Ločevanje živil 90. dni - 5. del

katti  

član od: 4.11.2005

sporočila: 2109

11. nov 2005 16:04

Čao! To seme se bi moglo dobit v vsaki samopostrežni, mislim, da je blag. znamka Biotop. Pri zaprtju baje pomaga tudi čaj iz nasekljanih orehovih listov- 1 žlička na 1/4l vode (poparek), nisem preizkusila, okus mora biti obupen. lp katti

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

11. nov 2005 16:10

Veronika, dovolim si pripombo, da klobase, salame, paštete in podobno ni primerno pri nobenem hujšanju. Primerneje je pojesti ribo, meso, jajca, skuto. Po moje moramo jesti čim manj,saj se da želja po mesnih stvareh nadomestiti s konkretnim mesom. Razumem pa, kako je, če nečesa dolgo nisi jedel, tako je bilo pri meni, a sem potem ugotovila, da sploh ni tako dobro kot sem si predstavljala. Pa še to, punce moje drage! Ta tema in megla sta res grozni, kar zavidam tistim, ki vidijo nekaj sonca, pri nas si ga bomo skoraj že morali narisati na steno, kar sploh ne bi bilo tako slabo. Tudi jaz sem med tistimi, ki kar narastejo, če pojedo karkoli, kar ni po predpisih. Ampak moram shujšati vsaj dva kg, da bom lahko nosila hlače, ki sem jih kupila pred dobrim mesecem. Verjetno bom morala sladkarije gledati samo na slikah, upam, da vsaj gledanje ne redi. Uživajte v riba-ribica Sporočilo je spremenil(a) riba-ribica dne 11. nov 2005 16:28:34

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

11. nov 2005 19:15

Bonaca hvala za kompliment. Res sem jaz tista, ki je imela slikce v albumu. Če se še spomniš obeh slik ti lahko tako najlažje pojasnim kaj bi rada. Rada bi bila tako "suhcena", kot ti praviš in ne bi rada bila tako okrogla, kot sem bila na slikci v before- ... albumu. Zdaj sem že skoraj nekje vmes. Še vedno imam 14kg fore, do tiste kilaže na before slikci. Vendar gredo kg tako hitro gor, da moram nujno ukrepat! Marjanca vidim, da veš o čem govorim. Pa še prazniki se bližajo. Zdaj je pravi čas, ker bom po praznikih drugače že prava debeluška, čebo šlo tako naprej. Ja Encijan rečem ti! Lp. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

HEMA  

član od: 2.3.2004

sporočila: 505

11. nov 2005 19:27

Ravnokar sem prišla iz Ljubljane z glavobolom - promet, megla...Je šla taščica na eno predstavitev enega aparata, ki prihaja iz Kitajske in je nekaj v zvezi z pretokom energije po telesu in povezavi med točkami na podplatih ,pa saj ne vem točno kaj, sva jo čakala v avtu, je pa čisto navdušena. Prebava se je pa meni po tej dieti precej izboljšala, res nimam problemov. Sem jih pa imela in to zelo hude,(med kemoter.)sem si takrat pridelala tudi zlato žilo. Ni pomagalo nič NIČ. Vsi so mi govorili kaj naj jem, meni ni pomagalo nič. POtem sem črtala mleko, sir, banane, čokolado(kar je bilo hudo, ker je vse tako dobro) in prebava se mi je izboljšala.Kupila sem si tudi tablete iz morskih alg SPIRULINA, ki so povsem naravne, in se dobijo v zeliščnih lekarnah. Vam jih res priporočam. Meni so zelo pomagale. Laneno seme pa imalo ponavadi v večjih merkatorjevih trgovinahpri sadju tako, da se ga kar natehta. Se pa dobi v zeliščnih trgovinah tudi posebna mešanica semen, nekaj na BIOTAN samo ni čisto tako, je v takih rumenih posodicah z rjavim pokrovčkom, veliko tako kot pasta za roke (ja neumna primerjava , samo se ne spomnim druge). Katinka, mogoče boš kaj našla če pogledaš na: WWW.taerobika.com in greš potem pod POVEZAVE na PREHRANA. Marjetka Cvetka, Dej jutri malo z metlo po megli udari in nam malo sonce pošlji. Migla tudi jaz bi letno gerderobo, Sovražim vsak dan navlačit 20kosov cunj nase ,Pa še skoz me zebe, Odkar se grem 3MD me skoz zebe. Stranski učinek. Lepo se imejte1 hema

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

11. nov 2005 19:50

Laneno seme imajo tudi v Dm. Pakirano je celo seme in mleto, kar kdo želi. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

vemves  

član od: 19.5.2005

sporočila: 337

11. nov 2005 20:53

Dušanka,hvala za pomoč vemves

VEROVNIKA  

član od: 28.8.2005

sporočila: 639

11. nov 2005 22:40

Pozdravljene! Riba - Ribica tiste moje klobasa in vmes ribe niso bile mišljene dobesedno. Če bi bili med smeškoti kosi mesa, bi bili pač verjetno tisti, tako pa so nam podarili klobase. Klobase pa že zelo dolgo nisem jedla, razen hrenovke, od salam pa posebno. Hema, o tistem aparatu, ki ga je danes ogledala tvoja tašča sem jaz že nekajkrat pisala na tem forumu, pa ni bilo nobenega odziva ali vprašanja. Ta parat imam že več mesecev doma in ga vsak dan uporabljam, ter mi zelo zelo koristi pri mojih bolečinah hrbtenice. Res pa je, da na njem raje sedim kot stojim in se s tem izognem zelo učinkoviti masaži stopal. Lenoba pač - ne tale trenutek se postavim nanj - potem pa lahko noč! Se beremo - pozdrav vsem! VERONIKA

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

11. nov 2005 22:45

Veronika, tudi jaz ga imam in sem ga uporabljala do šena - sedaj ga ne morem, ampak ga bom spet, ko se stanje normalizira. Meni je všeč, dobro se počutim. Jaz stati sicer ne morem, zato pa sedim na stolu pred aparatom in masiram noge. Mi kar dobro dene za moja obrabljena kolenčka. Reče se mu Chi4Life, a ne? Tudi mož ga rad uporablja, on stoje in tudi rad sedi na njem. Pa še prijatelji pridejo in uživajo. No, saj je stal celo premoženje, ga je zato treba koristiti! Lep pozdrav in lahko noč Dušanka

jankica  

član od: 12.10.2005

sporočila: 856

11. nov 2005 22:47

Hojla, mogoče sem že malo pozna z odgovorom za Smile28 glede lanenega semena. Laneno seme je najbogatejši vir Omega 3 maščobnih kislin, če ga zaužijemo zmletega (npr. s kavnim mlinčkom). Za boljšo prebavo pa se zaužije cel z 14-kratno količino vode. Meni osebno namočen v vodi ne paše, tista sluz... jankica

bonaca  

član od: 1.3.2005

sporočila: 215

11. nov 2005 22:56

Rožica, ne klonit, glavo pokonci, ker si taka super punca. Daj malo volje je še potrebno pa bo vse OK. Jaca, moja mama je bila operirana na hemeroidih - to sicer ni isto, je pa na istem delu telesa in so ji rekli, da si mora zadnjično odprtino masirati z olivnim oljem, v zadnjično odprtino pa dati maslene svečke. To pomeni, kupiš mala masla - v obliki kockice. Te kockice prepoloviš, oblikuješ v svečkice in daš v hladilnik. Ko jo potrebuješ, jo vzameš in vstaviš. To moraš narediti hitro ker se maslo hitro topi. Pomaga pri mehčanju blata in hladi. Baje, da je potem bolje. Upam, da ti bo tole pomagalo. bonaca

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti