29. nov 2005 6:13
Dobro jujtro! Danes sem malo pozna, ker smo imeli internetni mrk, sedaj k sreči deluje. Ja vodni dan - uf, bomo videli. Ne bo čisto ta pravi, ampak skoraj. Ena je že padla s tabletami, sedaj pa res do popoldneva samo , čajčki in . Včerajšnji sadni dan je bil O.K., danes pa bo le 80 % vodnega - bolje nekaj kot nič. Banana je sicer močno kalorična, pravijo, ampak je pa tudi res, da naredi neko oblogo na želodcu in mu potem ketonal ne pride do živega. Vsaka stvar je za nekaj slaba in za nekaj dobra istočasno. Pa kooooončnoooo ena dobra novica - - 1 cm v pasu po mesecu dni. Sem že mislila, da je totalno zablokiralo, pa se je le odprlo, sicer samo mickeno, ampak tudi to je nekaj. Torej skupaj - 11 cm do sedaj. No, ni ravno, da bi se človek hvalil, saj to ni mnogo v skupaj dveh mesecih, morda pa bo le več uspeha v zadnji tretjini prvega kroga. Ene punce pa ste tako uspešne, da me je kar . Hvala vsem za podporo pri vodnem dnevu - ta naj bi bil sedaj drugi, kje je še tretji Ravno ga bo prinesel. Še dobrto, da bo vsega konec pred silvestrovim, sicer bi pa res bila katastrofa, a ne Helena45? Imejte se lepo, uživajte, dokler ne bo spet snežilo ali deževalo (že obljubljajo za popoldne) in čuvajte se poledice! Dušanka