Ločevanje živil 90. dni - 5. del

tinav82  

član od: 1.11.2005

sporočila: 1

23. feb 2006 12:34

Zivijo! Jst sem nova na forumu in me zanima ali je pri tej dieti tko ful hudo, ali se jo da se kar drzat! Hvala za odgovor! Cau tinav82

SMILE28  

član od: 26.9.2005

sporočila: 215

23. feb 2006 12:34

Živjo še enkrat, ali lahko katera še meni pošlje 2. Rinino knjigo? VNAPREJ HVALA. SMILE28

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

23. feb 2006 13:39

Smile, daj mi meil na zasebno pošto! Ali pa si knjigico snemi z našega skupnega e-naslova, če že imaš mogoče gesla. Tina vsaka dieta pomeni odrekanje in omejevanje,... Sigurno pridejo tudi tu krize težki trenutki, predvsem zaradi naše psihične plati (želje po hrani, samo smiljenje,...), kar pa se tiče organizma in njegovega delovanja je dieta , pravzaprav zdrav način prehranjevnja in kot tak ni nič težak, saj imaš zajtrk malico, kosilo in večerjo. Sama sem le redkokdaj šla lačna od mize pri tej diti. Redkokdaj zato, ker moram priznati, da sadni dnevi včasih utegnejo biti težki. Seveda pa sama lakota včasih nastopi med obroki, ki so časovno določeni ( z časovnim razmikom), predvsem zaradi naših predhodnih navad, razvad,...ki se jim moramo odpovedati. Meni je dieta všeč, ker s samo dieto uravnaš tudi svoj metabolizem, ki pa včasih na začetku ponagaja, vendar se s časom vse uredi. Drugače pa mislim, da težavnost diete in vstrajnost pri prehranjevanju na tak način in rekreaciji, odvisna predvsem od volje in psihične pripravljenosti posameznika. Ker se je treba sprijazniti, da ni vse v kilogramih, ki velikokrat obstojijo, ampak je veliko tudi v obsegu. Torej cm! In ko se pričnejo topiti le ti, se začne zares! Takrat je najtežje, ne zato ker bi bil lačen, ampak zato ker imaš občutek, da stojiš na mestu in slej ko prej se pričneš spraševati, če sploh ima smisel vstrajati in povem ti/vam da se izplača!!!! Jaz še nisem pripela knjigem ker je prevelika. LP. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

23. feb 2006 14:54

Hojla! Jaz sem pa žalostna!Mi je mlajša hčerka zbolela,tako da me jutri ne bo v Celje.Presneto,pa tako sem se veselila srečanja z vami,punce.Ampak,kaj hočem,je že bilo tako usojeno.Upam,da vsaj desetega marca ne bo kaj narobe in se bomo videle. Vemves,Tejča in Matjaž,čestitke za uspešen začetek! Tejčica,takole ga pa ne bomo biksale.Saj jaz ta drugi mesec tudi nisem preveč pridna,ampak zdaj sem že dva dneva brez pregreh,čeprav je kar hudikovo težko. Punce in fant,držte se,saj tri mesece mine kot bi migmil in v pomlad boste stopili lepi in vitki in drugi vas bodo zavistno opazovali.Zato pa se že splača potruditi!!!!!!!!!!!!!Kajne?? Lep dan vam želi Marjetka cvetka!

darkad  

član od: 3.9.2005

sporočila: 304

23. feb 2006 15:01

Živijo! Kako ste vsi pridni! Pri meni je danes B dan, ribji file, malo kuhane zelenjave in solata. Sem pa precej prehlajena, tako da spijem veliko čaja z limono, posladkanega z medom. Rožica, tale informacija o jutranji kavi je pa dobrodošla. Se vidi, da imaš več izkušenj. Jaz sem pa tako komplicirala, najprej kozarec vode, potem sadje, šele nato kava. Kavo imam rada, tudi čez dan je spijem kar par skodelic, brez sladkorja. Lep dan vsem! Lp darkad

vemves  

član od: 19.5.2005

sporočila: 337

23. feb 2006 19:17

Marjetka cvetka,hvala za vzpodbudo,pa je minil še en dan.Danes sem opravila še vse "formalnosti",okrog moje priprave spremljanja prehrane,teže,rekreacije.Ko sem stopila na vago,tako,da na hladilniku bo fotka,ki sem jo naredila danes,ne tista,kjer sem najbolj vitka.Ta je bolj strašljiva in oh.Sem tako odločena,da grem v to,da sem šla danes po nekaj mesecih celo tečt.Bravo jaz.Še na čelo si bom prilepila to sliko,če me zamika kaj pregrešnega. Lepo se imejte. Vesela sem,da ste tu,hvala vsem Saša vemves

teta Fani 58  

član od: 19.1.2006

sporočila: 15

23. feb 2006 19:53

Hoj,hoj ! Uau, ste mi polepšale večer, ve zlate punce. Z vami je res lepo!! Posebej se za spodbuo zahvaljujem BEBI in VEMVEŠ.hvala. Mal časa je trajal, da sem jaz ugotovila, ta posebna sporočilca, ja jest pa računalnik se še usklajujeva in spoznavava,ampak od kar sem na tem forumu, mi gre tud to bolje. Trenutno gledam kam si ve pošiljate ene elekt.knjige_to je še španska vas zame,ampak bom,bom enkrat. Sama imam l knjigo od RINE, pa sem ugotovila, da je najbolje, da se jo čimbolj dosledno držim, potem, ga še najmanj sračkam.Danes mi je kar lepo, so bli graham špagetki s gobicami, zdajle zvečer pa krof in rebro čokolade(je ta debel četrtek!) in najvažnejše vpišite me za 10.3. za ORHIDEJO v Trzinu,kje pa je mi boste pa še povedale. Baj,baj z vami je lepo in s polno paro naprej "!!!! teta Fani 58

LANES  

član od: 22.8.2005

sporočila: 159

23. feb 2006 20:28

Smile poglej v beležko. Poslala sem ti sporočilo. LANES

Rmeli  

član od: 5.2.2004

sporočila: 344

23. feb 2006 20:52

Hojla punce, da se še jaz pofočkam po dooooolgem času. Moja dieta trenutno stoji že lep čas.Sem imela eno krizo in se sploh ne spravim več v tek.Kar nekako nimam volje taprave. Ne vem a je kriv tale mesec februar ali kaj drugega. Vidim, da ste že določile datum za srečanje, pa ne vem, če sploh še spadam zraven, ko mi pa ne gre tale 3. krog, moram se z Lisičko zmenit ali bo ona šla, potem bom mogoče tudi jaz, če me še sprejmete medse.Mi je kar malo nerodno, ko boste vse tako shujšane jaz pa tak bajsi med vami.Mogoče mi pa to da kakšno spodbudo, kaj vem..... Nočko in lepe sanje. Rmeli

jankica  

član od: 12.10.2005

sporočila: 856

24. feb 2006 7:35

Rmeli, ja zakaj pa trokiraš zdaj, tik pred zdajci? Seveda spadaš zraven, pa še kako!!! S svojimi izkušnjami boš lahko marsikomu pomagala, pa še sama boš spet dobila dodatno motivacijo. No, pa je ta debeli četrtek za nami. Pri nas se letos sploh ni poznal. Ni bilo ne mesa in ne krofov. Sva obe kuharici obležali, fasali sva virus, ki je že prej v posteljo spravil sina. Fino, kajne? Dopoldne sem s težavo pospravila en venček grozdja, za kosilo banano in Nalgesin, potem sladko zaspala, zvečer pa sem bila že boljša in lačna, tako, da sem se malo pregrešila s toplim sendvičem. Še dobro, da nisem bruhala, tako kot sin. Zdaj pa še hčera jamra, da jo boli trebuh. Pa saj bo kmalu bolje! Pogrešam pa Gorenjko Hemo. Le kje si - ali nas še kaj bereš? Lep dan vam želim in naj se vas virusi na daleč izognejo (mimogrede, mene so vprašali, če imam ptičjo gripo, ha, ha)! jankica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti