Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Encijan  

član od: 11.5.2004

sporočila: 399

4. maj 2006 13:32

Saška, hvala za prekrasne rožice, res so lepe. Tudi jaz bi jih imela doma, samo ne vem, če ni to prepovedano. A se jih da kje kupiti? Sicer pa jih lahko gledam na slikah in v hribih, kar pa je tudi nekaj. Marjanca, super ti je uspelo hribolazenje! Kar ne morem si mislit, da si že 20 let v Konjicah, pa prvič na Stolpniku. Jao! Ampak me dohajaš, ni kaj! Ah, malo heca mora bit, da me ne bi slučajno resno jemala. Mam pa drugače "dr mr" v službi in doma in se zato nič kaj ne oglašam. Tudi tekaški trening je na stranskem tiru. Danes sem izvedela, da je 25.5.2006 še en ženski tek - ta pa je dobrodelni - tudi v Tivoliju in se mi vse bolj zdi, da bi bolj pasala na tega (1 do max. 3 km), se mi zdi, da mu rečejo tudi ženski sprehod. Helena, a si se ti že prijavila za 10.6.? Jaz še oklevam in me je kar malo sram, prej sem pa tako reklamo delala. Čao, Encijan Sporočilo je spremenil(a) Encijan dne 05. maj 2006 06:48:52

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

4. maj 2006 13:32

Diki, ni zime za eskime, pravijo. Če ne gre prvič, gre pa drugič. Kar je bilo, je bilo. Danes lepo začni z beljakovinami, jutri škrob... pa saj ti je znano. Ko klikne v glavi, gre dosti lažje. Pa saj ni treba, da si lačna poleg te "diete". Pojej dovolj, da boš sita in ne boš v času do naslednjega obroka ves čas mislila na hrano. Skratka, držim pesti, da bo današnji začetek vodil k srečnemu koncu nekje v mesecu avgustu. Bo še dovolj časa, da boš koga osupnila v kopalkah ! Vemves, vem, kako super filing je, ko telo nosi toliko manj kilc, ker sem tudi jaz skrčila svoje telo za 15 kil. BRAVO za tebe !!!! Nagrada pa je nova "oblika" telesa, pa nujno kakšna nova cunjica, ker stare so tako krasno prevlike kaj ? Krasno. marjanca45

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

4. maj 2006 13:35

Encijan, saj vem, da se hecaš, sram pa me je vseeno. Pa pravijo, bolje ikad, nego nikad. Kaj hočemo, enim pride pozno, potem je pa grozno :)))) marjanca45

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

4. maj 2006 15:03

Hojla! Naja,no vidiš,začetek je že,pa prve štiri dni si tudi pregurala. Jaz sem tudi za Santano,ampak tale mesec sem tako zasedena,da ne vem.Ampak nikar se ne ozirajte name,kar zmenite se,kdaj se dobite,potem bom pa že videla kako in kaj. Diki,ja sej bo šlo!Upam,da si se iz tega kaj naučila in takšne napake ne boš ponovila.ž Mejte se lepo! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!

luna1  

član od: 6.11.2005

sporočila: 113

4. maj 2006 15:05

Čao,ta drugi krog se res lahko pohvalim,gre bolje kot v prvem.Pa še fajn motivacijo imam za telovadbo.Se sestrična ženi junija in moram bit mal bolj zrihtana. luna1

moki  

član od: 13.3.2006

sporočila: 95

4. maj 2006 20:33

Danes sem srečna Rada bi sporočila vsem, ki hujšate, da se splača!!!! Danes sem si kupila kostim. Iz svoje številke 46 ali celo 48 sem prišla na 42!!! Želela sem sicer 44, a prodajalka me je pogledala in mi svetovala, da vzamem manjšo številko. Imela je prav!!! Kostim je kot vlit po meni! Res sem presrečna. Celo pot do doma sem kar prepevala! Dobila sem novo energijo! Vztrajajte, ne bo vam žal!! Rezultati sigurno pridejo in tudi ostanejo!! moki

