Ločevanje živil 90. dni - 5. del

korenzu  

član od: 5.11.2005

sporočila: 146

11. nov 2005 23:38

Beba sem iz Kranja. In kar velikokrat zaidem v vaš konec. piši mi na privat pošto pa se zmeniva za "randi" ob kavi. Sam za vikend me ni. Punce leeeep vikend in veselega Martina vam želim! Upam da jutri ne bo preveč mladega vina na sindikalcu. Se beremo v nedeljo, ker me prej zagotovo ne bo, grem pogledat kaj delajo Štajerci! any

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

12. nov 2005 4:12

Dobro jutro dekleta!!! Berem, da ste nekatere prekinile dieto.Mislim, da ste prav naredile,ker je res brez veze, če zraven grešiš, pa te potlej slaba vest dela nervozno.Kar se tiče prebave je tako, tako!!Če tečem z polnim želodcem, iščem samo grmovje. Zato tečem zjutraj in ni teh problemov, ko še v želodcu nimam nič. Danes smo nekatere sadne, sem mislila slikico jabolko dat na sporočil, pa so ga nam vzeli.Samo član kul. jo sedaj imajo!!Pa nič hudega!!! Lepo preživite dan, čim manj slabe volje!!! Sedajle grem teč, za boljšo voljo!!! Čao,čao!! helena45

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

12. nov 2005 4:39

Dobro jutro Helena, dobro jutro punce in fantje! Danes pa nič megle - sem zelo vesela. Močno upam, da se ne bo še naknadno naredila, saj že močno pogrešam malo sončka. No Helena, mi pluskoti smo dobili pa še novo , ki prav paše na najin današnji S dan poleg Lep dan želim vsem Dušanka

HEMA  

član od: 2.3.2004

sporočila: 505

12. nov 2005 5:19

Veronika, Dušanka, to bo ta aparat. Stane pa tam okoli 200 sit. Tašča se še odloča, ima 5krat možnost iti na "preizkušnjo". pa pravi, da ga bo najbrž kupila, ker ima probleme z hrbtenico. Hvala vama. Danes sobota, jaz pa moram dealt, groza. Ha , danes sem pa jaz na OH, ko ste mi včeraj sline cedile. BOm probala narediti kokosove rezine, iz baze receptov, je tako lepa slikca. Lepo se imejte! Hema

DUŠANKA  

12. nov 2005 5:46

Ups Hema, ne vem če misliva isti aparat. Jaz sem zanj dala nekaj čez 140.000.- sit , ampak smo zelo zadovoljni z njim. Veronika sicer o ceni ni govorila, ali pa sem spregledala, tako da ne vem, ali mislimo isto. Jaz sem napisala, da stane celo premoženje, kar pa je čisto res. Ampak če pomaga..... Dober tek na OH dnevu, mi pa danes in podobne stvari. Včeraj pa polentna pica in malo tiramisuja. Ni slabo, ne ni!!! Imej se lepo, kokosove rezine pa sigurno bodo uspele Dušanka

DUŠANKA  

12. nov 2005 5:48

Pa še popravljam prvo jutranjo izjavo glede megle - jo že imamo, packo grdo , pa tako sem se veselila sončka. Ne, sedaj v novembru nas sonček ne mara - morda pa bo decembra bolje, ko pridejo in prinesejo kaj sončka! Čao, čao! Dušanka

VEROVNIKA  

član od: 28.8.2005

sporočila: 639

12. nov 2005 5:53

Dobro jutro! ne morem verjet, kako smo zagrete ali zasvojene. Saj res, da se človek ne more spraviti spat brez da bi pogledal sem gor in tudi dan se ne začne več tako kot bi se mogel, če že na vse zgodaj ne gledaš sem gor, kaj je novega. Dobre, dobre smo Hema, tisti aparat stane 140.000 sit in ti ga dajo tudi na obroke in kljub koristim je kar zajeten strošek. Pri tem pa je gotovo, da je vsaj polovico, če ne več, PREPLAČAN! Naivnost nas potrošnikov je neizmerna Jutri, na Martinovo bom sadna, danes pa seveda sladka. Ne vem kako bo jutri, ker moji nedietniki vztrajajo, da se mora doma poznati da je ta praznik. Pri meni se bo verjetno samo v tistem delu, ki se mu reče rdeče zelja. O Bog, ko bi le bilo tako! Lep dan - upam da bo megla pregnana - se beremo! VERONIKA Sporočilo je spremenil(a) VEROVNIKA dne 12. nov 2005 05:55:16

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

12. nov 2005 9:36

Hojla! Danes pa tudi pri nas ni sončka!Včeraj je bilo pa tako fajn. Hja,kaj češ,november je tu. Dušanka,sej smo tle gor sami sončki,upam da te kaj pogrejejo naši topli žarki. Bonaca,sej bo boljš. Hema,tudi jaz grem popoldan v službo!Mam do konca leta vse rezervirane za delo. Mejte se lapo! Lep dan vam želi Marjetka cvetka

DUŠANKA  

12. nov 2005 9:50

To pa, Marjetka cvetka, ampak jaz bi vseeno še malo tistega sončka tam zgoraj...... Dušanka

jaca  

član od: 9.4.2004

sporočila: 67

12. nov 2005 10:19

Dobro jutro mlade dame Ja plne ste dobrih nasvetov.Hvala vsem ki ste mi povedale kje kupiti laneno seme,ker je tko če nekaj nerabiš niti neveš kje bi to dobil. Bonaca hvala za nasvet ,ker to je res približno enako kot hemeroidi ampak pri zdravniku so mi povedali samo da si mažem z olivnim oljem ali z maslom .Tole z svečkami iz masla bom pa prec probala. Mi sploh nevemo kaj je dan brez megle čeprav pri vremenski napovedi vstrajno govorijo da imamo sonce.Imeli smo ga malo prevčerajšnjem po eni uri včeraj pa se je začelo že jasniti pa je spet pritisnila megla,tako da ni bilo iz lepega vremena nič megla pa taka da bi jo lahko z nožem rezal.Zdi se mi da tudi to vreme vpliva na potek naše dijete in na naše obupavanje nad nami. Imejte se skrajno lepo in tista ki ima sonce naj ga kaj pošlje tudi knam.Migla mogoče ga imaš pa ti kaj preveč pošlji nam ga priporočeno . Čao jaca

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti