12. mar 2006 9:46
Dobro jutro vsem! Torej na srečanju je bilo super. Nicki so dobili obraze, hrane je bilo preveč. Super smo se naklepetale, nasmejala... Zagotovo pa to ni bilo naše zadnje srečanje. Res bi se morale bolj pogosto videti. Se mi zdi, da tiste, ki smo štartale 03.01.2006 počasi izgubljamo voljo in grešimo, tako srečanje pa ti vrne tisto pozitivno energijo in voljo, da lahko nadaljuješ, da vztrajaš....vsaj z menoj je tako. No to je moja teorija...moja praksa pa mi je danes pokazala 1 kg več....grozaaaaaaaa! Se vidi, da popuščm..en griz tukaj, malo samo tega poiskusim.... pa še ogromno sem včeraj pojedla. Za kosilo sem imela krompir s stročjim fižolom in ga pojedla res velik krožnik, čez eno uro pa sem bila tako lačna, da sem nonstop hodila po grižljaje, ki so ostali in bili namenjeni za večerjo...jasno, da zvečer ni bilo več krompirja in fižola, zato sem si spekla še 3 krompirje in solato. Ne vem kaj me daje, mogoče je pa to pms. Danes je pa na vrsti pizza in zveler sladica! Joj sem se razpisala. Punce lepo se imejte in veselo naprej!!!! claudia12