Ločevanje živil 90. dni - 5. del

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

5. dec 2005 10:00

Dobro jutro oz. dober dan punce! Evo mene, med vikendi žal še vedno ne morem klepetati z vami, ker mi telekomovci še vedno (po 3 mesecih) niso prišli adsl priklopit...jih morim vsak dan..upam, da vsaj do božiča dobim končno net, ker sem takrat cel teden doma in mi bo grozno dolgčas, če vas ne bom mogla brat. Bonaca, Marjetka Cvetka, Lanes in Veronika...tudi jaz se vam pridružim 15. pri vodi.danes sem pa kar sadna, ker sem se včeraj malo preveč najedla, bom se pa poiskušala 2. rinine knjige držat. Hema tudi jaz sem bila v soboto v City parku...norišnica...sem nakupila za Miklavža in najbol nujne stvari..pa sem bila celo dopoldne tam. Lisička welcome back! Tudi vsem ostalim en lep deževen pozdrav iz Ljubljane! Punce kje je pa naša Marjanca? claudia12

marja  

član od: 10.11.2005

sporočila: 229

5. dec 2005 10:41

Pozdravljene! Ko vas takole ptebiram in vidim kako "uživate" in se veselite vsakega uspeha in tudi pri "kiksih" se preveč ne sekirate, komaj že čakam 3.1. da bom videla kako bo z nami, ko bomo pričele z dieto.Včasih me prime , da bi jo začela takoj jutri. Vendar bo bolj zanimivo, ko nas bo več skupaj. Še naprej pogumno! Marja marja

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

5. dec 2005 10:58

Hojla ! Me nekaj čas ni bilo in vam povem da ste res prave . Sploh ne utegnem prebrat, preletela sem la zadnje strani, da se lahko vključim. LE TO BI DODALA (zadeva: Album): NIKOLI, RES NIKOLI NE PRITISKAJTE TAM KJER PIŠE ZASEBNO (se takoj spremeni v javni album!!!) Bodite pridne, in počakajte na millavža. Mogoče vam prines kaj uporabnega Je pa že bolje, da je zelenjava kot Saj veste tisto, sekundo v ustih vselej na bokih...... = lp. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

5. dec 2005 11:06

Hojla! Mene pa glavca boli! Sem se že zdrogirala! Sam,ne vem,če bom lahko šla na orbija!Sem kar mal žalostan,upam,da bo jutri boljše. Oj,pa to zoprno vreme,men ni nič kaj všeč, imam pa res vrh glave! Grem kosilo kuhat! Naj vam prinese kaj lepega!! Mejte se lepo! Lep dan vam želi Marjetka cvetka

VEROVNIKA  

član od: 28.8.2005

sporočila: 639

5. dec 2005 13:40

No, prav poživljajoče so tele slikice, toda mislim, da jih bo Jrenej prav kmalu sklatil dol, če ne bomo plačale plus paketa. Počutim se odlično in nadvse delavno - se beremoI VERONIKA

SMILE28  

član od: 26.9.2005

sporočila: 215

5. dec 2005 14:02

Živjo punce, kje pa ste vse? Očitno ste najbolj pridne za pisanje zjutraj, potem pa mrknete do večera, ko je spet pravi živ žav na forumu. Jaz pa najdem čas v službi zjutraj, da vas preberem in potem še kdaj kaj pripišem. Doma se mi pa ne ljubi, saj so že moji trije kar naprej za računalniki, pa mora biti vsaj en normalen v družini. Vidim, da se že zbirate na kup za vodni dan drugi teden na polno luno 15.12. Tudi jaz se vam pridružim - to bo moj 3. vodni dan. Upam, da bom zmogla, ker imam namreč v sredo sadni dan, potem pa v četrtek in do petka popoldan samo vodo Lanes, če prav razumem hodiva skupaj na jogo. Ali si bila prejšnji teden? Torej se jutri vidiva - jaz sem tista najbolj debela, ki ne more in ne more odlepiti svoje riti od tal.... Sploh ne vem ali naj se še matram ali naj zaključim s svojo joga kariero? Lep pozdrav vsem skupaj iz trenutno sončnega Žalca, SMILE28

LANES  

član od: 22.8.2005

sporočila: 159

5. dec 2005 16:17

Hojla dekleta, Hema, pa kaj zato, če si malo grešila. Zdaj pa ne več. Jutri pa bo vse OK na pregledu. Mislim nate. Čestitam, da ti je sadni dan uspel. Veš kave z mlekom se jaz nikoli nisem odpovedala. Torej sem vsak dan grešila in kljub temu sklatila 13 kg. Verjetno bi jih več, če bi se tudi kavici odpovedala. Pa kaj. Hvala za spodbudo Helena. Sem pojedla veliko skledo sadne solate za kosilo (banana, kaki, ananas, madrarina in pomaranča) . Mnjami. Za večerjo si pa kuham kompot iz jabolk, suhih sliv in rezine limone z začimbami (cimet, ingver in klinčki). Že diši. Ko pridem s fitnesa si pa privoščim ta kompot. Sami vitaminčki. Upam, da bom lahko zaspala. Dušanka, res je hud vodni dan po sadnem. Zdaj nam bo lažje, pa še več nas bo. Super. Korenzu, katero zvrst glasbe pa igraš in na kaj? Je pa težko biti glasbenik, saj ti verjetno vedno primanjkuje spanca, kajne. Encijan, hvala, da si nastavila naš album nazaj na zaseben. Kako je s sadjem. A gre? Kaj si si privoščila? Bravo, da vztrajaš na orbitreku. Baje, je res fajn napravca. Pravijo, ampak delat je treba na njem. Jankica ne vem, kdaj je lunin post bolj uspešen. Jaz sem se tako odločila. Včasih se je postilo samo na polno, zdaj pravijo, da je učinkovito tudi na prazno. Pa kaj vem, kaj je zdaj prav. Jaz sem se odločila za polno. Dobrodošla Lisička spet doma. Doma je najlepše, kajne. Kje pa je Tuna? Nič se ne oglasi več. A so nam jo ukradl? Haloooooo Tuna, javi se. Robida, kje si? Te že enmal pogrešam? Claudia, kar pridruži se nam, bo bolj veselo na forumu. Tudi jaz se držim 2. Rinine knjige. Ja, Marja me se imamo prav fino, pa če smo na dieti ali pa tudi ne, zato si prav dobrodošla v naši družbi. Rožica, kar težko že čakam na Miklavža. Ko bi mi prinesel kaj za oblečt bi bilo prav fino. Pa ne bo. Se bo spomnil le na mojega sina. Marjetka cvetka zdrži se malo, Potem pa spat, da ne bo greha. Čaki mal, kaj ne boš ti z nami na vodi prihodnji teden. Ali si danes tudi na vodi? Smile, ja se jutri vidiva na jogi. Nikar ne obupaj, kar trudi se naprej, saj ti bo uspelo. Glede na to, da že tretje leto vadim v fitnesu in sem se včasih ukvarjala z gimnastiko, so tudi meni nekatere vaje na jogi pretežke. Nikar ne odnehaj. Vzeti si je treba čase zase. Takole zdaj pa zaključujem svoj roman, grem v trgovino. Imam randi z Mikvažem, mogoče ima še kaj zame. Potem pa na fitnes. Lepo se imejte še naprej, kljub kislemu vremenu. LANES Sporočilo je spremenil(a) LANES dne 05. dec 2005 16:19:40

HEMA  

član od: 2.3.2004

sporočila: 505

5. dec 2005 16:46

Evo mene, doma, Samo tale Ljubljana me pa vedno znova čist izmuči. Sem samo še za spat. Izvidi so zelo uredu, kri je dobra..... Uglavnem, sem glede tega zelo dobre volje. Hvala vsem za vzpodbudo(Lanes, Dušanka, Helena,Jankica) Sem si pa danes privoščila (sem rekla da bom praznovala 5 letnico) en Bandidos Ice, ki mi je tako noro všeč. Pa Lisička je spet doma, lepo. Še Tuna da se vrne, jo kar pogrešam. Danes sem kupila knjigo Naslednjih 90 dni, in jo moram iti malo pregledat. Sem vas hotela vprašat, ko ste govorile kako bo z dieto med prazniki, če je katera slučajno videla praznične jedilnike v novi reviji Rina, jaz sem samo na hitro preletela. Sem pa videla da je naprimer, za sadni dan: Pečeno sadje prelito z sladko smetano( ker so prazniki) Se mi je zdelo zanimivo za tiste, ki ne veste kaj bi. Zdaj grem pa malo vodoravno. Sem včeraj pogruntala kaj moram narediti, da sedaj nisem več marsovec..ha,..ha,... Lepo se imejte![rozica] Hema Sporočilo je spremenil(a) HEMA dne 05. dec 2005 16:47:56 Sporočilo je spremenil(a) HEMA dne 05. dec 2005 16:48:54

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

5. dec 2005 22:27

Hojla! Lanes,nisem jaz danes na vodi,to je bilo prejšnji teden.Jaz sem sam napisala,da imam vrh glave vode,ker kar naprej dežuje. Tuna ima po enotedenski odsotnosti verjetno toliko dela,da najbrž nima časa za forum. Lep dan vam želi Marjetka cvetka

Rmeli  

član od: 5.2.2004

sporočila: 344

5. dec 2005 23:04

Čer še od mene. Tale dva dni sta me pa izmučila. Včeraj na sadju oz. zelenjavi, ker sem si pripravila za kosilo solato, danes pa na vodi. Pa ne čist sto posto, ker sem bila kar malo brez energije popoldan in sem pojedla par orehovih jederc, popila sem pa tako en hektoliter vode, pa še en tolk čaja in ko sem šla na Miklavža s tamalo, sploh ne vem kaj so povedal na igri, ker sem skozi wc iskala. Noro!! Zvečer me je pa spet mal zmatral, ko sem mojima delala večerjo in sem dala en štiklc sira in salame v usta. Naj gre nekam ! Mi pa cel dan tako ropota skoz doli, da mi je ena kolegica rekla, naj že nekaj pojem, ker je prav čudno za slišat. Ampak zdaj je kar je.Bom zjutraj stopila na vago, da vidim če je kaj spremembe. Se pa že veselim jutrišnjega meseka. Ampak res je zaj....tale kombinacija, en dan sadje, pol pa voda. Moraš biti kar malo trmast. Kot moja hči zadnja dva dni. Ste vsi rakeci tako trmasti? Brez zamere vsem, še posebej Lanes. Lisička, pozdravljena nazaj v našo mokro deželo. Človek se sprašuje, če je res veseli december ali ni mogoče april, ko kar naprej dežuje.Kaj pa najini sprehodi ?! Tuna in Robida in verjetno še katera, so pa kar nekam mrknile. Punce, kje ste? No, eno mirno noč vam želim, se slišimo jutri. En koprivov čaj še spijem, ker že dolgo je tega, kar sem nazadnje na wc šla... Nočko, Rmeli

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti