Claudia12:-1,9kg 11.Marcipan:-2,7kg 12.Ursula:-1,4kg 13.Olina:-3kg 14.Janadr:-2kg ---------------------------- Skupaj:-30,2kg Povprečno:-2,15kg Kaj pravite?Ostale se žal niso tehtale,bo pa zanimivo na prvi vodni dan. Takrat pa upam,da bodo šle vse na tehtnico. Malo me zebe,drugače pa sadni da poteka kar vredu. Mejte se lepo! Lep dan vam želi Marjetka cvetka! Sporočilo je spremenil(a) Marjetka cvetka dne 10. jan 2006 16:53:23
10. jan 2006 16:25
Halo punce! Najprej statistika: 3.01. 74 kg 10.01 72 kg Sem kar zadovoljna, ker kar nekaj kiksov je bilo narejenih in danes je sadni - očiščevalni dan. Kot ste zapisale imate tudi ostale kar borbe v svojih glavah - to smem to ne smem itd. Ko sem vas prebrala, mi je kar odleglo in mi dalo moč, da na našnji dan ne bom grešila - ali pa bom vse zavozila.! Sedaj grem na kuharski tečaj. Saj ne vem ali znam še kaj peči in kuhati ali nič več. Nekaj moram spremeniti v moji kuhinji. Najprej pri sebi in za sebe, ter še za ostale. Se mi mudi !! Lep pozdrav! Jana janadrKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lečin curry s kruhovimi cmoki
Pečen riž z zelenjavo