mimca  

član od: 22.4.2006

sporočila: 25

4. maj 2006 22:17

Vsem lep pozdrav en dan nisem bila na forumu, pa kar 3 nove strani. Ko prebiram vaše tekste vidim, da se nekatere že kar dolgo poznate med sabo,pa nič zato, upam, da se bom tudi jaz sčasoma spoznala z vami. Za nas se je začel drugi mesec. Izgubili smo cca. 6 kg. nekaj dni se sedaj vaga ne premakne, na dol seveda, ampak tudi na gor ne :)) . Verjetno je to normalno, saj ne moremo vsak dan eno kilco zgubit, saj na koncu bi nas iskali z lečo pri tleh:)) . Volje nam še ni zmanjkalo in bomo vztrajali do konca. Komaj pa čakamo, kakšno novo sadje..marelice, breskve, češnje.... moji fantje so že naveličani jabolk in kivija, pravijo da že kar zeleno vidijo. Tudi jaz komaj čakam, tako kot moki, da si lahko kupim manjšo številko.. še malo. lepo se mejte mimca

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

4. maj 2006 22:39

Pozdravljene punce! Pri meni je sadni dan minil kar uspešno. Se moram pa pohvaliti, da sem na sobnem kolesu za začetek kar pridna. Vsako jutro pregonim od 10-15 km. Danes zvečer mi je v želodcu kar pošteno ropotalo in sem šla da čas mine spet na kolo in naredila še 18 km. To je zame definitivno korak v pravo smer, saj v prejšnjih poskusih hujšanja nisem migala nič. Pa še jagode nam počasi začenjajo in bom še tam imela ta mesec dodatno rekreacijo. Marjanca, mami je po tej zadnji operaciji v formi kot se je ne spomnim. Res nekaj neverjetnega kako so jo poštimali, pa tudi sama zase nekaj naredi. Shujšala je da je ni za prepoznat. Kako pa kaj tvoja hrbtenica? Moki, ! To pa verjamem da je bil dober filing. Res si zaslužiš čestitke. Pa hvala za motivacijo. Nočko! tejčica

naja1  

član od: 26.4.2006

sporočila: 66

5. maj 2006 8:17

Tudi jaz sem včerajšnji sadni dan uspešno pregurala, čeprav sem bila popoldne že pošteno lačna, najbolj takrat, ko sem za hčerko kuhala juho in njoke ( te namreč obožujem ). Danes pa sem polna pozitivne energije ker je tehtnica pokazala -2 kg. Sicer vem, da je to večinoma voda, videti je pa vseeno lepo. Jankica in Marjetka Cvetka hvala za vzpodbudne besede. Moki bravo, tudi jaz se že veselim manjših konfekcijskih številk. Tejčica enkratno, tudi meni miganje že nekaj mesecev zelo odgovarja. Imam veliko več energije in nič mi ni težko narediti. Punce, skupaj bomo zmogle Cao naja1

SMILE28  

član od: 26.9.2005

sporočila: 215

5. maj 2006 9:23

Pozdravljene sotrpinke! Po dolgem času se vam javljam, da ne boste mislile, da sem čisto obupala. Prvi krog sem končala pred novim letom, zgubila sem 10 kg. Od takrat dalje sem na vzdrževanju, vmes sem poskusila 2. krog, pa ni uspelo. Najbolj kritični so prazniki in vikendi - takrat se ne morem kontrolirati in jem vse po vrsti. Med tednom imam pa svoj ritem in športne aktivnosti in lažje pravilno jem. Tako mi nekako uspeva držati kile pod nadzorom. Vendar se zavedam, da na ta način ne bom shujšala in bo treba nekaj ukreniti. Trenutno sem brez volje in motivacije, čeprav se bliža poletje in si zelo želim, da bi se mi KONČNO prikazala 7 na tehtnici. Očitno sem preveč zadovoljna sama s seboj in rezultatom prvega hujšanja, čeprav se zavedam, da imam vsaj še 10 kg preveč. Ali ima še katera te probleme? Kaj naj naredim? Marjetka, daj me malo okregaj. Moki čestitam za novo številko konfekcije, tudi jaz sem si kupila nov kostim za 2 številki manjši in sem bila najsrečnejši človek na svetu. Mimca vse čestitke tvoji družini, verjemi, da je veliko lažje ker ste vsi skupaj. Jaz imam doma same suhce, ki so kar naprej lačni. Pa še sladkosnedni smo vsi in kar naprej nekaj pečemo.... Vsem želim veliko trdne volje in veliko se gibajte. SMILE28

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti