13. mar 2006 13:12
Hojla! Najprej iskreno čestitam vsem, ki so se kljub malo slabšemu vremenu zbrale v Trzinu. Na žalost se pri meni ni izšlo, tako da upam na naslednje videnje. Ko sem prvič pogledala slikce, mi ni bilo jasno, le katera manjka, saj sem brala, da se vas je zbralo 11. No pa sem le zvedela, da se je Encijan skrila. Le zakaj? Smile28, jaz pa sem mislila, da sem se samo jaz basala čez vikend, pa vidim, da pri tem nisem bila osamljena. Le da je to basanje pri meni trajalo v soboto in nedeljo. Pa se nisem prav nič dobro počutila, da boste vedeli! Danes pa je že bolje in zaenkrat sem še na sadju, kosilo bo verjetno B, za večerjo pa še ne vem. Sem pa tudi jaz kukala na koledar in polno luno. Skupaj bomo zdržale na vodi (in kavi in čaju), a ne? Tistim, ki ste na dieti, ni potrebno delati izrednega vodnega dne (moje mnenje), saj imate tako ali tako že vse splanirano za 91 dni!!! Čudim se Bojanz-eju in mu čestitam, da je tako dosleden in pridno drži težo v šahu. Jaz imam pa na vzdrževanju zelo pisane dneve; skoraj vsak dan imam kakšen B obrok, če drugega ne, pa sir ali jogurt za večerjo. Pozdravljam vse nove, kar nekaj se jih je skorajžilo in so se pridružile naši pisani druščini. No, Rožica, vidiš da gre dol. Saj ni čudno, ko pa si toliko delala na strani 3md-ejevk, da si verjetno na hrano kar pozabila. Bravo! En lep sončen dan vam želim in pa da bi ta veter že končno ponehal. jankica