2. maj 2006 21:46
Punce, mi lahko katera na hitro pomaga, ker ne bi rada brala celega foruma še enkrat. Nisem si dala med priljubljene vaše internetne strani 3MD-jevk, zdaj je pa ne najdem. Proooosim! Blanchy
2. maj 2006 21:46
Punce, mi lahko katera na hitro pomaga, ker ne bi rada brala celega foruma še enkrat. Nisem si dala med priljubljene vaše internetne strani 3MD-jevk, zdaj je pa ne najdem. Proooosim! Blanchy
2. maj 2006 21:54
Blanchy, poglej na stran 347. moki
2. maj 2006 22:09
bravo luna! Aki
2. maj 2006 22:23
Moki, prav lepa hvala za hitro informacijo. Sem že pogledala in dala med priljubljene. Obljubim, da je ne bom več izgubila. Blanchy
3. maj 2006 7:21
Dobro jutro, rožice ! Po dolgem času spet skupaj. Prazniki so končno mimo. Še dobro, da je bilo v ponedeljek konec dežja, ker mi je že začela rasti kožica med prsti. Groza. Encijan, v ponedeljek sem takoj, ko sem videla, da ne bo dežja, šla na Skalo. Superca. Domov sem prišla tako dobre volje. Se je videlo, da je bilo več dni slabo vreme, ker je biolo tam kar precej ljudi. Je pa bila pot zelo, zelo mokra, tako, da sem prišla domov umazana skoraj do kolen. Ampak važen je znoj, ki sem ga prelila. In ker nisem imela težav s hojo, sem šla včeraj na Stolpnik. 2.15 sem hodila gor, ker sem šal po eni daljši poti, saj sem šla prvič in nisem imela pojma, kje bom šla, dola pa sem prišla v 1.45 ure. Ampak sem bila trapasta, da sem šla sama. Če bi se mi kaj zgodilo, me še našli ne bi :) Ampak kakorkoli, vse dneve pa le nism gnila, tako, da sem bila 2 dni kar pridna. Luna1, pa ti si mega, kako pridno migaš. Morš met pa dosti volje, da se v dežju spraviš ven. Moram biti poštena do sebe, da mi je kak dan ali dva bilo kar všeč, da je padal dež, da sem imela mir .... v sluzbi je dr mr moram mrkniti marjanca45
3. maj 2006 9:02
Zdravo punce! Po enem tednu se vam zopet javljam. Bili smo v Čateških toplicah, zato nisem nič pisala. Dieto sem uspešno začela, samo ne vem, kako bom nadaljevala, ker hodim iz službe šele ob petih in tople hrane do takrat ne morem jesti (bo hudo iti na fitnes in jesti dopoldne samo sadje, ampak korajža velja:)) Ali je v redu, če imam pozno kosilo in nič večerje? Prosim pomagajte mi, saj imate s tem veliko več izkušenj. Kot vidim nekatere pridno hujšate in migate. Tudi jaz sem kar veliko migala med prazniki. Marjetka cvetka se bom potrudila, da bom čim manj grešila, da ne bom kregana cao naja1
3. maj 2006 11:42
Hojla! Prazniki so mimo, mogoče jih je kdo še malo podaljšal in še uživa (zdaj, ko se je vreme popravilo). Za spomin na velikonočne praznike pa si še malo v album poglejte, kako pridna je bila naša Saša (vemveš). Sumim, da so tudi "micke" njeno delo. Encijan, pa še nekaj zate je tam... Bravo, Saša, prava umetnica si! Zadnja slikca pa me je spomnila na Arboretum Volčji potok, ki smo ga letos prehodili v dežju. Mimca in Luna1 - bravo za izpeljani vodni dan! Tejčica - pogrešanka, pa si spet naša! Ti vse oprostimo, kajne punce? Itak te spet čaka težak boj s kilogrami. Ampak potem pa le pazi in ločuj hrano. Se splača. Saj pride do prekrškov, toda moraš se imeti na vajetih (npr. tedensko tehtanje, občasni sadni dnevi, premisli, kaj daš v usta in koliko, kombinacije... pa kaj bi naštevala, saj to že vse poznaš). Marjanca, čestitke za tvoje podvige! Naja1, res je nerodna zadeva, kadar imaš tako pozno kosilo. Toda obrokov naj se ne bi izpuščalo. Mogoče bi imela "kosilo" v času vaše malice. Ali imate v službi organizirano prehrano? Če malico nosiš s seboj, se da pripraviti tudi hladne obroke, ki jih pripraviš glede na dan, le juhe verjetno ne boš mogla popiti. Sicer pa ti želim veliko uspehov in migaj še naprej! jankica
3. maj 2006 12:53
Pijem kavico,brskam po forumu in si mislim zakaj se pa nebi še jaz pridružila.Naj vam zaupam da bo to že moj tretji poskus izgube kilogramov.Prvič sem hujšala sama pa sem kar kmalu obupala,drugič sva hujšali skupaj s sodelavko in sen v dveh mesecih izgubila 7kg,vendar pa sam še kakšna kila manjka do prvotne zeže.Mi je zelo hudo,ko pa tako rada jem,sploh pa sladke stvari.NO danes naj bi torej začela znova.Odločila sem se tudi da začnem kolesariti,bila že pol ure na sobnem kolesu in pa ob prstih dopoldnevih peš na Jošta ali pa kam s kolesom.Za začetek dovolj, drugače bom samo sebe ustrašila in že takoj obupala.Dopust se pa tako hitro približuje-z nadzvočno hitrostjo,pa vsem lep dan želim Andreja andreja č.
3. maj 2006 13:11
Še nekaj sem pozabila omeniti, avtorica pa se tudi ni sama pohvalila: pesmice na skupni pošti so odete v pisane barve z igrivimi naslovi in slikcami. Mislim, da moram pohvaliti Marjetko cvetko. Andreja č., pozdravljena! Kar korajžno. Torej nisi čista začetnica in poznaš naš način prehranjevanja. Prav zanimivo je tole tvoje hujšanje: najprej sama, potem v paru, zdaj pa z mnogimi drugimi. Srečno! jankica Sporočilo je spremenil(a) jankica dne 03. maj 2006 13:17:24
3. maj 2006 15:20
Hojla! Vidim,da ste ene bolj,druge malo manj uspešno prebrodile praznike. Marjanca,čestitam ti za uspešno planinarjenje! Luna1,ti si pa itak carica tukaj med nami! Tejčica,dobrodošla nazaj!upam,da ti bo tokrat ratalo.Držim pesti! Mimca,tudi tebi in družini čestitke,da vam je uspelo prebrodit krizo.Ja,tole slabo vreme res slabo vpliva na dieto! Naja,čestitke za uspešen štart,pa res ne prehitro vrečt puške v koruzo,ker potem bo .....huuuudddooo! Andrejač,tudi tebi želim uspešen štart.Sam si mi pa taprava,kar takole ob kavici ti pride,da se nam pridružiš.No ja,zakaj pa ne! Jankica,čisto sem pozabila povedat,da sem pesmice odela v novo podobo.Zadnjič nam ni delal internet,deževalo je in mi je prišlo na misel,da bi lahko uredila naše pesmice.Bom še tisto ,ki si jo ti objavila dala gor,pa seveda mojo tisto najbolj pupolarno. Mejte se lepo! Lep dan vam želi Marjetka cvetka! Sporočilo je spremenil(a) Marjetka cvetka dne 03. maj 2006 15:36:03Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Burek z lahko solato
Njoki s šampinjoni in modrim sirom