Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

30. apr 2006 23:14

Hojla! VELIKONOČNI ZAJČEK OVADEN! Neki umetnik je pri državnem tožilstvu v Dresdenu kazensko ovadil Velikonočnega zajčka zaradi suma hude telesne poškodbe!Vsako leto namreč prinese ogromno holesterola in kaloričnih bomb.Zavestno nas naredi odvisne od hrane.Posledice so srčni infarkti,debelost in kapi. Pepis iz Nedeljskega dnevnika. Kaj pa porečete na tole! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!

luna1  

član od: 6.11.2005

sporočila: 113

1. maj 2006 12:56

Hojla,zdajle se zavestno pripravljam na čevapčiče,upam da bojo okusni.Velikonočnega zajčka pa sem jaz letos pustila na miru in se mu uspešno izmaknila .Po kosilu pa imam namen osvojiti Sv.Primoža. luna1

moki  

član od: 13.3.2006

sporočila: 95

1. maj 2006 13:10

Nisem preveč pridna. V bistvu pa sploh ne vem kaj delam narobe. Deke (zaenkrat - hvala bogu, da ne kile) lezejo navzgor. Mogoče je krivo to, da se čisto nič ne gibam. Samo presedam se iz stola na stol! Zato počitnic ne maram!!! Jaz se takoj tako zelo polenim. Če ni treba, zakaj bi.... Saj vem, da narobe razmišljam. Ampak zaenkrat je tako.... moki

luna1  

1. maj 2006 19:45

čer,Sv.Primoža nisem osvojila,ker smo šli v Kamniško Bistrico.Smo pa avto pustili pri kamnolomu in šli po Koželjevi poti peš v Bistrico.To je okrog ure in pol hoje po ozki poti v gozdu,ampak za razgibat je super,tako da imam danes za seboj 3 ure hoje.Pa še sedajle sem šla s sosedo na najin hirti polurni sprehod. luna1

jankica  

član od: 12.10.2005

sporočila: 856

2. maj 2006 1:10

Tejča, kako hitro teče čas in 3 meseci bodo kmalu minili. Verjamem, da te bo tehtnica zelo razveselila, ker se že zdaj počutiš tako lahkotno. Bravo. Čestitke tudi tebi, Tipkas01, dobro ti gre. Luna1, ti si pa zadnje čas sploh en blagoslov za tale forum. Beremo te vsak dan in se veselimo uspehov s teboj. Sploh pa toliko gibanja - posnemanja vredno, kajne, punce? Moki, te čisto razumem. Prazniki te res polenijo (sploh deževni). Pa še preveč priložnosti je za prekrške. Bolje je, ko grem v službo in imam s seboj samo sadje, doma pa .... malo tega, pa malo onega, pa slaba vest ... Potem pa otepam sadje in vodo zvečer. Še dobro, da je bil 1. maj lep in smo šli na Jošta. Marjetka cvetka, glede velikonočnega zajčka pa pravim: vsak izgovor je dober, pa če ga pes na repu prinese! jankica

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

2. maj 2006 10:49

Pozdravljene punce! Po kar dolgem premoru se vam spet malo javljam. V tem času sem prišla na Kulinariko samo po kakšen recept in vas nisem brala (zaradi slabe vesti), tako da moram kar dosti nadoknaditi, da bom spet na tekočem z dogajanjem. Prejšnjega kroga diete mi na žalost ni uspelo pripeljati do konca. Od prekinitve diete sem pridobila nekaj kilogramov nazaj saj nisem nadaljevala z ločevanjem, ampak glede na nažiranje za praznike in tudi drugače sem jih še malo. Včeraj sem spet štartala od začetka. Sem pa končno začela migat. Od mojih sem si pripeljala sobno kolo in zjutraj pridno gonim. Napredek torej je! Pozdravček! tejčica

luna1  

2. maj 2006 11:45

Hoj,jaz pa bi morala imeti včeraj vodni dan,pa sem ga zaradi čevapčičev prestavila na danes.Trenutno mi ratuje,pa še migam-sem že balkonsko ograjo prepleskala-. luna1

mimca  

član od: 22.4.2006

sporočila: 25

2. maj 2006 17:43

Živio vsi skupaj.No pa je sonček le priplezal čez alpe. Smo kar boljše volje. Naša družina je imela malo krize v ponedeljek, dež, pa tema in smo vsi bili kar nekaj lačni. Ampak smo nekako kar zdržali in drug drugega pregovarjali, da se ne splača planit na kruh. Včeraj smo si privoščili čevapčiče in druge dobrote z žara.Jutri bom pa delala testenine in pize za fanta, z zelenjavo. Sedaj smo postali že pravi mojstri in naredimo prav dobro zelenjavno pizo. Klemen pravi, da sploh drugačne ne bo več jedel. Meni manjka samo malo več gibanja. Ker pa bom sedaj več na poti, zaradi službe, bo tega še preveč in upam, da bodo tudi v drugem mesecu kakšni vidni rezultati.V prvem sem šla 6 kg dol. Zaenkrat sem kar zadovoljna. Rada pa bi jih zgubila še 10.Pa tudi če bo kaj manj ne bom razočarana, samo, da bo tako ostalo. Vidim, da ste druge tudi pridne. nekateri že veliko pred nami in z dobrimi rezulati. Vsem želim veliko volje in sončnih dni .[;) mimca

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

2. maj 2006 18:58

Bog hujšarice, evo mi smo prispeli z dopusta, hrane je bilo obilno tako da s hujšanjem ni bilo nič, vreme nikakvo...6 dni dež tako da tudi z rekreacijo ni bilo nič. Kaj več povem v naslednjih dneh. Čao tuna

luna1  

2. maj 2006 21:37

Čer,bila na enem roj.dnevu ,pa je vodni dan vseen uspel.Tud obvezni sprehod zvečer,bravo jaz.ČAO. luna1

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti