11. nov 2005 13:24
Pri nas pa je že cel dan oblačno. Blek. CLAUDIJA LISIČKA ROŽICA ROBIDA TEJČICA SARICA Pošljite mi v sporočila vaša prava imena, da vam naredim priponke. LP tuna
11. nov 2005 13:24
Pri nas pa je že cel dan oblačno. Blek. CLAUDIJA LISIČKA ROŽICA ROBIDA TEJČICA SARICA Pošljite mi v sporočila vaša prava imena, da vam naredim priponke. LP tuna
11. nov 2005 13:36
Marjetka ja saj, ne damo se. Če priznam čisto po pravici, me je malo strah, da ne bom potem vrgla puške v koruzo, če spet ne bo nikamor šlo. Sem se pa odločila za fuuul strogo varianto. :) Kar zame pomeni brez kruha, tudi brez črnega. Groza, ga imam tako rada. Sem kipnila, kot kruh. No saj je verjetno tudi kruh kriv za to in malo slaščice. Kar ne morem verjet kako debelo se počutim. Si ne morem zamislit, da bi imela še vseh 14 kg na sebi kot včasih. Zdaj vem da je pravi čas, čutim in nekako dvomim v mojo udeležbo, saj bi mi bilo zelo težko ob vseh dobrotah in je velika možnost, da vse splava po vodi. No, bomo videli. Najprej je treba začet! lp. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
11. nov 2005 13:51
Dober dan deklice! Včeraj se nisem javila, ker sem bila za en drek. Ne za dva dreka, danes sem še samo za enega. Se pa počutim tako kot da sem Tunina sestra. Brez veze da opisujem, je ona moje počutje že dobro opisala. Usran dan... bonaca
11. nov 2005 13:59
Rožica, tudi jaz sem kar naenkrat začela pridobivati na teži in ko je bilo skoraj 3 kg več, je zasvetila rdeča luč. Zmanjšala sem količino hrane in se je stanje izboljšalo, tako, da mi je ostala še 1 kilca. Res pa je, da očitno brezskrbnega jedenja ne bo več, če bomo hotele vsaj približno obdržati težo. Vem, da mi tudi vino zelo "škodi", saj zelo poslabša prebavo. Pa slane stvari zadržujejo vodo v telesu, kar se spet pokaže na tehtnici, skratka, polno je pasti, ki čakajo na nas. Potem pa je tu okolje, ki različno vpliva na nas, pa naša volja, ki gre enkrat gor, enkrat dol, pa trenutki slabosti.... in kmalu se na tehtnici pozna. Vedno sem trdila, kako je enostavno vzdrževanje teže po končani dieti, ve pa ste govorile drugače in sedaj je končno tudi meni jasno, da sploh ni tako enostavno. In vsak novi krog diete je po moje hujši, ker se teža dosti počasneje zmanjšuje. Potrebno je veliko več volje, kot za 1. krog. NadaM, pazi, da si ne boš do začetka diete govorila "samo to še pojem, potem tako ne bom več smela", ker si boš nabrala preveč kil in bo še težje začeti. Sicer pa bi na tvojem mestu tudi jaz začela kar takoj. Končno sem dočakala moj odhod domov. Internet bom imela nasledni teden, ker je v računalniku crknil en del in morajo nabaviti novega. Avto pa peljem k mehaniku popoldan. Tako. Imejte se lepo ! marjanca45
11. nov 2005 14:03
Rožica, ne zastopim kaj govoriš. A nisi ti imela slike v albumu? Tam si ja cela suhcena. A si se potem zredila? Koliko kg imaš in kako si velika? bonaca
11. nov 2005 14:05
Marjanca lep vikend tudi tebi želim. Pa veliko uspehov pri popravilu avta in računalnika! By! bonaca
11. nov 2005 14:24
Rožica, držim pesti zate! Tisto brez kruha bo pa huda, sploh če ga imaš rada, jaz sem po 10 dnevih klonila, sigurno tudi zaradi prestrogega režima. Ampak ti si zdaj ta prava, te kar vidim! Odločena in neomajna, zmagovalka! Daj pridi na srečanje, da se bomo spodbujale in podpisale pakt o nenapadanju, jaz tudi nimam namena grešit, pa se bomo take vkup usedle, pa bo... L.p. Encijan Sporočilo je spremenil(a) Encijan dne 15. nov 2005 09:09:48
11. nov 2005 14:53
Marjetka cvetka, pa kje si ti, da imaš tako lepo sonce - pri nas v Ljubljani je zopet temno, sivo - skratka megleno - zoprno vreme. Pošlji prosim še k nam malo sončka. Dekleta, pa ne obupat pri 3md, saj bo. Kaj pa danes, ko je Martinovo, boste kaj goske pekle? Pri meni nič mesa, šele v nedeljo Sedaj pa na polento - OH dan! Dušanka
11. nov 2005 15:47
Čao! Ta megla že malo mori. Včeraj, ko sem bila v Reki je bilo pa tako prijetno sonce. V tej debati je tok novih sporočil, da komaj sledim. Katinka imela si nekaj vprašanj v zvezi s prebavo in pH-jem, s tem si me spolnila, da bom morala naredit še ta izpit. Ko sem gledala me je presenetilo, ker je rok že drugi teden. Torej kolikor se še spominjam. Kem. razgradnja se prične že v ustih s pomočjo sline, v želodcu s HCl in želodčnim sokom, v tankem črevu s sokom trebušne slinavke, črevesnim in žolčnim sokom. V želodcu je vsebina zelo kisla, tu se prično razgrajati belj. s pepsinom, nadaljuje se v tankem č.. V t.č. poteka večina prebave, absorbcije. Začetna prebava škroba in belj. se tu končuje, prične pa mašč. in OH. Tu encimi najbolj učinkujejo pri nevtralni ali rahlo bazični reakciji. Ne vem, če ti je v pomoč, katera ve kaj več pa naj pokomentira. lp & srečno pri dieti katti
11. nov 2005 15:55
Dober dan mlade dame Da se še jaz malo oglasim po parih dneh.Do računalnika sploh ne pridem.Moj sine ima neke seminarske za šolo in potem se mu še nič neda potem pa traja in traja tako da jz uspem prebrati za kaj več pa že zmanjka časa. Kar se prebave tiče je bilo primeni katastrofa dokler nisem začela z to dijeto potem se mi je vse poštimalo in tudi ko sem vzdrževala težo je bilo vredu dokler sem jedla sadje dopoldne pol sem pa malo probala po tastare dopoldne jesti normalen zajtrk v parih dnevih se je poslbšalo za 100%.Tako da sem prejšnji teden celo na manjši operaciji da so mi odstranili kožno gubo za katero sem jaz mislila da so hemeroidi.No sedaj se mora to počasi samo zacelit ker po posegu ne šivajo in vbistvu sem tudi jaz tela nekaj vprašati v zvezi z lanenim semenom.Ker sedaj je ta problem da prebava je vredu ampak za samo rano pa zgleda da je blato še vedno pretrdo da se mi znova in znova odpira rana.Prosim če mi pove katera od vs kje kupite to seme.Ker sem na bolniški in nesmem matafiriti okoli saj veste kako so danes delodajalci zoperni kar se bolniških tiče. Moram vas pohvalt vse povrsti da mi poleg vašega pisanja tudi dnevi lepše tečejo sploh ko so vici na sporedu .Dušanka a tije že bolje .Marjetka cvetka ti si korajžna si si vsaj priznala da ne gre jaz pa nikakor ne dosežem svojega cilja .Nekaj dni se držim pa nekaj dni spet ne .Tako da bom še videla ali bo naredilo klik ali bom za nekaj časa prekinila in začela malo kasneje na novo. Imejte se skrajno lepo z meglo ali brz, je pa res en zoperen dan. Uživajte Čao jacaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Zviti krofi
Goveja juha z valjanimi rezanci