5. dec 2005 16:17
Hojla dekleta,
Hema, pa kaj zato, če si malo grešila. Zdaj pa ne več. Jutri pa bo vse OK na pregledu. Mislim nate.
Čestitam, da ti je sadni dan uspel. Veš kave z mlekom se jaz nikoli nisem odpovedala. Torej sem vsak dan grešila in kljub temu sklatila 13 kg. Verjetno bi jih več, če bi se tudi kavici odpovedala. Pa kaj.
Hvala za spodbudo Helena. Sem pojedla veliko skledo sadne solate za kosilo (banana, kaki, ananas,
madrarina in pomaranča) . Mnjami. Za večerjo si pa kuham kompot iz jabolk, suhih sliv in rezine limone z začimbami (cimet, ingver in klinčki). Že diši. Ko pridem s fitnesa si pa privoščim ta kompot. Sami vitaminčki. Upam, da bom lahko zaspala.
Dušanka, res je hud vodni dan po sadnem. Zdaj nam bo lažje, pa še več nas bo. Super.
Korenzu, katero zvrst glasbe pa igraš in na kaj? Je pa težko biti glasbenik, saj ti verjetno vedno primanjkuje spanca, kajne.
Encijan, hvala, da si nastavila naš album nazaj na zaseben. Kako je s sadjem. A gre? Kaj si si privoščila? Bravo, da vztrajaš na orbitreku. Baje, je res fajn napravca. Pravijo, ampak delat je treba na njem.
Jankica ne vem, kdaj je lunin post bolj uspešen. Jaz sem se tako odločila. Včasih se je postilo samo na polno, zdaj pravijo, da je učinkovito tudi na prazno. Pa kaj vem, kaj je zdaj prav. Jaz sem se odločila za polno.
Dobrodošla Lisička spet doma. Doma je najlepše, kajne.
Kje pa je Tuna? Nič se ne oglasi več. A so nam jo ukradl? Haloooooo Tuna, javi se.
Robida, kje si? Te že enmal pogrešam?
Claudia, kar pridruži se nam, bo bolj veselo na forumu. Tudi jaz se držim 2. Rinine knjige.
Ja, Marja me se imamo prav fino, pa če smo na dieti ali pa tudi ne, zato si prav dobrodošla v naši družbi.
Rožica, kar težko že čakam na Miklavža. Ko bi mi prinesel kaj za oblečt bi bilo prav fino. Pa ne bo. Se bo spomnil le na mojega sina.
Marjetka cvetka zdrži se malo, Potem pa spat, da ne bo greha. Čaki mal, kaj ne boš ti z nami na vodi prihodnji teden. Ali si danes tudi na vodi?
Smile, ja se jutri vidiva na jogi. Nikar ne obupaj, kar trudi se naprej, saj ti bo uspelo. Glede na to, da že tretje leto vadim v fitnesu in sem se včasih ukvarjala z gimnastiko, so tudi meni nekatere vaje na jogi pretežke. Nikar ne odnehaj. Vzeti si je treba čase zase.
Takole zdaj pa zaključujem svoj roman, grem v trgovino. Imam randi z Mikvažem, mogoče ima še kaj zame. Potem pa na fitnes.
Lepo se imejte še naprej, kljub kislemu vremenu.
LANES
Sporočilo je spremenil(a) LANES dne 05. dec 2005 16:19:40