13. mar 2006 19:24
Darkad hvala zelo si mi pomagala tako da vem da ni greh pojesti ananas it konzerve...seveda manj sladek to bo pa že šlo!!! simonka1
13. mar 2006 19:24
Darkad hvala zelo si mi pomagala tako da vem da ni greh pojesti ananas it konzerve...seveda manj sladek to bo pa že šlo!!! simonka1
13. mar 2006 19:38
Ej, Simonka1, tale ananas bo prav posebno slasten, kajne?! Jaz sem danes uživala ob kus-kusu z zelenjavo - zelo okusno. Jutri bom poskusila pizzo po Marininem receptu, da bo malo spremembe na OH dan. Ponavadi namreč jem vedno testenine z omakami - imam jih rada, vendar bo sprememba dobrodošla. Zdaj grem pa na eno porcijo res hitre hoje. Lp darkad
13. mar 2006 19:46
lep pozdrav vsem! z5 jaz.. imam novo vprašanje. gledala sem tale jedilnik za 7 dni, ki si ga je zamislil bojanz, pa me zanima če se je možno prehranjevat po takšnem sistemu, ne da se držiš po knjigi Rina. Najbolj mi je mučno ob nedeljah, ko pride na vrsto sadni dan, meni pa se -lušta- goveje župce :) je to možno? ima kdo izkušnje s tem? zanima me še to.. je potrebno vedno po kosilu na proteinski dan popiti še 3 dl juhe? t@nj@ Sporočilo je spremenil(a) t@nj@ dne 13. mar 2006 19:48:22
13. mar 2006 20:14
Dober večer punce! Tudi jaz sem sadna, sem ravnokar pojedla pečene banane z gozdnimi sadeži..bilo je naravnost najmi!! Sem si dve spekla, pa sem komaj eno pojedla, res je nasitno in dobro! Ta drugo sta pa hčeki z veseljem pojedli. Glede na moje grehe in +1 kg na tehtnici bom tudi jutri poiskusila biti sadna, v sredo pa vodna. T@nj@, Bojan je na ohranjanju teže, če pa želiš izgubljati kg se pa moraš držati 4 dnevnega ciklusa. Juho pa sem jaz skoraj vedno na B dan pila, ker jo imam zelo rada, mislim pa da nekatere niso pile juhe. claudia12
13. mar 2006 20:25
Simonka,na sadni dan je skoraj normalno,da si lačen,pač en dan kriza,kaj češ.Tudi jaz sem se na prvi sadni dan basala z bananami,da je bilo veselje;)))),pa sem pozabila,da so kar kalorične,nasitijo pa. t@nj@,kot ti je napisala claudia12,4 dnevni ciklus,ni druge,Če se držiš drugačnih pravil,potem ni to to.Da se ti lušta goveje župce,te čisto razumem,saj je tudi moja skoraj najljubša jed,ki pa je žal tudi med glavnimi "krivci",za mojo težo.Jutri bo,na B dan,ampak čista,po obroku.Drugače jih ne pijem,na ta dan pa jo pojem z žlico.Mimo so časi,ko sem jo jedla gosto,da je stala žlica v njej;))))Saj enkrat še bo,tudi zate,zdaj je treba oklestiti vse odvečno. lp Saša vemves
13. mar 2006 21:19
Encijan: hvala za tvoj komentar, se bom sedaj prehranjeval po tem sistemu, pa vam sporočim kako gre na primer čez kakšen mesec! Jankica: hvala lepa! Tanja: jaz sem se držal tega prehranjevanja 6 mesecev (diete in njenega nadaljevalnega dela), sedaj pa iščem način, kako vzdrževati ta način prehranjevanja tudi potem ko je 6 mesecev mimo - vendar med dieto pa ni dobro grešiti - se izplača ti povem Bojan Z. Sporočilo je spremenil(a) bojanz dne 13. mar 2006 22:47:47
13. mar 2006 23:01
Dober večer! Danes se vam oglašam prvič, a se ne počutim nova. Z vami sem že od oktobra. Zelo ste mi pomagale pri zmanjševanju kilogramov. Nekatere od vas tudi osebno poznam - bila sem na srečanju v Trzinu. Imela sem se zelo lepo. Upam, da se bomo še srečevale! Odločila sem se, da se vam javim, da me boste tudi ve spoznale, da ne bom vedno le skriti gost! Lep pozdrav in lahko noč. moki
14. mar 2006 6:38
Pozdravljene! O Moki, komaj sem odkrila katera si. Še dobro, da si omenila Trzin. SEDAJ VEM! Prav je, da si prebila tudi forumski led. Tistega v živo pa tako ali tako vemo, da smo ga vse in to prav uspešno. Danes sem sadna, jutri pa na vodi. Še dobro da je vode dovolj. Se beremo! Veronika
14. mar 2006 7:18
simonka1, tudi na sadne dneve se boš navadila in ne boš več lačna. V začetku telo še ni pripravljeno, zato poješ veš, potem pa postopoma zmanjšuješ. Privošči si banano, ki te zelo nasiti, pa oreščki so dovoljeni na sadni dan, zame pa so bila največja poslastica pečena jabolka, napolnjena z orehi in rozinami. Tudi manj sladki kompoti so v redu, še boljši pa so tisti v lastnem soku. Moki, dobrodošla in sedaj se kar pridno oglašaj. Ste pa pridne fotografinje! V Trzinu se je bliskalo, da je kaj. Lepo. Vidi se, da ste prave 3md-ejevke: kozarci za vodo vedno znova prazni, na krožniku pa hrane za še eno omizje. Tale album z recepti je pa sploh super. Škoda, da so vsi dobri možje že mimo, jaz pa še vedno brez digitalca. Še dobro, da jim cene padajo... jankica
14. mar 2006 10:25
Živjo! Kot ste nekatere že opazile je naša ideja že zaživela na naši strani. Imamo novo rubriko ideje za 3md obrok. Zdaj pa kot je rekla Encijan, fotoaparate v roke in ovekovečite vaše 3mdobroke. Slikce potem dodate v našem albumu, v album ki je določen za te vrste obrok. K sliki pripišete še komenter, postopek izdelave ali recept,.... Veliko užitvov in upam, da bo naša nova rubrika zaživela. Vse, ki še nimete gesl, pa lahko svoje slikce obrokov z komentarji pošljete na naš meil. Pa bomo potem mi dodale v album. Ali še bolje, čimprej si priskrbite gesla. LP. OBIŠČITE STRAN 3MD - jevk Kul Slo http://users.volja.net/kulinarika/Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Orehova rolada
Njoke s feta sirom, bučkami in pečenim pršutom Anton