28. apr 2006 15:59
hoj,hoj, lep pozdrav vsem,ki ste še in ta novim ! Po dolgem času sem spet tu, ampak vas prebiram skoraj vsak dan,morda kaken dan ne, več al manj pa redno. Krasne punce ste, polne dobrih idej in pa s pomladjo vse bolj športno razpoložene. Danes me je v dobro voljo spravila pesmica, ki jo je objavila Jankica, sem se tako žačela smejat, da so damači mislili, da se mi je odtrgalo, ampak, če pa to začneš razmišljat od besede do besede, je pa to taka realnost ..., se globoko zamisliš na koncu.Verjetno je nastala v toložbo sami osebi/neznana/, nam debeluharjem je baje na kožo pisano, da se znamo odlično norčevat sami iz sebe- to je podzavestna reakcija na naše kile, točno vemo, da tako ne bi smelo biti, ampak iz sebe se najlažje in brez posledic ponorčuješ in nekje še mal potolažiš, no saj se zavedam , da tako ni prav.A ne da je to to! No, ampak dan mi je bil pa vseeno polepšan, smeh je tudi pol zdravja pravijo in upam, da bom še kaj luštnega odkrila na "našem" forumu. Aj, našem, naša je zdaj tudi spletna stran 3MD, sama sem si jo pripela kar med priljubljene,ne vem pa če vse obvladam-E meil predal,mi ni dostopen, pa slikice tudi ne,sem pa dobila nekaj vaših receptov in jih skopirala, pa košarico s pirhi sem tudi videla. Tudi jaz prosim, da mi dodaste šekaj kar rabim za uspešno krmiljenje po "našem"spletu. No, zdaj pa, da povem kako je še kaj z mano in dieto, trenutno mi po teh velikonočnih praznikih nič ne gre,mislim da v teh 3 mesecih še nisem prišla do pravega klika, kot temu rečete.No dieta se končala-ne dieta, način prehranjevanja, tako se to reče,imam že tudi ta 2 knjigo, imam 105 kg, kot je blo.Odlično, temu se reče težo vzdržujem, ampak jaz moram še veliko dol spravit Ne vem, jaz mislim, da bom 3.maja začela kar spet se močno trudit točno po 1 knjigi, ker mi edino to pomaga, da se točno držim, potem mogoče še spravim dol kak kg,tako in tako vmes naredim prekrške, da je potem vse podobno vzdrževanju.Z rekreacijo je pa pri meni vse narobe, imam težave z nogami-kolki, eden je že umeten, drudi pa še čaka na ???, pa kaj bi, pač ne morem na tek, kot se ve pogovarjate, pa tud na daljše sprehode ne, tja do 500 m še gre, to pa za kg zbijat ni nič.O, je pa pred menoj najlepši del leta poletje, jaz rada veliko plavam in tudi za noge je to OK, še malo pa grem na norje in to do konca poletja, se že veselim in komaj čakam. Tako sem se pa danes razpisala, da je kaj. LEP POZDRAV VSEM. Z vami je lepo in gremo skupaj dalje ! teta Fani 58