Ločevanje živil 90. dni - 5. del

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

13. nov 2005 2:44

Rmeli, jaz sem delala "polentno pico" v petek, približno tako, kot je napisala Jankica, samo da sem za sebe delala z zelenjavo (gobice, malancane, korenjček) , za mojega pa dodala koščke tune in dve vrsti različnega naribanega sira. Na kuhano polento, ki sem jo stresla v manjši pekač 22x32 cm, sem nanesla zmlete pelate iz konzerve, v njih pa zamešala mnogo suhega česna, origano in sol, potem pa gor vse po vrsti. Dobila sem sestro na obisk in vsi trije smo se odlično najedli, seveda je bila poleg še zelena solata. Odlična zadeva za spremembo, pa še testa ni treba mesit! Polomila sem ga samo s malancano, ker se je precej izsušila, ker je bila na vrhu, morala bi jo prej popeči na teflonki! Dušanka

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

13. nov 2005 4:37

Dobro jutro dekleta!!!! Včerašnji sadni dan uspel brez grehov.Danes sem prosta in se moram malo otrokom posvetit!! Trenutno me ne mika, da bi kaj grešila, tudi v kitajski ne bo grehov!!Ko začnem grešit je polomija!! Veronika zate držim pesti, za sadni dan!! Dušanka midve in še gdo, smo na meseku.To je super, pa še nedelja je!!Piščanec me že čaka v hladilniku!!Grem sedaj na tek.S tem tekom sem pa že mal zasvojena!!Če se spomnim, kako je bilo težko začet teč!! Lepo preživite nedeljo!! Čao,čao!! helena45

DUŠANKA  

13. nov 2005 5:28

Draga Helena in seveda vse ostale/ostali! Včerajšnji sadni dan 100 % uspel, sedajle sem pa "nikakva", kakor da se zopet nekaj kuha v meni. No, ne verm, spala sem sicer O.K., ampak sedajle me nekaj trese, boli me okoli ledvic in peče, ko grem tja, kamor hodi še cesar peš, torej sem se lahko malo prehladila, a ne? Samo kje in kdaj Tudi pri nas bo danes padel ta mlad s čebulo in gorčico v alu foliji pečen. Upam, da bo dobro! Pa še veliko in malo goveje juhe, pa bo. Danes je pač treba nekaj od perjadi pojest, a ne? Helena, dboro se zrekreiraj s tekom. Vsem želim lepo nedeljo Dušanka

Rmeli  

član od: 5.2.2004

sporočila: 344

13. nov 2005 11:16

Živijo, punce. Danes bo pa sr... , ker si bom polento naredila, tako kot sta Jankica in Dušanka rekli, drugi bojo pa meso papcali, ampak si bom dala veliko zelenjave gor, da se bom napokala, pa solatko seveda. Helena občudujem te res, ker si tako vztrajna pri teku in pa sploh tako zgodaj. Meni se zdi, da že čez teden tako zgodaj vstajam, da tudi slučajno ne bi še eno uro prej vstala, pa če bi mi slučajno ratal, sem pa tak bolj zajc, ker bi me bilo strah samo laufat po našem kraju po temi. Bom raje na orbitrku kaj naredila zase, pa z hojo. Imejte se lepo na to meglasto nedeljo, jaz grem naprej kuhati. LP Rmeli

DUŠANKA  

13. nov 2005 12:01

Rmeli, dober tek! Kje pa ste danes vsi - ura 12, pa nikjer nobenega, razen Rmeli in Helene. Kaj ste vse/vsi na Martinovaniih? No, le uživajte, pa poročajte, kako je bilo. Jaz grem pa piščanca pečt, da bo kaj meseka danes na B dan. Se ga prav veselim. Lepo praznujte Dušanka

korenzu  

član od: 5.11.2005

sporočila: 146

13. nov 2005 14:18

Hojla vsem! No pa sem preživela včerajšnega sindikalca na Štajerskem. Od enega krsta moštka do drugega smo hodili in se ga kar pošteno napili. Zaključek smo imeli v Zečah pri Slovenjskih Konicah v gostilni Ulipa. Bilo je fenomenalno! Edino me je motilo da cel dan nisi videl drugega kot meglo. Pa še fino mraz je bilo in smo se morali ves čas gret od znotraj. Ja danes bom pa kar lepo sadje papcala čeprav bi po pravilih morala tortico. Še jutri sadje pa bom spet v borbi z kilogrami pridobila kakšno kilico. Lepo nedeljo! any

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

13. nov 2005 16:16

Hojla! Danes je pa res bolj zatišje tu gor. Sinoči sem gledala eno tako odajo,da me je skor kap.Sem prišla ravno iz službe in sem si privoščila eno žličko viki kreme.Jo tako lepo oblizujem,pa zraven gledam teve,pa mal prestavljam,ko pa sem to videla,mi je tista žlička kar iz ust padla. Bila je oddaja o krmilcih,na Discovery,je mogoče katera še gledala. A veste,kdo so to krmilci? To so moški,ki so jim všeč zeeeeloooo debele ženske.Žensko dobesedno pitajo in bolj ko je debela,bolj jim je všeč,še bolj pa jim je všeč,ta s tem postane popolnoma odvisna od njih,saj reva sama ne more nič,saj sam leži na postelji.Ujetnica v lastnem telesu. Je kazalo par,mož normaln(po teži mislim,drgač pa za umobolnico),otrok tudi,žena pa štirstokilska. Je ženska rekla,da se je iz ljubezni pustila tako pitat.Pa taka ljubezen,zraven pa nima nobenga življenja,sej še hodit ne more,seksat pa itak ne,ker ma vse zalito. Mož jo je snemal,kako skrbi za njo,kako jo umiva,hrani in potem je te videoposnetke prodajal. To je pa res bolno! Ja,jaz pa danes brez greha! Sem si pa za kosilo tudi privoščila pečenega piščanca,zraven pa še veliko solate. Upam,da vas nisem preveč zamorila,ampak včasih je dobro videt kaj takega,da ne pozabimo,zakaj se trudimo in da naše hujšanje ni le modna muha. Lep dan vam želi Marjetka cvetka

galyka  

član od: 13.10.2004

sporočila: 992

13. nov 2005 17:21

Marjetka, to oddajo sva včeraj zvečer gledala tudi midva z mojim in nisva mogla verjet svojim očem. Bolno in nepredstavljivo... lp, Marija

katti  

član od: 4.11.2005

sporočila: 2109

13. nov 2005 17:31

čao Kk ste? Danes je bilo spet smotano vreme. Smo šli v en hrib, pa je blo še slabše, uf, kakšna megla. No, jst te oddaje nisem gledala je pa grozno slišati. A veš za v zapor. Mislem tipi. Babe pa tud nekam, ker nimajo vsega poštimanga. Tud ljubezen ma nekje meje. Oh ja. lp katti Sporočilo je spremenil(a) katti dne 13. nov 2005 17:35:53

Rmeli  

član od: 5.2.2004

sporočila: 344

13. nov 2005 20:02

Dober večer. Kosilo je bilo bolj tako,tako, ampak sem se kar najedla, pa mi niti ni bilo toliko do mesa, no solata je bila pa taboljše.Potem smo šli pa malo k tašči in tastu in sem malo potice probala, doma še en štrudl, zdaj grem pa Maria gledat. Jutri pa sadje, ne vem , v tej rundi mi tile ta sadni nič kaj ne ležijo... Naspite se, jutri je nov začetek tedna. LP Rmeli

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti