Ločevanje živil 90. dni - 5. del

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

12. mar 2006 21:50

Tinec78, pozdravljena med nami, z našo pomočjo je hujšanje veliko lažje kot, če bi bila povsem sama.Tukaj hujšamo v družbi, se pošalimo, bodrimo, skregamo, čestitamo k uspehom ipd. Dobra odločitev Lp iz Mb riba-ribica

-pika  

član od: 25.2.2005

sporočila: 399

12. mar 2006 22:28

haj Vsem lep večer

simonka1  

član od: 4.1.2005

sporočila: 39

13. mar 2006 6:15

Dobro jutro vsem! Tinec78 pozdravljena med nami,boš videla z nami bo lažje drugače pa vse čestitke ker si se odločila za 3md tudi jaz sem na začetku, ko sem najbolj lačna prižgrm računalnik pa malo preberem,pa je takoj lažje. Joooj,danes je spet sadni dan....ne maram ga,mogoče s časom!Zdajle pijem kavico in počasi bo treba v službo. lp vsem iz Gorenjske simonka1

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

13. mar 2006 6:38

Dobro jutro! Ne dvomim da ste se imele odlično...upam da ste pustile še kaj vode....Sem slišala da se v Trzinu obeta suša.... Slike super, samo nobeno dekle mi ni znano. Punce dajte napisat imena --nicke pod sliko, da bomo še me vedele kdo ste. Moje ledvice so bolje...hvlabogu... V upanju na skorajšne novo srečanje, vas prav lepo pozdravljam...Čaoči tuna

Encijan  

član od: 11.5.2004

sporočila: 399

13. mar 2006 8:23

Tuna, na eno slikco sem dopisala imena, upam, da pravilno. Mal me prečekirajte tiste, ki ste bile v Trzinu. Janadr, tvoje 3 slikce sem dala v nov predal, posebej za to srečanje, tako da lahko ostale svoje slikce prav tako "zložite" v isti album. Imejte se lepo in le pogumno zakorakajte v tale prekrasen sončni dan (brrrr). Encijan

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

13. mar 2006 8:58

Dober dan dame! Kako ste danes..veloko na je sadnih. Smo na srečanju govorila, da je v sredo polna luna, zato bom poiskusila imeti dva sadna dneva in potem vodnega, da se mao prečistim. Slikce iz srečanja so simpatične, čakam, da jih dodajo še ostale, ki so slikale. Tinec 78 dobrodošla med nami! claudia12

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

13. mar 2006 9:02

Hojla! Tinec 78,pozdravljena med nami!Želim ti veliko sreče pri igubljanju kilc. Punce,super izgledate,ni kaj! Mejte se lepo! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!

darkad  

član od: 3.9.2005

sporočila: 304

13. mar 2006 9:08

Dobro jutro vsem! Na kratko se oglasim, da vam zaželim lep in uspešen teden, pa s polnimi jadri naprej (veter je že ugoden)! Tikva sem te že pogrešala, pomembno je, da gre vse po planu! Tinec78 dobrodošla! Lp in imejte se čim lepše darkad

VEROVNIKA  

član od: 28.8.2005

sporočila: 639

13. mar 2006 9:10

Pozdravljene! Slikice s Trzina sem pregledala. To je le kaplja v mojre - od slik mislim - ker semo se ogromno slikale in pozirale. Encijan, se vidi da si še mlada. Imena si čisto prav "pripopala", škoda le, da nisi na tej sliki ovekovečena tudi ti. Pa saj vemo zakaj! Dajte punce prilepite še ostale slike! Claudia bravo, sva že dve za vodo v sredo, pa še moja fanta doma. Lep dan - se beremo! Veronika

*Etka  

član od: 19.2.2004

sporočila: 744

13. mar 2006 10:16

Pozdravljene vse! Danes je moj prvi dan 90-dnevne ločevalne diete. Odločila sem se, da se moram končno znebit tistih nekaj kilogramov, ki mi grenijo življenje. Velika sem 168 cm in tehtam 71,5 kg. Shujšala bi rada za 8 kg. Sigurno bo tudi kakšna kriza in upam, da bom lahko takrat vam pojamrala. Lep pozdravček Marjetica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti