Ločevanje živil 90. dni - 5. del

jankica  

član od: 12.10.2005

sporočila: 856

13. mar 2006 13:12

Hojla! Najprej iskreno čestitam vsem, ki so se kljub malo slabšemu vremenu zbrale v Trzinu. Na žalost se pri meni ni izšlo, tako da upam na naslednje videnje. Ko sem prvič pogledala slikce, mi ni bilo jasno, le katera manjka, saj sem brala, da se vas je zbralo 11. No pa sem le zvedela, da se je Encijan skrila. Le zakaj? Smile28, jaz pa sem mislila, da sem se samo jaz basala čez vikend, pa vidim, da pri tem nisem bila osamljena. Le da je to basanje pri meni trajalo v soboto in nedeljo. Pa se nisem prav nič dobro počutila, da boste vedeli! Danes pa je že bolje in zaenkrat sem še na sadju, kosilo bo verjetno B, za večerjo pa še ne vem. Sem pa tudi jaz kukala na koledar in polno luno. Skupaj bomo zdržale na vodi (in kavi in čaju), a ne? Tistim, ki ste na dieti, ni potrebno delati izrednega vodnega dne (moje mnenje), saj imate tako ali tako že vse splanirano za 91 dni!!! Čudim se Bojanz-eju in mu čestitam, da je tako dosleden in pridno drži težo v šahu. Jaz imam pa na vzdrževanju zelo pisane dneve; skoraj vsak dan imam kakšen B obrok, če drugega ne, pa sir ali jogurt za večerjo. Pozdravljam vse nove, kar nekaj se jih je skorajžilo in so se pridružile naši pisani druščini. No, Rožica, vidiš da gre dol. Saj ni čudno, ko pa si toliko delala na strani 3md-ejevk, da si verjetno na hrano kar pozabila. Bravo! En lep sončen dan vam želim in pa da bi ta veter že končno ponehal. jankica

vemves  

član od: 19.5.2005

sporočila: 337

13. mar 2006 13:55

tejča,pa se okorajživa,pa dajva ta vodni dan skozi pa bova spet enako nadaljevali,saj v sredo itak nimava kaj pametnega na jedilniku,teže bi bilo se odpovedat sladici;))) Saj ne bo prvi,saj je že bilo kdaj,da sem bila brez hrane cel dan,samo,takrat niti pomislila nisem na to,je bilo drugega dela dosti;)))))) lp Saša vemves

darkad  

član od: 3.9.2005

sporočila: 304

13. mar 2006 14:03

Tikva, potrjujem vodni dan v sredo!! Medve sva tako na sadju - ga nadomestiva z vodo in nadaljujeva v četrtek z B dnevom? Zgleda, da nas bo kar veliko, bo spet velika poraba vode... Lep popoldan še naprej, Lp darkad

Encijan  

član od: 11.5.2004

sporočila: 399

13. mar 2006 14:24

Ja, Tejča, saj je bilo mišljeno, da bodo slikce ločene po dnevih, samo na začetku, ko bosta 1 ali pa 2 slikci, se mi tega še ne zdi smisleno delat. Tako, da če ima katera že kako sličico, jo lahko kar prilima. Ko jih bo pa več kot 5 na kategorijo, jih bomo pa ločile. OK? Uuups, ena je bila že pridna, eno slikco in recept že imamo. Prima ste! Album je narejen kot javen in tak lahko tudi ostane, kajne? Rožica bo iz naše spletne strani naredila link nanj. Jankica, nič se nisem skrila, ko so tele naše bejbe pozirale, sem jaz že veselo dremuckala v avtu na poti na Štajersko ali pa sem bila morda že doma, kdo ve. Lep dan vsem, jaz sem danes drugače na sadju, upam da mi uspe. Fejst držite pesti, prosim! Encijan Sporočilo je spremenil(a) Encijan dne 13. mar 2006 14:31:06

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

13. mar 2006 15:11

Živjo! Encijan že vse storjeno! Upam, da nisi jezna ker sem te prehitela. V albumu pa ne moremo narediti pod kategorij. Tako da bomo morale nekaj drugega "pogruntat". Zdaj pa le veselo dodajte, svoje ideje za kosila, malico, večerjo,.... LP. OBIŠČITE STRAN 3MD - jevk Kul Slo http://users.volja.net/kulinarika/

simonka1  

član od: 4.1.2005

sporočila: 39

13. mar 2006 16:59

Čao! Mene pa zanima ,če lahko na sadni dan jem ananasov ali kakšen drugi kompot iz konzerve? Drgač pa sploh nimam idej kaj jesti na sadni dan ....da se naješ?Če ima kdo kakšno idejo naj mi prosim pove ,ker lakota je huda!!!!! simonka1

darkad  

13. mar 2006 17:18

Simonka1, verjamem, da se ti klobase prikazujejo!!! Jaz na sadni dan pojem večkrat sadje, tudi ananas iz konzerve, češnjev kompot, ki ni presladek, jabolčno čežano, nekatere si spečejo sadje. Če sem hudo lačna si skuham lahko zelenjavno juho (korenček, por, cvetača - čeprav se mi zdi, da je cvetača B?, jo kljub temu uporabim). Upam, da sem kaj pomagala, mogoče se bo oglasila še katera z več izkušnjami. Čim manj lakote ti želim!! Lp darkad

janadr  

član od: 18.12.2002

sporočila: 56

13. mar 2006 18:32

Halo tapridni! Kako ste kaj? Tako ta novi kot tastari - ha ha ha ! Stari po stažu. Joj jaz sem se izgubila. Včeraj, danes vse sem pomešala najprej v glavi potem pa še v želodčku. Vsega so pa krive moje očke! Kar vidijo bi pojedle! To se mora nehati! Sigurno bom v sredo vodna - po luni, edino to me še reši, če ne bo potop - že na vse pregarano! Joj joj kje bi jemal! Bodite pridne in lep pozdrav! Jana janadr

-pika  

član od: 25.2.2005

sporočila: 399

13. mar 2006 18:41

haj To pa je zdaj že višek sploh se ne morem več kontrolirati pri hrani.Včeraj sem se basala s torto namesto en kos sem pojedla kar tri packa.Danes zjutraj da ne govorim o tehtanju,ker me bo kar pobralo.Tudi počutje ni bilo prijetno saj me je vse tiščalo. Zjutraj sem se odločila da bom cel teden na sadju in sem vsem domačim povedala,da me morajo podpreti,da mi slučajno ne bo kaj ušlo v usta. Do sedaj sem lepo pridna in sem pojedla samo dve pomaranči.Zvečer ki pa je pri meni največja kriza si bo privoščila še banano in nič drugega za danes.Jutri pa seveda nov borbeni dan s sadjem. Pravite da je v sredo luna pa me zanima ob kateri uri se začne.Ne bi bilo slabo če bi se še te držala. ROŽICA tebi sem poslala zasebno sporočilo. Sem pa zelo vesela da ste uživale na srečanju v Trzinu in na Trojanah.Upam da se naslednjič pridružim. LP ]

darkad  

13. mar 2006 18:46

Kristina luna se začne v sredo, 15. ob 0.35. lp darkad

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti